moj decko i moja drugarica

• Začetnik teme Začetnik teme zabrinutasam
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Popa:
Srecho ako si zabrinuta nemoj tugovati vratiche ti se on,ako i samo ako si dobra u oralnom zadovoljavanju.Ja ko staramzTebi vidim da malo lazes,i da nems kitu za kresanje,majka da ti kazem,dojila sam dok ochi nisam prosula u analni otvor.Znas kako je mladim,gledaju se ma se cimnu na mobilni,onda kesh kolica i vlazna pica i ode mast u koshutnjak.Tebi vidim da malo lazes,da nemash kitu za kresanje,mada pomada dochi che i tebi neki podmazan ko kolac.Moj ti je savet,da ti pustish masti na volju i zamisljash da imas i mladicha i drugaricu,pa i u nipo jada da te ovaj * i nju sa strane privodi na pichence.Lazi,mazi al dokazi da si ti bolja,pozudnija,pohotnija,pa i rasna za da ga uglavish medju sise,te da mu ga izpunpash za dobro jutro i laku noch.Nemoj da te ugrize za srce i prizna ti da tvoja drugarica voli da ga prima u guzu i to svakodnevno.To ti je moj krajnji podsed nabavi podmazi pa klecaj kolencima,inache ode tim kod veche *****,Sorry cmok;)

Ludnica je kanda otkljucana...prover`te molim vas...

Popa:
Srecho ako si zabrinuta nemoj tugovati vratiche ti se on,ako i samo ako si dobra u oralnom zadovoljavanju.Ja ko staramzTebi vidim da malo lazes,i da nems kitu za kresanje,majka da ti kazem,dojila sam dok ochi nisam prosula u analni otvor.Znas kako je mladim,gledaju se ma se cimnu na mobilni,onda kesh kolica i vlazna pica i ode mast u koshutnjak.Tebi vidim da malo lazes,da nemash kitu za kresanje,mada pomada dochi che i tebi neki podmazan ko kolac.Moj ti je savet,da ti pustish masti na volju i zamisljash da imas i mladicha i drugaricu,pa i u nipo jada da te ovaj * i nju sa strane privodi na pichence.Lazi,mazi al dokazi da si ti bolja,pozudnija,pohotnija,pa i rasna za da ga uglavish medju sise,te da mu ga izpunpash za dobro jutro i laku noch.Nemoj da te ugrize za srce i prizna ti da tvoja drugarica voli da ga prima u guzu i to svakodnevno.To ti je moj krajnji podsed nabavi podmazi pa klecaj kolencima,inache ode tim kod veche *****,Sorry cmok;)

Hahahahaqhahahaha.....to mu dodje ko da ciganka gleda u dlan, pa kaze, hehehehehe......tako saM JA TO ZAMISLILA. Ama, jel istina za analno? Nista ne kaapiram :lol:

Nista ti ne tripujes. Pa trece lice uvek bolje vidi. Trece lice vidi cak i kada padnu prvi pogledi a kamoli posle i obicno pre njih dvoje zna o cemu je rec. Isprovocijaj onog kod poznajes bolje ili koji je pogodniji za to pa ces videti na cemu si. Nemas sta da izgubis. Ako su u semi,nemas ni decka ni drugaricu.

opetja:
Nista ti ne tripujes. Pa trece lice uvek bolje vidi. Trece lice vidi cak i kada padnu prvi pogledi a kamoli posle i obicno pre njih dvoje zna o cemu je rec. Isprovocijaj onog kod poznajes bolje ili koji je pogodniji za to pa ces videti na cemu si. Nemas sta da izgubis. Ako su u semi,nemas ni decka ni drugaricu.
FALS

Ako su se usemili.Imas i decka i drugaricu.Ako se vec par meseci kresu kako ti umisljas.Onda ti nebi imala tu sansu da umisljas.Nego da sedis ostavljena od obadvoje.I da trazis razloge u sebi.
On kao muskarac u svakom slucaju nemoze da se toliko dugo skriva.I vrlo lako bi ga provalila.Nekapiram sta ti u stvari tripujes.Da oni sede sa tobom svaki dan i na kraju u nekom budzaku se kresu ko kerovi.Pa ti sebi pridajeds ogroman znacaj.Niste u braku i nema sta da izgubi ako i saznas.
Zato nemoj biti ljubomorna ko ker.I nekopaj jamu koja moze tebe da proguta.Ostavi se gluposti.I uzivaj sa tvojim deckom i tvojom drugaricom.
Inace drugarica moje supruge uvek kada dolazi kod nas,poljubi me u usta.A za moj rodjendan to bude i malo vise od lakonskog poljubca.I sta sad moja supruga treba da nas izbaci na ulicu.Budi bre malo stalozena i razmisli.Da nakon dve godine njihovog poznanstva njih takodje vezuje prijateljstvo.
Nemali broj muskaraca kada ima probleme u vezi.Pozali se partnerkinoj najboljoj prijateljici.Ona pokusa da da opravda svoju drugaricu.I tada se stvari smire.Ali njih dvoje imaju tajnu koja je skrivena od ociju one koju vole.I tada postoje oni pogledi prijateljstva i saucesnistva.
Sto nakraju rezulötira pojavom ljubomore kod partnerke doticnog.Na kraju ljubomorne scene.napad na obadve strane.I to rezultira odbojnost prema onoj koja je bila centar.Postaje odbacena.A njih dvoje osamljenih na kraju pronadju utehu jedno uz drugo.Tako se zavrsavaju price.Kada jedna devojka previse ljubomorna i posesivna pocne da brce tamo gde netreba.

kad god mi dodje moja najbolja drugarica moj decko se ponasa cudno,kao i ona.Sa njom se druzim vec 4 godine a sa deckom sam u vezi 2 godine.Cudno se gledaju i to me jako nervira.Moj decko me nije nikada do sada prevario ali mislim da bi to rado uradio sa njom.sta da radim?????

Pa sto se ne javljas?

Svesna sam kako moj muz izgleda, znam da privlaci i da ce biti na meti mnogih mojih "drugarica" jer je apsolutno najjlepsi muskarac kojeg poznajem, ljubomorna jesam i to me cini nesigurnom jer znam da su one sigurno lepse od mene i mozda umesnije a da ne kazem originalnije, mozda se lepse smeju, ali onda posto nije zenski da pravim scenu niti da pocupam kosu onoj drugoj (mada...ja i nisam bash mnogo skolovana) trudila bih se da ostanem dostojanstvena i nekako iznad situacije (ali u sebi...gori vatra...). Zaist ne mogu nista da tvrdim verujem u svoj brak , nasu ljubav ali ipak nije svejedno i nikada ne moze biti pa podjite od sebe molim Vas, mozda ste vi pametniji, kulturniji, suzdrzaniji, ali opet kako bi Vi reagovale?

Back