"Mogu ja i u opoziciju, briga me"

gossca

Elita
Poruka
17.162
Искрено мени је Коштуница политички мртвац ,човек ни мало енергије нема немој да се љутиш али ја једноставно не могу да га гледам док говори

У принципу ништа не каже а успорен брате мили једном сам гледала и заспала.

Ja vas ne razumem, jer ga uopste ne dozivljavam tako.
Meni je on neverovatno zanimljiv kad govori, svaki put cujem od njega nesto novo i pametno.
On je zaista jedan fantastican um:heart:

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Па не знам ја га искрено ретко слушам јер ме смори та његова енергија коју не поседује .

Оно када је било пред изборе једино њега нисам могла да слушам ,кренула сам мало али брате СМОРИ МЕ!

Urosius

Ističe se
Banovan
Poruka
2.590
Искрено мени је Коштуница политички мртвац ,човек ни мало енергије нема немој да се љутиш али ја једноставно не могу да га гледам док говори

У принципу ништа не каже а успорен брате мили једном сам гледала и заспала.
Да, али на пример образовани правници су се на пример одушевљавали Коштунициним говором о новом Уставу и тиме како је готово не гледајући у текст Устава детаљно објашњавао сваки члан Устава који је био у фокусу дебате у Скупштини док на пример не могу да смисле Тадићеве празне демагошке приче, јер имају утисак да човек нема благе везе ни о чему.

Говорим само оно што ми је пар људи рекло. Коштуница је научник и нема сумње да је један од најобразованијих политичара у Србији.

gossca

Elita
Poruka
17.162
Да, али на пример образовани правници су се на пример одушевљавали Коштунициним говором о новом Уставу и тиме како је готово не гледајући у текст Устава детаљно објашњавао сваки члан Устава који је био у фокусу дебате у Скупштини док на пример не могу да смисле Тадићеве празне демагошке приче, јер имају утисак да човек нема благе везе ни о чему.

Говорим само оно што ми је пар људи рекло. Коштуница је научник и нема сумње да је један од најобразованијих политичара у Србији.
Kostunica izgleda i ponasa se onako kako i treba da izgleda i da se ponasa pametan i patriotski nastrojen politicar.

Urosius

Ističe se
Banovan
Poruka
2.590
Kostunica izgleda i ponasa se onako kako i treba da izgleda i da se ponasa pametan i patriotski nastrojen politicar.
Лепо ако то мислиш. Ја га заиста ценим и увек сам гласао за њега, али мислим да би могао да поправи свој имиџ.
Маркетинг му је лош и целом ДСС-у. Некако су неприметни. Ја који гласам за њих имам тај утисак.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Ма ја не знам како се он уопште понадао да ће постати председник са таквом енергијом коју не поседује ,досадан ми је !

Не спорим ја његово образовање и интелект али то нису једини фактори да би те неко саслушао и пратио ,једноставно не оставља никакав утисак

Urosius

Ističe se
Banovan
Poruka
2.590
Ма ја не знам како се он уопште понадао да ће постати председник са таквом енергијом коју не поседује ,досадан ми је !

Не спорим ја његово образовање и интелект али то нису једини фактори да би те неко саслушао и пратио ,једноставно не оставља никакав утисак
Ствар је у томе што он има невероватну енергију. У стању је да ради као коњ и да се не зауставља.
По броју састанака и радних сати проведених у Влади он је ненадмашан, али нема добар маркетинг.

Јел ти мислиш да су Тадић/Николић/Дачић вреднији од човека који је написао тоне научних радова?
Само они су грлатији, умеју боље да се деру од њега и тиме привуку масе.

gossca

Elita
Poruka
17.162
Баш ето као што рече његов гласач "неприметан је " а то је погубно за једног политичара

Kako je neprimetan? Ne razumem. Sta treba da radi? Da plati trubace, da ide po shtalama, da da neke skandalozne izjave?
To je isto kao da kazete lepa i pametna devojka, ako se ne skine polugola kad izlazi - niko je nece primetiti.
Neki ljudi imaju svoja pravila i nece ih menjati zarad dolaska na vlast, novca i/ili medijske paznje.

gossca

Elita
Poruka
17.162
Ствар је у томе што он има невероватну енергију. У стању је да ради као коњ и да се не зауставља.
По броју састанака и радних сати проведених у Влади он је ненадмашан, али нема добар маркетинг.

