Nadam se da ne blefira...
Ako je ova danasnja izjava i njegov stvarni stav, e pa onda ima pet bambija od mene...

Ako je ova danasnja izjava i njegov stvarni stav, e pa onda ima pet bambija od mene...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Да Дачић није смршао имао би гомилу глисцералног сала која је итекако опасна по здравље.Искрено по мени Дачић најбоље изгледа није се офуцао као остали ,иди бре сви се у лешеве претворили.
Где је то лепо да се види ?
Мени је још јаче било када је отишао на север Косова и узвикнуо:"НИКО НЕ СМЕ ДА ВАС БИЈЕ"!
Трагикомично!
Али изгледа да то његово комично курччење пролази код народа.
На пример, Коштуница је научник, доследан и нема нека празна обећања, али то његово "сивило" нема пролаз код народа.
Novi Sad -- Lider SPS Ivica Dačić kaže da trenutno postoji "konfuzija" oko pitanja formiranja Vlade Srbije, za šta nije kriv SPS, već DS i SNS.
"Zašto mene pitate zbog čega se ne formira vlada? Pa neka je formiraju bez mene, šta me briga. Zašto bih ja ušao u vladu u kojoj će neko sutra da kaže da mora da se prihvati sve što traži EU? Ili, zašto bih ja ušao u vladu koja kaže da mi ne možemo uopšte da pregovaramo sa EU?", rekao je Dačić novinarima u Novom Sadu.On je ponovio da su Ujedinjeni regioni Srbije neprihvatljivi za DS, dok s druge strane SPS ne želi da pristane na to da treći partner bude Liberalno-demokratska partija i da od nje zavisi parlamentarna većina.Neće mene niko da ucenjuje
Lider socijalista SPS Ivica Dačić nije negirao tvrdnje da Moskva na njega vrši pritisak da formira vladu sa naprednjacima, ocenivši da pritisaka ima i sa druge strane.
"Šta mislite, da nema pritisaka sa druge strane? Pre četiri godine zvali su me predstavnici vlada zapadnih zemalja da podržim vladu DS i tada nikome nije smetalo", naveo je Dačić.
On je rekao da zaista želi da iskreno informiše javnost o pregovorima, ali da se konstantno na pogrešnu adresu upućuju pitanja vezana za formiranje vlade, jer SPS nije taj koji formira vladu.
Dačić je dodao da "tačno zna" kakvi su sledeći koraci u Briselu. "Iz EU će reći da se ne traži od Srbije da prizna Kosovo, ali da se traži da se otvori kancelarija Srbije u Prištini ili da ne traži od Srbije da prihvati nezavisnost Kosova, ali će se Kosovu dodeliti posebni pozivni telefonski broj", rekao je Dačić.
"To su pitanja na koja buduća vlada treba da zna kako će reagovati", kazao je Dačić i dodao da je srpski nacionalista, "sviđalo se to nekome ili ne" i da na njega "ne može niko vršiti pritisak ni London, ni Vašington ni Moskva".
Dodao je da na njega ne mogu da vrše pritisak "ni tajkuni", jer mu "nisu dali pare" za izbore.
"Neka vrše pritisak na one kojima su dali pare za izbore", rekao je Dačić i ocenio da se na SPS vrši pritisak samo da bi se pod svaku cenu vlada što pre formirala.
"Ma ne interesuje me, bre! Neka prave vladu, neka idu u vlast, ja ću da idem u opoziciju, šta me briga. Ko hoće da pravi vladu, neka nađe parlamentarnu većinu i neka mi se javi. Doviđenja", rekao je Dačić i okrenuo se i otišao, odbivši da dalje odgovara na novinarska pitanja.
Dačić je danas kao ministar policije učestvovao na skupu "Bezbednosne integracije - Autonomna Pokrajina Vojvodina u regionalnoj
bezbednosti i saradnji", koji se održava na Univerzitetu Edukons u Sremskoj Kamenici.
http://www.b92.net/info/izbori2012/vesti.php?yyyy=2012&mm=06&dd=14&nav_id=618455
Дебели би требало да буде осуђен за аферу ''кофер''че и лустриран из политичког живота.
