........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
-tacno,samo nemoj to da im kazeshbgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
Lilith_:bgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
8):wink:
Shizi:Nije greska, tacno je...a treba biti obostrano... 8)
Lilith_:Shizi:Nije greska, tacno je...a treba biti obostrano... 8)
Mislim da nisi razumeo/la moj odgovor, procitaj ga jos jednom. Ili spadas u mazohiste.
Shizi:Lilith_:Shizi:Nije greska, tacno je...a treba biti obostrano... 8)
Mislim da nisi razumeo/la moj odgovor, procitaj ga jos jednom. Ili spadas u mazohiste.
8) polako....moj drugi deo odgovora je potvrda tvoje izjave!...a prvi, da nije pogresna ova izjava, kao sto si ti napisala..
Lilith_:Shizi:Lilith_:Shizi:Nije greska, tacno je...a treba biti obostrano... 8)
8) polako....moj drugi deo odgovora je potvrda tvoje izjave!...a prvi, da nije pogresna ova izjava, kao sto si ti napisala..
Kao sto rekoh, nisi razumeo/la. Ja sam rekla greska je da SAMO zene obozavaju da su voljene. Neznam nijednog coveka koji zeli da ga mrze, a to vazi i za sva ziva bica. Jasnije?
NARAVNO! Ali, dodala bih jos koju sitnicu - postovati je, uciniti da oseti da je jedina, posebna, poveravati joj se i biti joj veran. SAMO toliko je meni dovoljno da budem srecna. I jesam srecna.bgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
Shizi:Lilith_:Shizi:Lilith_:Shizi:Nije greska, tacno je...a treba biti obostrano... 8)
Kao sto rekoh, nisi razumeo/la. Ja sam rekla greska je da SAMO zene obozavaju da su voljene. Neznam nijednog coveka koji zeli da ga mrze, a to vazi i za sva ziva bica. Jasnije?
On nigde nije napisao da SAMO zene trebaju biti voljene....to je bio samo njegov "muski zakljucak"
Jasnije tebi na sta sam mislila?
E vuno sto te volim kada pronadjes toplu vodu.bgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
E ti ne bi ziva ostala kada nesto ne bi dodala.Snezna_kraljica:NARAVNO! Ali, dodala bih jos koju sitnicu - postovati je, uciniti da oseti da je jedina, posebna, poveravati joj se i biti joj veran. SAMO toliko je meni dovoljno da budem srecna. I jesam srecna.bgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
Ali, tu vec nema sta "treba", to se ne radi da bi zena cutala, to se radi iz istinske ljubavi.
Zak:E ti ne bi ziva ostala kada nesto ne bi dodala.
Anonymous:bgrdr:........zene samo treba redovno maziti i ljubiti i sve je uredu! :wink:
U pravu si... Mi smo slabe na vase neznosti i uz par neznih reci smo u stanju da vam oprostimo mnogo stosta....
A vi??? Odaj nam tajnu na sta ste vi slabi... :wink:
Snezna_kraljica:Zak:E ti ne bi ziva ostala kada nesto ne bi dodala.Dobro, necu vise, obecavam, ovoliko da vas davim.. zadrzacu privatne stvari za sebe.
Poz! :wink:
smeh:Moj tata je govorio: "Samo reci zeni da je lepa i da je volis i sve je reseno!"
Da, u pravu ste... i ti i on!