"Mogu ja i u opoziciju, briga me"

mislim da je krajnje vreme da napises lepo koliko je kilograma potrebno imati za obavljanje koje profesije.
predsednik toliko i toliko, premijer i ministri manje jel? ali verovatno moraju biti bucmasti?
pa onda i za nedrzavne organizacije
direktor skole toliko i toliko, profesor fizike toliko, pa sve redom, ajde, taman da vidim dokle mogu da doguram u karijiri posto nisam bas sklona gojenju.

Nista bez stocne vage. :lol:

Госпођице другарице,

Да ли нам ви то најављујете да ћете на следећим изборима гласати за СПС?

Веома је дискутабилно да ли ће до тих избора уопште и доћи ако се састави влада ЛДП,ДС и СНС :think:

Да се разумемо некада избори нису ни потребни да би се власт променила,јел тако ви то најбоље знате !

Да се размемо ја нисам гласала за Дачића из просто разлога јер сам БОЈКОТОВАЛА ИЗБОРЕ и сматрала сам да ће Дачић да се придружи осталима и да формира владу.

Али ствари се мењају из минута у минут и сада има моју ПОТПУНУ ПОДРШКУ!

Само напред Дачићу ,само храбро опозиција није пораз него ПОБЕДА!

Ti si najbolja potvrda moje teze da je Dacic izuzetan psiholog i da uvek procenjuje sta reci kako bi oni, koji "svoje misljenje" izgradjuju samo na osnovu ovakvih demagoskih i populistickih parola a narocito ako se emituju na RTS od 19.30. imali sansu da vicu ovo sto si napisala.
Uz sve to, ti za coveka koji je od svih aktuelnih politicara i stranaka NAJDUZE na vlasti (14 od poslednjih 20 godina) kazes da je "osvezenje"???
Lako je vladati kada se ima narod sa pilecim pamcenjem.

Ti si najbolja potvrda moje teze da je Dacic izuzetan psiholog i da uvek procenjuje sta reci kako bi oni, koji "svoje misljenje" izgradjuju samo na osnovu ovakvih demagoskih i populistickih parola a narocito ako se emituju na RTS od 19.30. imali sansu da vicu ovo sto si napisala.
Uz sve to, ti za coveka koji je od svih aktuelnih politicara i stranaka NAJDUZE na vlasti (14 od poslednjih 20 godina) kazes da je "osvezenje"???
Lako je vladati kada se ima narod sa pilecim pamcenjem.

Пилеће памћење, то је стварно проблем. Ивица користи то. А не треба бити ни много паметан, ни много вешт да би се то искористило.

Па ево ја врло добро памтим оне хулигане и мафијаше на улицама 5.Октобра и ГРЛАТОГ Коштуницу и сада ми неко каже за њега

"Па он је научник,он није грлат као други ,он је поштен и достојанствен"

"Он само прочита оно што сам напише ,моги га интелектулаци хвале"

Па да имам како ви кажете пилеће памћење можда би се и сложила али ОНУ ГРЛАТОСТ И АГРЕСИЈУ и те како добро ПАМТИМ!

Какав играч док су се они несретници анорексични клали међусобно ,Дачић је певао али сада је дошло његових пет мниута .

НАПРЕД ПРЕДСЕДНИЧЕ!

Tako si pricala i da ce Sloba da se vrati iz Haga.. a on crko :hahaha:

Одлично посаветовала би те да прочиташ мало о анокрексији и какве она последице носи са собом,то су другарице озбиљне ствари

Kakvo crno osvezenje? Drzi mup 4 godine a mafija samo hara srbijom.. e jesi drogirana :D

Zagrcnuh se:lol:hahahhahahhaha:lol:Vi ste shou:D
Imate repke oboje cim budem mogla da delim opet:lol:

А Коштуница "мала маца "научник који се бави интелектуланим радовима јесу Кум и Шиптар исто били интелектулаци када их је примао у своје одаје нове ПРОевропске владе?