Ma kakvi. Prosao je sada. Da se ponove izbori ne bi dobio vise od 10% glasova. A Kostunica je svakako kao osoba najblizi nekakvom respektu, od nasih politicara, samo sto mu je impotentna politika. Namenjena vise nekom zabacenom razvijenom drustvu. Ne moze kod nas ta impotencija da prodje.
Zato je ovaj Dacic verbalni potentista i prodje eto i na izborima kod polupismenog naroda. No kazem ne uvek. Sad je prosao ok, pa kao sto vidis moron ne zna da poentira.
A ide mi na q i ona Dejanoicka sto se preserava kao da je sa beckog dvora, sve nesto trese glavom kad prica, izigrava neku damu a do juce je ranila krave i cistila svinjce.![]()
Nadam se da ne blefira...
Ako je ova danasnja izjava i njegov stvarni stav, e pa onda ima pet bambija od mene...![]()
Лепо ако то мислиш. Ја га заиста ценим и увек сам гласао за њега, али мислим да би могао да поправи свој имиџ.
Маркетинг му је лош и целом ДСС-у. Некако су неприметни. Ја који гласам за њих имам тај утисак.
Kostunica ume da udari shakom od stoТаман посла па није се Дачић скинуо го и играо уз трубаче на вашарима али има енергију ,праве речи да каже на сваком месту и у свако време.
Да се разумемо нисам ја гласала али сада га подржавам јер прелази у опозицију .
Не знам то је моје мишљење ја волим да видим и осетим енергију која плени .Јасан чврст став што би рекли када треба "шаком од сто"
Србија је Србија ,Коштуница би могао да буде добар председник у некој сређеној земљи без ОЛУЈА и ВЕТРОВА
RETORIKA?Реторика му је лоша. Други вежбају своје говоре, реторику и наступ у јавности и једино то и раде, а он ради ко црнац, али не ради ништа на томе да промени свој наступ и свој имиџ.
Погледај Дачића, он даје неке "смехопретеће" изјаве попут "У Србији се не зна ко ће бити председник, али се зна ко ће бити премијер" и то попали масу, али Коштуница није такав.
Говоре ни не вежба, а камоли да их учи напамет као неки, већ само дође и прочита оно што је написао он лично и то му је све.
ne verujem nista. nismo mi te srece.
vodja partije koja je usla sa svojim dusmanima u koaliciju prosli put - to je to
Ko je citao Vikiliks zna sve. Sve ovo sad (i svo vreme) jeste demagogija i populizam. On odlicno zna sta i kada treba reci da bi oni koji "svoje misljenje" dobijaju sa RTS-a, sa odusevljenjem vikali "bravo Ivice, majstore!"
Nadam se da će prevladati razum i da će se Ivica, Boris i Čeda dogovoriti i nastaviti da vode srbiju stazama uspeha.Radikali na vlasti su garant povratka u devedesete, rat, inflaciju.
Другарица Славица Ђукић Дејановић је једна од признатијих неуропсихијатара, и добро би било да између председнице новог сазива Скупштине Србије и министарке здравља изабере ово друго, јер како видим, многим антикомунистичким депресивцима само врхунски лекари могу помоћи ...
Другарица Славица Ђукић Дејановић је једна од признатијих неуропсихијатара, и добро би било да између председнице новог сазива Скупштине Србије и министарке здравља изабере ово друго, јер како видим, многим антикомунистичким депресивцима само врхунски лекари могу помоћи ...
Kostunica ume da udari shakom od sto
On je prvi koji je rekao ne za EU.
U krtiticnim momentima ja bih se uvek osecala sigurno sa osobom kao sto je on, jer on nece prodati i iznevereti Srbiju zarad nekih svojih i/ili tudjih sebicnih interesa.
Нема харизму и то када "лупи" по столу не можени комарца да убије