moguce je, znam, ali se nadam da necu

tweet-tweet:
vaginaleta za posle 5 dana ne postoji, jedino sto mozes uzeti je tableta za 48-72h posle (postinor).sanse da si trudna su minimalne, najbolje je da uzmes test i proveris za koji dan.
Pre 4 godine kad sam ja jurila po Beogradu te tablete za 48 sati posle imale su samo da se kupe u Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.Ali to nije klasichna antibebi pilula.A najsmeshnije mi je od svega kad se neko stidi da kupi na primer kondome :D ili anti bebi pilule, ili uloshke!!!! To je sindrom provincije.

topmodelsica:
Pre 4 godine kad sam ja jurila po Beogradu te tablete za 48 sati posle imale su samo da se kupe u Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.Ali to nije klasichna antibebi pilula.A najsmeshnije mi je od svega kad se neko stidi da kupi na primer kondome :D ili anti bebi pilule, ili uloshke!!!! To je sindrom provincije.

Eh eh bolje da si jurila kada je trebao da se "vadi" nego kasnije, ali sta je tu je.

ee, bas mi je drago da se ova tema zavrsava veselo i da se svi zabavljate:)

hvala!

uskoro cu kupiti test, jer je proslo svega 8 dana, pa cu vas obavestiti sta je bilo!!

p.s. sto se tice vocnih kondoma: rado, ali su mu mali :) a oni nemirisljavi su tako dosadni... ma vise nema zezanja, vec samo brzog vadjenja!

...sto volim ove sto "cuju nesto o pilulama" pa onda sole pamet drugim ljudima. Postoje ljudi u ovoj zemlji koji su placeni da takve ljude obrazuju i edukuju...pri svakom porodilistu postoji odeljenje za planiranje porodice...sve je besplatno, odes lepo i popricas sa ljudima dobijes brosurice, procitas i imas info iz prve ruke a ne od rekla-kazala...naravno sve je besplatno....

P.S....meni u zivotu nikada ni jedan kondom nije pukao...a probao sam ih raznih...mozda zato na pakovanju postoji uputstvo za upotrebu :)

Back