" Moglo je biti gore. " kao Mantra

CaLiMeRo:
Nema potrebe da flertujes sa motivima. Ogranici se na citanje i pravilno razumevanje postova.
Bice dovoljno.

Understood?

P.S. Oko istine - htela sam da kazem da je glupo tesiti se jednim od mogucih ishoda. dakle, moglo je biti i gore, kao sto je moglo biti i bolje. A ni jedno ni drugo nije bitno, posto je vec bilo ono sto je bilo.
Stara Spska mudrost kaze " Pametni su oni shto chitaju ono shto nije napisano "
Ja sam skroz u tom fazonu, a ti ? Jache je od mene, Shkorpija sam :roll:

CaLiMeRo:
O "Bice bolje" vs. "Moglo je biti i gore": prva izjava je bolja, jer podrazumeva akciju... kao - zivim i radim po svom, sa nadom. A ova druga izjava mi je nekako... za vadjenje, i u svojoj sustini nije pokretacka.
Tacno...ali ja bih bez vs....jednostavno - to bi trebalo da bude jedan logican ( normalan ) sled... izjava ( i dogadjaja koji ce uslediti ) :D

yupiter:
Evo da ovako postavimo situaciju. Dosao si do zivotne raskrsnice, morao si da se odlucis za
recimo levo ili desno ( da izbacimo pravo ), otisao si desno, i nesto lose ti se desilo.
Ti pokusavas da tvrdis, da nisi mogao da odes levo i da tom prilikom nije nista gore moglo da ti se desi, samo zato sto je cinjenica da si otisao desno. To znaci da ti osecas da nemas
slobodnu volju, ili slobodu izbora.

Nešto te je ipak moralo dovesti do te raskrsnice.;)

miconium logic...
ha pa moglo je biti i dechija paraliza...moglo je da bude kancerogeno...a ono ***** shto sam pojeo moglo je biti zarazheno esherihijom...uvek ima gore - cattle style...mantra c c c...pre opelo samom sebi...
dozhivljavati svoj zhivot kroz zhivote drugih...sitno nema shta...
a mogli smo biti na tahitiju na masazhi vrelim kamenjem...il na pecanju na islandu...a kako moj komshija mozhe a ja ne mogu...a on ima a ja nemam...jadno jaaaadnoooo...

AntunTun:
a mogli smo biti na tahitiju na masazhi vrelim kamenjem...il na pecanju na islandu...a kako moj komshija mozhe a ja ne mogu...a on ima a ja nemam...jadno jaaaadnoooo...
U ovoj dugoj istoriji ljudske rase, nisu rodjene dve identicne osobe, niti svi mozemo da budemo Ameri ili Svajcarci. ako si igrac koji bi voleo da svoju zadnjicu jednog dana pronadje
na plazi Tahitija, daj sve od sebe, nadaj se, i sanse postoje, imaj pozitivan stav o toj ideji.
Dok god si ziv, u igri si.

Back