Чисто ме интересује шта су му тада рекли о његовим новим научним радовима ,предпостављам да је то била тема састанка?

А Коштуница "мала маца "научник који се бави интелектуланим радовима јесу Кум и Шиптар исто били интелектулаци када их је примао у своје одаје нове ПРОевропске владе?

Чисто ме интересује шта су му тада рекли о његовим новим научним радовима ,предпостављам да је то била тема састанка?

Kostunica je deblji od Tadica i Cede:cool::D
:heart:
pol-kostunica.jpg
:heart:

Па ево ја врло добро памтим оне хулигане и мафијаше на улицама 5.Октобра и ГРЛАТОГ Коштуницу и сада ми неко каже за њега

Па да имам како ви кажете пилеће памћење можда би се и сложила али ОНУ ГРЛАТОСТ И АГРЕСИЈУ и те како добро ПАМТИМ!

А да ли памтиш колико си ти била грлата пре избора? XY пута си рекла како не излазиш на изборе, јер не желиш да гласаш за капиталисте. Међу тим "капиталистима" је био и Ивица Дачић и СПС. Шта се сад догодило? Одакле толико одушевљење?

А да ли памтиш колико си ти била грлата пре избора? XY пута си рекла како не излазиш на изборе, јер не желиш да гласаш за капиталисте. Међу тим "капиталистима" је био и Ивица Дачић и СПС. Шта се сад догодило? Одакле толико одушевљење?

Е сада Дачић иде у ОПОЗИЦИЈУ и то подржавам ,осим тога није време избора нити ја гласам сада али овакву ОДЛУКУ ЗА ОПОЗИЦИЈУ и те како ПОДРЖАВАМ!

Мој утисак је био за Дачића ,за време избора,да ће на крају да формира владу са овим 'осталима' али ствари су се промениле .

Е сада Дачић иде у ОПОЗИЦИЈУ и то подржавам ,осим тога није време избора нити ја гласам сада али овакву ОДЛУКУ ЗА ОПОЗИЦИЈУ и те како ПОДРЖАВАМ!

Мој утисак је био за Дачића ,за време избора,да ће на крају да формира владу са овим 'осталима' али ствари су се промениле .

Полако, не доноси преурањене закључке. Ивица се игра, Ивица тврди пазар, Ивица може са свима, Ивица ће можда и да смрша.

Kakva bre opozicija? Krkobabić možda neće dočekati sledeće izbore. Misliš da će on pristati da propusti poslednju priliku da bude još malo vlast?

I tako si ti "zapamtila" da je Ivica osvezenje jer nije bio u vlasti 1990.do 2000. i od 2008. do 2012. :hahaha:

Ма само ви нападајте Дачића ,он ће постати нови председник Републике Србије!

Evo, ovde se skoro u potpunosti slazemo. Razlika je samo u onome sto smatramo razlozima za to.

Nemoj bas pokazivati ovoliko pilece pamcenje! Proguglaj malo pre nego nesto napises ako te vec pamcenje ne sluzi. Ovo je u interesu tvog licnog digniteta jer, da te podsetim, LKum i Siptar su vec bili ubijeni kada je Kostunica postao Premijer. Bar toliko da znas!

Draga, ne veruj u sve sto se prica po sokacima:D

Па мислим то је рекао прво Коштуницин партнер Ђинђић затим његов други партнер Чеда, који је јавно признао да је сам довео поменуте особе код Коштунице.

Осим тога то се зна нису то беседе по сокацима.

И могу да ти признам да је 5.Октобра био изузетно ГРЛАТ зато не разумем твоју тезу да је он "паметни,тихи научник који има достојанство"

И да ти ти никада за једног грлатог политичара не би гласала ?

Нема љутње то ја успут само кажем ,ето да имам пилеће памћење можда би и заборавила.

Back