gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
tamo kupujemo razna peciva..srećom te deca preziru njihove kolače, što je meni![]()
Imaš decu koja preziru kolače
Pa koliko smo dugo na forumu, ja se sećam kad si bio 'momak' i bez dece : )Hah, super.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tamo kupujemo razna peciva..srećom te deca preziru njihove kolače, što je meni![]()
Pa koliko smo dugo na forumu, ja se sećam kad si bio 'momak' i bez dece : )Zakucali su se kod onih drečavih, bojenih, veštačkih makronesa...ono ni Homer Simpson ne jede.Imaš decu koja preziru kolačePa koliko smo dugo na forumu, ja se sećam kad si bio 'momak' i bez dece : )
Hah, super.
"registrovao" brak što bi rekla moja baka..pa nije to sad neko vreme, 10+ godina
Opao je svima promet..
jja povremeno kupim kod njih onaj hrono hleb i kupovala sam kolac sa sljivama, vec dugo to ne kupujem......nisam znala za te kuponcice bas cu da pitam sledeci put....
Zakucali su se kod onih drečavih, bojenih, veštačkih makronesa...ono ni Homer Simpson ne jede.
(Tjah..Imao sam jednog pokemona, baš sam negde tad tj. malo posle"registrovao" brak što bi rekla moja baka..pa nije to sad neko vreme, 10+ godina
Opao je svima promet.
..raspitaj se za šta daju, kupone, verujem za sve i da je isto u svi objektima, za hleb sigurno..
. volim njihove ćabate sa maslinama.
Inaće su ulickani grobari dizajnom radnje i cenama ( :

Rogenart
E hvala. I sta kazes ne mrzi te da prodjes pola grada i da cekas radi peciva iz njihove pekare. Verovatno ides kolima, plus sigurno nije bas pola grada. Ja moram 2 prevoza do tamo, pa vidi kada bi mi to davali besplatno, mozda bi i isla, ali ne garantujem da bi svakodnevno. Ovako ni poludela, samo kad moram vec tuda da prodjem, a i tad po nekad se pravim da ih ne primecujem.afro, mrs.bi, honduras, to je cuvena(sa pocetka proslog veka), pekara trpkovic ♡
nas ne mrzi pola grada da predjemo i sacekamo red.
http://www.pekaratrpkovic.rs/

afro, pekare su na 3 mesta u gradu, pa zavisi gde se zateknemo, skrenemo do najblize u tom trenutku. mada se desi i ako nismo blizu, da se zaputimo, istina, ne cesto i istina, da, kolima. generalno retko ulazimo u pekare. to sa prelazenjem pola grada je vise figurativno receno, da bi se istakao afinitet prema pekari.
slicice su ti super. hvala bogu da su sredili taj park, odlicno su ga iskoristili. ono ranije je bilo uzasno.
nedaleko je moj stari kraj.
slike - mozda drugi put.![]()
afro, pekare su na 3 mesta u gradu, pa zavisi gde se zateknemo, skrenemo do najblize u tom trenutku. mada se desi i ako nismo blizu, da se zaputimo, istina, ne cesto i istina, da, kolima. generalno retko ulazimo u pekare. to sa prelazenjem pola grada je vise figurativno receno, da bi se istakao afinitet prema pekari.
slicice su ti super. hvala bogu da su sredili taj park, odlicno su ga iskoristili. ono ranije je bilo uzasno.
nedaleko je moj stari kraj.
slike - mozda drugi put.![]()
Ovo je divno... Volela bih znati koji je ovo grad,slika je fascinantna... Volim videti gradove fotkane dronom,iz pticje perspektive...