ljudi pomagajte ko boga vas molim!!!
moj brat je sektas i veruje u sotonu.na ruci je istetovirao djavola(
)i mene tera da se prikljucim sekti

moj brat je sektas i veruje u sotonu.na ruci je istetovirao djavola(

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahah,ajde uputiću te ja gde da ih nadješ pa idi i raznesi se.I snimi sve kamerom da gledamo.Umno poremecena osoba:Da sam na tvom mestu ja bih kao pristao da se uclanim u tu sektu a ispod odece bi imao 15 kg SINTEX ili C4 i usao i razneo i sebe i njih mamu im sektasku..............
Prosto je čudo koliko daleko ti umeš da odeš u svom pametovanju.Glupo je da ovde pišeš pohvale Satani pred devojkom koja ima takve probleme.Za mene su i Bog i Satana imaginarne ličnosti,plodovi ljudske mašte i personifikacija univerzalnih pojmova dobra i zla.I ne podnosim crkvu ni ono što je ona radila i radi.Ali ovde je u pitanju SEKTA a dobro znaš kakav uticaj ogromna većina sekti na ovim prostorima ima na svoje članove kao i da postoje samo da bi se hranile njima.Tako da ova tema nema ništa sa pitanjima crkve i vere,ovo je eksploatacija ljudi i osoba koja je u to uvučena.A bin Ladena se bojim još manje od tamo nekog Satane jer znam da on ne zna ni da postojim niti ga boli uvo za zemlju u kojoj živim.Incognito:... prosto je cudo kako hriscanska crkva deluje na svoju opoziciju... vi se plasite vise ljudi koji obozavaju Satanu nego Osame Bin Ladena...
Ja se vise plasim tog 'vaseg Boga'... Satanisti (oni okultisticni, posto ima dosta vrsta) obicno ubijaju sebe, druge ne diraju... A svakog dana neko pocini ubistvo, masakr i ko zna sta u ime hriscanskog Boga...
Think about it...
Pros_rao se inco...srebro:Prosto je čudo koliko daleko ti umeš da odeš u svom pametovanju.Glupo je da ovde pišeš pohvale Satani pred devojkom koja ima takve probleme.Za mene su i Bog i Satana imaginarne ličnosti,plodovi ljudske mašte i personifikacija univerzalnih pojmova dobra i zla.I ne podnosim crkvu ni ono što je ona radila i radi.Ali ovde je u pitanju SEKTA a dobro znaš kakav uticaj ogromna većina sekti na ovim prostorima ima na svoje članove kao i da postoje samo da bi se hranile njima.Tako da ova tema nema ništa sa pitanjima crkve i vere,ovo je eksploatacija ljudi i osoba koja je u to uvučena.A bin Ladena se bojim još manje od tamo nekog Satane jer znam da on ne zna ni da postojim niti ga boli uvo za zemlju u kojoj živim.Incognito:... prosto je cudo kako hriscanska crkva deluje na svoju opoziciju... vi se plasite vise ljudi koji obozavaju Satanu nego Osame Bin Ladena...
Ja se vise plasim tog 'vaseg Boga'... Satanisti (oni okultisticni, posto ima dosta vrsta) obicno ubijaju sebe, druge ne diraju... A svakog dana neko pocini ubistvo, masakr i ko zna sta u ime hriscanskog Boga...
Think about it...
Think malo ti da li je ovo pravo mesto za ono što si napisao....
Da ne slusa previse Iron Maidenhanica:ljudi pomagajte ko boga vas molim!!!
![]()
moj brat je sektas i veruje u sotonu.na ruci je istetovirao djavola()i mene tera da se prikljucim sekti
Firmas:Da ne slusa previse Iron Maidenhanica:ljudi pomagajte ko boga vas molim!!!
![]()
moj brat je sektas i veruje u sotonu.na ruci je istetovirao djavola()i mene tera da se prikljucim sekti
![]()
![]()
Black_Swan:Firmas:Da ne slusa previse Iron Maidenhanica:ljudi pomagajte ko boga vas molim!!!
![]()
![]()
![]()
Pa ja slusham Iron Maiden...puno ih slusham!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ernesto_Che:Black_Swan:Firmas:Da ne slusa previse Iron Maidenhanica:ljudi pomagajte ko boga vas molim!!!
![]()
![]()
![]()
Pa ja slusham Iron Maiden...puno ih slusham!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uuuu!!!!!sektasice!!!