“Mog maloletnog sina pretukla je policija dok je čekao picu ispred pekare"

zbiljaš

Primećen član
Poruka
836
Oskarovi banditi uglavnom iz BiH u policijskim unformama vrše nasilje nad decom starosedelaca. Oskar neće moći još dugo da čini zulum, jer Srbija je ustala. Ovo je kao Čukur česma!

https://www.kolubarske.rs/drustvo/m...a-je-policija-dok-je-cekao-picu-ispred-pekare

“Mog maloletnog sina pretukla je policija dok je čekao picu ispred pekare"

Otac maloletnika, član porodice Kojić, starosedelaca Valjeva, opisuje dramatične događaje koji su se odigrali 15 minuta posle ponoći.

"Došli su ispred pekare, seli su, prodavačica im je rekla da će pica biti gotova za par minuta. Posle par minuta stala su dva-tri policijska vozila, policija je počela da izlazi iz tih 'marica' i nasrnula je na sve koji su bili tu", priča otac pretučenog dečaka.

Dok je njegov sin sedeo, zbunjen situacijom, policajci su ga oborili, tukli pendrecima, vukli po asfaltu i ubacili u policijsko vozilo. Batine su se, prema rečima oca, nastavile i u samoj "marici".

"Rekao je, šta vam je, nisam ništa uradio, došao sam sa drugom da pojedem picu. Evo, telefon, zvao sam pre par minuta, ja nisam bio na protestima. Ako mislite da je to, ništa nisam uradio", preneo je otac reči svog sina.

Šesnaestogodišnji mladić iz Valjeva, čiji je identitet poznat redakciji, pretučen je sinoć od strane policije u bašti pekare "Bravo" u Sinđelićevoj ulici, koja je udaljena dva bloka od raskrsnice Karađorđeve i Hajduk Veljkove ulice gde je sinoć došlo do sukoba između policije i građana.

"Odmah sam otišao u policiju. Kad sam video kako mi izgleda dete, meni nije bilo dobro. Bio je krvav po glavi, vratu, prebijen... Pitao sam inspektore: Je li ovo lična karta? Šta ste mi ovo uradili sa detetom? Pa to je pokušaj ubistva", ispričao je potreseni otac.

Kako kaže, njegovi su starosedeoci Valjeva i nikada u životu nisu imali problema sa zakonom.

Poslednja izmena:
Боже мили! Чуда великога!
Кад се ћаше по земљи Србији,
По Србији земљи да преврне
И да друга постане судија,
Ту кнезови нису ради кавзи,
Нит’ су ради Турци изјелице,
Ал’ је рада сиротиња раја,
Која глоба давати не може,
Ни трпити Турскога зулума;

Većina pandura koji su mlatili ljude i doxxovani ovih dana su negde sa juga Srbije, Priboj, Aleksinac i tako slične vukojebine. Dovlače ih severnije pošto po osmanlijskom jugu nema nikakve pobune.
Većina njih, mislim na ove najkrvoločnije koji tuku decu, dovučena je iz BiH.

Dakle, još jednom: među licima koja su obučena kao da su pripadnici MUP-a Republike Srbije i koji tuku decu po Srbiji najviše je i najkrvoločniji su oni koji su dovučeni iz BiH.
Ne možeš tako da lupetaš gluposti bez ikakvih dokaza. Možda je to običaj po kasabama, s nama belcima tako ne ide.

Leskovčani pokazivali policiji fotografije prebijanja demonstranata po Srbiji​

https://nova.rs/vesti/drustvo/lesko...tografije-prebijanja-demonstranata-po-srbiji/

1755392157006.png

Građani Leskovca okončali su protestnu šetnju, koja je krenula sa Gradskog trga ka sedištu grada, Policijske uprave Leskovac i sedištu Srpske napredne stranke (SNS), gde su pripadnicima policije koji su obezbeđivali te objekte pokazali fotografije na kojima njihove kolege u drugim gradovima tuku studente i građane.

Na tim fotografijama su bile scene sa nedavnih protesta u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu i drugim mestima, a demonstranti su ih u performansu držali ispred lica policajaca.

„Ovo je postupanje policije, to bato. Ja sam penzioner, uzmi palicu i udri mene slobodno. Nije velika šteta jer sam penzioner. Udri slobodno“, poručio je jedan od starijih sugrađana policiji.

Jedan od policijaca upozorio je potom okupljene da se odmaknu na tri metara razdaljine od njih, što su demonstranti i učinili.

Back