***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
nemam pojma. nek ide sve kako hoće i gde hoće. previše planiranja = previše glavobolja oko stvari koje ne idu po tom planu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako, ako je ni jedan neće?Treba da ima 2 dečka i ne treba da sadi gladiole i ljubičice, već neko drugo, lepše cvetje!![]()
da ponudi dozivotno izdravanje? muskarci tome ne mogu odoleti...
Cini mi se da svi mi radimo na nekom licnom ljubavnom projektu
Mislim...svaka individua misli na to svaki dan...
Nebitno je da li je,trenutno, u uspesnoj ili neuspesnoj kombinaciji u bilo kom smislu...
Moja dilemma ... koja skoro da i nije dilemma..... bi bila:
Da li devojka koja ima mir u glavi (veci deo dana...desi se short out ponekad) ,koja ima svoj zivot (veoma organizovan bez da se trudi), izbalansirane hormone (plus minus ponekad), karijeru koja ide dobrim putem, posao koji joj obezbedjuje potpunu nezavisnost i Mr Biga,
treba da se udaje ili ne?
treba da ima decka ili ne?
treba da radja jos dece ili ne?
razmislja o kucici na periferiji grada,sa basticom ispred vrata,gladidolama i ljubicicama...?
Ili joj je najpametnije da batali sve to i nastavi da radi na svom projektu
PS Tema je "Ljubavni projekti" ..nije tema o meni..hvala Bogu![]()
mushkarac u tako sredjenom zhivotu jedne zhene?
efekat je isti ko kad zagrizesh u limun
![]()
Ukusi su razliciti, mozda bash neka zeli takve efekete u svom zivotu![]()
aha, a ja bi takve koji tako razmisljaju zajedno sa pederima i ostalom gamadi pa odveo u planine....
nabijjem vas sve iskompleksirane, povraca mi se vise kolko ste bolesni....
aha, a ja bi takve koji tako razmisljaju zajedno sa pederima i ostalom gamadi pa odveo u planine....
nabijjem vas sve iskompleksirane, povraca mi se vise kolko ste bolesni....
e vidis,mnogo je zahebano za nas zene,kad tako popizdish uzivo....lice u lice
e vidis,mnogo je zahebano za nas zene,kad tako popizdish uzivo....lice u lice
molem ja vas
da prestanesh da kakish i da chisto filozofski krenesh da razmishljash
pocni od bake na balkanu nema zhene koja sebe more ostvariti pored muzha/coveka/decka balkanca
ona treba to se ochekuje da zhrtvuje jedan dobar deo sebe da u tom trulom drushtvu mozhe da prezhivi
chesto je pametnija,lepsa ukratko inovativna nego taj seljober pored nje, ona je dakle travka cvetic ma ljubicica a on je tegla koja je preklopi i ona lagano vene...............
i sad ako jedna zhena/devojka ima sredjen zhivot za koju pizzdu strininu da kvari sve to ?
a?
za njega su zhene igrachke
nije bre...rekao je da voli da e ljubi
vagina na dve noge
mushkarci su vishak malo koja to ukapira odmah iz starta nekima je potreban propali brak, dramaticne ljubavne price i sta ja znam josh da bi doshle do saznanja da ste vi limun
meni je bilo dovoljno posmatrati i cuti price zhena sa psihijatrije, emerdzensija itd.
msm
mushkarci su antihrist
njih treba zaebavati na kvarnjak i posle ih samo zameniti za drugi
ko u svijetu zhivotinja ili zderi ili ce da te pozhdere
za njega su zhene igrachke
vagina na dve noge
sve se slazem sem jednog! AKO JE 1000 ISTIH NE ZNACI DA JE 1001 ISTO TAKAV! to vas mozak ne moze da shvati.... mislis da nema takvih devojaka?
pa ja nisam jednu normalnu upozno!
Ma daj Paranormalna, zivu glavu bi dala za jednog dobrog muskarchinu,
a ko vam je krivi sto na muskarca gledate jedino kroz bracne vode,
posejte malo ljubavi u te vashe mracne zivote i poznjecete musku ljubav u najlepsem obliku![]()
vidis? pljujes me a ne poznajes![]()
jel ti to o bogu? religija je na drugom mestu...ovo je ljis