- Poruka
- 4.865
pa nama je poligamija u krvi , dakle to je tehnicki neizvedivo !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svako bi sirio seme kojekuda da je ono , bil gejts
To.Da nema žena muškarci nikada nebi varali znači žene su krive.
Bas tako zene su te koje podsticu muskarce na neverstvo ukoliko ono uopste i postoji kad je muskarac u pitanju.Kad god sam u nedoumici uvek pogledam poredak stvari u prirodi.Tu leze svi odgovori i to je realan poredak stvari.Da nema žena muškarci nikada nebi varali znači žene su krive.
Muskarac mora da ima vise zena i to je potpuno normalna prirodna pojava dakle to nije prevara.Moj cale nikad nije krio da ima svalerke kod kojih je odlazio redovno .Keva je to znala a sa nekim je cak bila i prijateljica jer su nam bile u komsiluku.
ne lupaj, zato što je kurvi to posao, a ove ostale stvaraju bespotrebne drame.
Sta fali opaljivanju poznatih zena mislim da je to ok i da je to pozitiva jer se ucvrscuju dobri medjuljudski odnosi.Evo recimo kad bih ja neke pogane forumasice heftao ili neko od pravih dasa sa ovog foruma zasigurno bi cvrkutale na forumu i bilo bi vise razumnih zena.to ti je kao onaj tvoj "Rođak sa sela",
neobuzdani ebač koji uz najbolju volju i želju ne može da ga drži u gaćama.
ali...uvek to neko yebeno ali,
nije li tu mnogo potencijalnih zaebancija na vidiku?
uvek tu postoji opasnost u vidu histerične zaljubljene švalerke, trudne švalerke, venerično bolesne švalerke, švalerkinog muža, osude šire i uže društvene zajednice...itd itd.
slabo bre, naš čovek uopšte ima kulturu odlazaka kod prostitutke.ne, još uvek je slađe opaliti komšinicu i koleginicu s posla uz potencijalno nagomilavanje problema nego pošteno platiti kuravu, bez mnogo posledica.
mislim...alo..zar se niste pomakli malo dalje od tih tipičnih balkanskih pravila i rezona?
omg![]()
Sta fali opaljivanju poznatih zena mislim da je to ok i da je to pozitiva jer se ucvrscuju dobri medjuljudski odnosi.Evo recimo kad bih ja neke pogane forumasice heftao ili neko od pravih dasa sa ovog foruma zasigurno bi cvrkutale na forumu i bilo bi vise razumnih zena.
Zanimljivo je da žene često kažu "Muškarci su po prirodi švaleri". Zašto onda one ne žive u skladu sa prirodom i zašto od muškarca traže nešto protivprirodno?![]()