Mogerini u Beogradu, Šešelj i radikali viču: "Srbija, Rusija''

LetoGospodnje

Primećen član
Poruka
950
HAOS U PARLAMENTU Mogerini u Beogradu, Šešelj i radikali viču: "Srbija, Rusija, ne treba nam Unija!" (VIDEO)

Visoka predstavnica EU za spoljnu i bezbednosnu politiku i potpredsednica Evropske komisije Federika Mogerini koja danas boravi u poseti Beogradu, stigla je u Skupštinu Srbije gde govori na posebnoj sednici, a poslanici Srpske radikalne stranke dočekali su je povicima "Ua" i uzvikujuću "Srbija, Rusija, ne treba nam Unija".

http://www.blic.rs/vesti/politika/h...-radikali-vicu-srbija-rusija-ne-treba/j2148tp

Poslednja izmena od moderatora:
Maјмунска посла!
Основно васпитање налаже да бар госта саслушаш. Ма колико госта мрзео или о њему ружно мислио, нимало није цивилизацијски урлати. Двери и радикали, очигледно да другачије не могу да функционишу.
Мајмунисање им је основно занимање!

http://www.blic.rs/vesti/politika/h...-radikali-vicu-srbija-rusija-ne-treba/j2148tp

Siptarska kur.a je docekana u srpskom parlamentu kako neprijateljima i dolikuje
Nema šta.Pravo čojstvo i junaštvo.Svaka čast junaci kako ste se izborili sa našim neprijateljem.Vi ste ponos našeg naroda.Ponosim se ovakvim Vašim junačkim potezom.Bravo vojvodo.Pravi si naslednik naših slavnih vojvoda.Posle sednice i ovako junačkog poteza otiđite u skupštinski restoran da se razvalite od prasetine za džabe.

Poslednja izmena:
Uhvacen je Seselj na delu kako narusava odnose sa prijateljima iz EU glasno vicuci Srbija, Rusija, ne treba nam unija

qwjsZ2Y.png

Uhvacen je Seselj na delu kako narusava odnose sa prijateljima iz EU glasno vicuci Srbija, Rusija, ne treba nam unija

Pogledajte prilog 431025

Сачекао је Вучићев миг.....да би се Вучко, као правдао, кроз какве "страхоте" пролази на ЕУ путу....а наш Шеки као "пензионисана дворска луда", покушава да
засмеје рају.....оно, беше палило код Слобе, а сада.....?!?

Maјмунска посла!
Основно васпитање налаже да бар госта саслушаш. Ма колико госта мрзео или о њему ружно мислио, нимало није цивилизацијски урлати. Двери и радикали, очигледно да другачије не могу да функционишу.
Мајмунисање им је основно занимање!

Ваљда је основни ред да гост буде пристојан и уљудан да би могао неко да га дочека као човека иначе му нема ништа од гостопримства !

Него прике, немој да мешаш чињенице. Реално, тај гост нема шта да тражи у Србији јер је дошао да прети. А ако претиш знаш како су се са таквим изасланицима некада обрачунавали ? Умоче га у врео катран, намажу перјем и пусте кући.

Једини ко се највише измајмунисао смо ми и то што смо дозволили да највећи људски смрад влада овом државом и да доводи још већи смрад у "госте".

Sta je ta Musolinijevka uopste pricala ??? Da treba da predamo Kosovo ... da su manastiri na Kosmetu neotudjivi deo velike siptarske kulturno- istorijske bastine ??? ...Da trebamo da uvedemo sankcije Rusiji i posaljemo vojsku na Rusku granicu ???...

Стрпи се до следеећег "спонтаног окупљања " камариле, па ће Вучко све то да изнесе у свом "хвалоспеву".....а овце да блеје и скандирају....

Slab neki haos kad je završila izlaganje uz aplauz poslanika...

Хехехе.... па јуче је Шеки јавно тврдио ДА СРС НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ МОГЕРИНИЈЕВОЈ ДА ГОВОРИ У ПАРЛАМЕНТУ ...... а данас........ е....... јадници......:lol:

Хехехе.... па јуче је Шеки јавно тврдио ДА СРС НЕЋЕ ДОЗВОЛИТИ МОГЕРИНИЈЕВОЈ ДА ГОВОРИ У ПАРЛАМЕНТУ ...... а данас........ е....... јадници......:lol:

To i ja kažem, smešni su kao crtani, deru se nešto i misle kako je to jako bitno. Što se Vučiću tako ne obrate, on je taj koji izvršava sve naloge i pita za još...

Таман помислим да ће Шешељ некако успети да се поврати и уђе у форму кад он ништа ... да будем искрен нисам се ни надао неком чуду али сам се надао да ће бар да пружи жешћи отпор кад он као стрина ... само да ми је знати да ли му је посинак дао папирне марамице да обрише силне сузе жалопојке !?

Poslednja izmena:
Таман помислим да ће Шешељ некако успети да се поврати и уђе у форму кад он ништа ... да будем искрен нисам се ни надао неком чуду али сам се надао да ће бар да пружи жешћи отпор кад он као стрина ... само да ми је знати да ли му је посинак дао папирне марамице да обрише силне сузе жалопојке !?

Изгледа да МОРА - можда га је АВ уценио повратком у Хаг.........:cool:

Back