Moj grad

Imaš decu koja preziru kolače :eek: Pa koliko smo dugo na forumu, ja se sećam kad si bio 'momak' i bez dece : )
Hah, super.
Zakucali su se kod onih drečavih, bojenih, veštačkih makronesa...ono ni Homer Simpson ne jede.
(Tjah..Imao sam jednog pokemona, baš sam negde tad tj. malo posle :mrgreen: "registrovao" brak što bi rekla moja baka..pa nije to sad neko vreme, 10+ godina:)

.

jja povremeno kupim kod njih onaj hrono hleb i kupovala sam kolac sa sljivama, vec dugo to ne kupujem......nisam znala za te kuponcice bas cu da pitam sledeci put....
Opao je svima promet.
..raspitaj se za šta daju, kupone, verujem za sve i da je isto u svi objektima, za hleb sigurno..
. volim njihove ćabate sa maslinama.

Inaće su ulickani grobari dizajnom radnje i cenama ( :

Zakucali su se kod onih drečavih, bojenih, veštačkih makronesa...ono ni Homer Simpson ne jede.
(Tjah..Imao sam jednog pokemona, baš sam negde tad tj. malo posle :mrgreen: "registrovao" brak što bi rekla moja baka..pa nije to sad neko vreme, 10+ godina:)

Opao je svima promet.
..raspitaj se za šta daju, kupone, verujem za sve i da je isto u svi objektima, za hleb sigurno..
. volim njihove ćabate sa maslinama.

Inaće su ulickani grobari dizajnom radnje i cenama ( :

...da vidim da je prazno, a nekad je bilo dosta poseceno, bar ova na brdu....samo je jedna njihova na tom potezu pa se ocekivalo da bolje radi, mada ima preko puta
bas dobra pekara, a dosta jeftinija....narod definitivno zna sta nece da placa....ne udjem tu po 10 dana, onda ajde kupim hleb, jer mi je samoj jeftinije nego da kupujem
ta skupa brasna i ukljucujem rernu....potraje mi...pitacu obavezno za te kupone....hvala :)

..cene svega ostalog su im katastrofalne kao i u onoj pekari na R, da se sad setim tacnog naziva sanse nema ....

afro, mrs.bi, honduras, to je cuvena(sa pocetka proslog veka), pekara trpkovic ♡
nas ne mrzi pola grada da predjemo i sacekamo red.
http://www.pekaratrpkovic.rs/
E hvala. I sta kazes ne mrzi te da prodjes pola grada i da cekas radi peciva iz njihove pekare. Verovatno ides kolima, plus sigurno nije bas pola grada. Ja moram 2 prevoza do tamo, pa vidi kada bi mi to davali besplatno, mozda bi i isla, ali ne garantujem da bi svakodnevno. Ovako ni poludela, samo kad moram vec tuda da prodjem, a i tad po nekad se pravim da ih ne primecujem.
Druga stvar je sto toliko dobrih pekara ima u gradu, pa zasto im ne dati sansu ❤

Ми скромни бечејски сељаци имамо неких можда 7-8-9 пекара, нама доста, кад треба да се купи 'леба(што је иначе реткост јер имаДемо пекарицу за по кући) зајашимо бицикл и часом...
Добро, некада купимо бурек, деца воле бурек са јабукА, пројице, или неку сличну шпецију онако кад је пијачни дан.

1469383812002.jpg
1469383857561.jpg

1469386610841.jpg
1469386624577.jpg
1469386637676.jpg

- - - - - - - - - -

....ova zadnja malo mutna....ima 3 ogradjena igralista za decu razlicitih uzrasta, plus ogradjen deo za pse, teren za kugalanje, fudbal i kosarku.....stolove za sah...osvetljen
i uredan....česmu koja radi i ispravnu vodu....:)

Da. Pola Bgda se sjati tu. Ljudi cak celi da provedu, donesu cebe, neku hranu, deca se igraju. Divota. Videh da su danas i neki kafic otvorili preko puta. Hlad od ogromnog lesnika.

afro, pekare su na 3 mesta u gradu, pa zavisi gde se zateknemo, skrenemo do najblize u tom trenutku. mada se desi i ako nismo blizu, da se zaputimo, istina, ne cesto i istina, da, kolima. generalno retko ulazimo u pekare. to sa prelazenjem pola grada je vise figurativno receno, da bi se istakao afinitet prema pekari. ;)

slicice su ti super. hvala bogu da su sredili taj park, odlicno su ga iskoristili. ono ranije je bilo uzasno.
nedaleko je moj stari kraj.
slike - mozda drugi put. :)

afro, pekare su na 3 mesta u gradu, pa zavisi gde se zateknemo, skrenemo do najblize u tom trenutku. mada se desi i ako nismo blizu, da se zaputimo, istina, ne cesto i istina, da, kolima. generalno retko ulazimo u pekare. to sa prelazenjem pola grada je vise figurativno receno, da bi se istakao afinitet prema pekari. ;)

slicice su ti super. hvala bogu da su sredili taj park, odlicno su ga iskoristili. ono ranije je bilo uzasno.

...ja znam da ima ova na Slaviji, i cini mi se na Bulevaru...za trecu nemam pojma gde je....ma razumela sam te, ali odavde mi je sve daleko do Tripovica...

...da sredili su ga ima vec 4 godine, i bas je lep, dolaze ljudi iz svih okolnih naselja, uzivaju tamo deca narocito....moja Čupavuca cim krene ka meni ona
pita hocemo li ici u park :heart:

..svi kazu da je nekad bio katastrofa, ja srecom ne znam taj period....ali bi bilo steta jer je ogroman da se ne koristi na pravi nacin....

- - - - - - - - - -

...ja znam da ima ova na Slaviji, i cini mi se na Bulevaru...za trecu nemam pojma gde je....ma razumela sam te, ali odavde mi je sve daleko do Tripovica...

...da sredili su ga ima vec 4 godine, i bas je lep, dolaze ljudi iz svih okolnih naselja, uzivaju tamo deca narocito....moja Čupavuca cim krene ka meni ona
pita hocemo li ici u park :heart:

..svi kazu da je nekad bio katastrofa, ja srecom ne znam taj period....ali bi bilo steta jer je ogroman da se ne koristi na pravi nacin....

Back