A
Aleksej_BASO
Gost

Mladost ludost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Chula sam da te tablete utichu na hormone, shta god to da znachilo.Hormoni, to je neshto vrlo delikatno,hormoni kad polude dodje skroz do deformacija u celom organizmu, zato glasam protiv tableta.Hellen:razmisljala sam o tabletama, ali ih se malo plasim
Не изгледају страшно уопште!![]()
Da, jednoj mojoj drugarici (neznate je vi...) je izrasla jos jedna noga... na glavi! Posto je uzimala te pilule. Kazem ja da je to necist posao...topmodelsica:Chula sam da te tablete utichu na hormone, shta god to da znachilo.Hormoni, to je neshto vrlo delikatno,hormoni kad polude dodje skroz do deformacija u celom organizmu, zato glasam protiv tableta.
E, zato ja glasam protiv HORMONA !!! :-)topmodelsica:Chula sam da te tablete utichu na hormone, shta god to da znachilo.Hormoni, to je neshto vrlo delikatno,hormoni kad polude dodje skroz do deformacija u celom organizmu, zato glasam protiv tableta.
Pre 4 godine kad sam ja jurila po Beogradu te tablete za 48 sati posle imale su samo da se kupe u Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.Ali to nije klasichna antibebi pilula.A najsmeshnije mi je od svega kad se neko stidi da kupi na primer kondometweet-tweet:vaginaleta za posle 5 dana ne postoji, jedino sto mozes uzeti je tableta za 48-72h posle (postinor).sanse da si trudna su minimalne, najbolje je da uzmes test i proveris za koji dan.
topmodelsica:Pre 4 godine kad sam ja jurila po Beogradu te tablete za 48 sati posle imale su samo da se kupe u Institutu za majku i dete na Novom Beogradu.Ali to nije klasichna antibebi pilula.A najsmeshnije mi je od svega kad se neko stidi da kupi na primer kondomeili anti bebi pilule, ili uloshke!!!! To je sindrom provincije.
I, el bilo bolje ??? :shock:topmodelsica:Pukao je kondom glupi.Posle smo preshli na Durex.
I mirisnije je bilo! Mnogo lepo mirishu Durexi, ima ih u razlichtitim ukusima i mirishljavim aromama, zamirishu celu sobu.krvolok:I, el bilo bolje ??? :shock:
Eto, vidiš, lepo, praktično i JEFTINO !!!topmodelsica:I mirisnije je bilo! Mnogo lepo mirishu Durexi, ima ih u razlichtitim ukusima i mirishljavim aromama, zamirishu celu sobu.
topmodelsica:Skupi su, skupa sam i ja.