Јел ти мислиш да су Тадић/Николић/Дачић вреднији од човека који је написао тоне научних радова?
Само они су грлатији, умеју боље да се деру од њега и тиме привуку масе.
Nije problem u Kostunici, vec u nekima od nas koji ne umeju da prepoznaju prave ljude.
Politicki ukus u Srbiji je problem.
Ko je grlatiji - taj je i u pravu, a to cesto veze nema sa stvarnoscu.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Па добро ја не спорим ништа везано за Коштуницу али мало бар енергије није на одмет .

Искрено то како се он представља и тај мањак енергије није подобно за једног политичара на против погубно је !

А он је знао да буде и те како грлат тамо оног 5.Октобра и те како ГРЛАТ!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Kako je neprimetan? Ne razumem. Sta treba da radi? Da plati trubace, da ide po shtalama, da da neke skandalozne izjave?
To je isto kao da kazete lepa i pametna devojka, ako se ne skine polugola kad izlazi - niko je nece primetiti.
Neki ljudi imaju svoja pravila i nece ih menjati zarad dolaska na vlast, novca i/ili medijske paznje.

Таман посла па није се Дачић скинуо го и играо уз трубаче на вашарима али има енергију ,праве речи да каже на сваком месту и у свако време.

Да се разумемо нисам ја гласала али сада га подржавам јер прелази у опозицију .

Не знам то је моје мишљење ја волим да видим и осетим енергију која плени .Јасан чврст став што би рекли када треба "шаком од сто"

Србија је Србија ,Коштуница би могао да буде добар председник у некој сређеној земљи без ОЛУЈА и ВЕТРОВА

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Oslabio bi Ivica bar 25 kila.

Ма ајде молим те ,не знам зашто сви потенцирају његову тежину као да је не знам ни ја шта .Шта треба да буде као остали политичари анорексик то је претерано брате остале нема пас за шта да угризе.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Ти Гљивице Прасићу треба да идеш на ђубриште српске историје!

Неће он на ђубриште и шта треба да буде неки анорексик ,жгољавко бежи бре .Прав ,здрав ,једар и пуца од здравља што би наш народ рекао.

Када погледам остале анорексике на политичкој сцени ,Дачић је одмор за погледати!

Urosius

Ističe se
Banovan
Poruka
2.590
Реторика му је лоша. Други вежбају своје говоре, реторику и наступ у јавности и једино то и раде :roll:, а он ради ко црнац, али не ради ништа на томе да промени свој наступ и свој имиџ.
Погледај Дачића, он даје неке "смехопретеће" изјаве попут "У Србији се не зна ко ће бити председник, али се зна ко ће бити премијер" и то попали масу, али Коштуница није такав.
Говоре ни не вежба, а камоли да их учи напамет као неки, већ само дође и прочита оно што је написао он лично и то му је све.

Poslednja izmena:

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Хм,мени су брате Тадић ,Коштуница и Николић пример анорексије жгољави сачувај Боже .Понекада се питам да ли било шта једу :think:

Док је Чедомир још најгори од свих само што га ветар не однесе ,ужас!

На пример Палама је баш претерао ,мислим немам мишљење о њему он ме и не интерсује.

Али да за Дачића неко каже да је прасе и остале ствари па то је изван сваког разума :roll:

Човек здрав.прав, једар ,пуца од здравља и одлично изгледа да вам искрено кажем.

Ја не знам да ли ви као мушкарци волите да будете жгољави али жене то не воле да виде ,бар ја не волим.

Ништа горе него када видим неког жгољавка ,просто ми је то фуј!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Комунисткиња, по теби је изгледа Дачић погрешио што је користио дијету којом је скинуо 40 кила некада давно.:lol:

Искрено по мени Дачић најбоље изгледа није се офуцао као остали ,иди бре сви се у лешеве претворили.

Где је то лепо да се види ?

Има нешто у њему веселог је духа ,воли да запева има енергију која плени а зна и да удари "шаком од сто "

Прави човек и те све његове особине иду уз његову појаву ,било би смешно да неки анорексични жгољавко
изусти нешто од оног што Дачић изјави.

И сматрам да је изузетно искрен када даје своје изјаве и када треба да пуца он пуца без оклевања.Опасан играч није ни чудо што је осталима трн у оку.

Док су .шта ја знам ,Тадић и Николић истрошене приче два глумца са различитим режисерима.
Нема разлике бар је ја не видим ,видим само глуматање и то лоше .

А за Коштуницу заиста сматрам да би био добар председник али у некој другој земљи .

Дачић је веома опасан играч он ако оде у опозицију има да буде председник,то је моје искрено мишљење
и ако сам бојкотовала изборе ,значи нисам гласала за Дачића нити било кога другог.