Ernesto_Che:
you make me sick....prvo tvoje poredjenje sa vojskom ne da nije na mestu nego....nema veze sa zivotom...razmisli malo pre nego sto postujes stvari...
Pa povracaj onda...
Poredjenje sa vojskom nije na mestu? Mooooolim? ... Pa ni jedna sekta, ma cak ni hriscanska crkva, nije pobila toliko ljudi koliko vojska... O cemu mi ovde pricamo?
Vojska je isto toliko maliciozna... ne isto, mnogo, mnogo vise od bilo koje destruktivne sekte... Stavise, i vojska je sekta - ispiranje mozga, gubljenje individualiteta, pokoravanje 'staresinama', rad za njih bez pogovora... Sve su to olicenja sekte koja se lako prepoznaju u gotovo svim vojskama (a pogotovo u zatucanim zemljama poput nase) sveta...
Ritualni satanisti (i to samo oni koji misle da se samoubistvom priblizavaju svom gospodaru - a takvih je zanemarljivo malo) vrse samoubistva... Svako ima pravo da radi sa svojim zivotom sta hoce... A vojska UBIJA DRUGE... Ja znam da nema te sile koja moze da me natera da ubijem sebe, a pogotovo ne nekog drugoga...
I sad, kad mene u istu tu vojsku teraju zakonom, da me nauce tim vaznim umecima poput baratanja oruzjem i ubijanja, gde zele da mi plasiraju svoju dijalektiku i ideologiju dok u meni ne ubiju ni poslednju trunku covecnosti i osecaja individualnosti, pa ja bezim od toga, ova jadna mala devojcica se pita kako da pobegne od satanisticke sekte u koju njen 'zastranjeni' brat (koji je inace veliki autoritet) zeli da je uvuce... Oh, kako je to dirljivo... Ako ona ne ume da mu kaze 'Skini mi se, kretenu!', onda i treba da zaglavi u sekti jer ona nema 'svoje JA'... A takvim ljudima pomaze pripadnost grupama (pre svega religijskim i ideoloskim) jer sami ne umeju da guraju kroz zivot...
E tako... pa kome je muka, nadam se da im WC nije daleko... A ako zbog partijske pripadnosti nasoj 'dragoj' SPC moraju ipak da se gnusaju mojim nipodastavanjem religije, neka skoknu na
www.rotten.com da im se malo nadrazi digestivni trakt, pa onda neka Amfilohiju pricaju 'I ja sam povracao na Incove postove!'... Meni ce to biti velika cast...