mogu li muskarci varati ?

e, a kakav ti je to nik, sunasce, tonja, neki medvedici il neke pichkarije jece...
od zenskih avatara i nikova mos se napravi ceo sajt, bolji od vukajlije

To ti je jedna dezurna lujka i prsotina na forumu, bivsa feministkinja , koju je jedan strasan baja toliko urnisao da je pomerila pamecu da se nikad ne oporavi...njeno cviljenje i jadikovke iz kilometarskih postova su legendarne ,ali tako se to radi -dobila je sto je zasluzila :cool:

e da mi je da sretnem tog lika da mu stegnem ruku i iz sveg srca cestitam :D

Poslednja izmena:
e, a kakav ti je to nik, sunasce, tonja, neki medvedici il neke pichkarije jece...
od zenskih avatara i nikova mos se napravi ceo sajt, bolji od vukajlije

A, šta pa fali mom nadimku , m? I avataru, a? Baš je super i jedno i drugo a kome smeta, neka ne gleda. :mrgreen:

Ako bih imao izbor u zivotu da biram izmedju "cvrstog" braka ili "otvorenog" pre bih se odlucio za ovo prvo. Nisam neki "Dule Savic" i ne vidim uzivanje u tome. Vise sam za jednu "pravu" zensku osobu nego za desetine "obicnih"! Nadam se da ovo neko nece shvatiti kao isprazno filosofiranje.

Ovo je sasvim fini stav i dadoh ti reputacijicu za to. Bravo. :)

Poslednja izmena:
To ti je jedna dezurna lujka i prsotina na forumu, bivsa feministkinja , koju je jedan strasan baja toliko urnisao da je pomerila pamecu da se nikad ne oporavi...njeno cviljenje i jadikovke iz kilometarskih postova su legendarne ,ali tako se to radi -dobila je sto je zasluzila :cool:

e da mi je da sretnem tog lika da mu stegnem ruku i iz sveg srca cestitam :D

Tacno se vidi da je dobila pedaliranje od kog se nikad nije oporavila a trpanje koje vise ne dobija od tog bivseg je izgleda bilo presudno da pomeri sa pamecu.

Back