Modni žiri

Šta mislite o ovom Keti Holms street stajlu?
Na blogu su ga stručnjaci napljuvali dok su recimo ' obični ljudi' stali u odbranu ovog svakodnevnog izgleda?

Šta znam..meni je ovo skroz ok osim što ne mogu da pređem preko predugih farmerki koje mi izgledaju grozno ( ili ih ksrati ili lepo podvrni)..mada su verovatno udobne... I način na koji nosi ovu torbicu..wtf?
Bolji par farmerki i ovo bi mi bila skroz kul kombinacija za šetnjicu

Katie+Holmes+GOTS+GKSBG+1.jpg

Katie+Holmes+GOTS+GKSBG+2.jpg

Katie+Holmes+GOTS+GKSBG+3.jpg

Dopada mi se!
Kejti, posebno na prvoj fotografiji, izgleda kao da joj je baš udobno u sopstvenoj koži. :)
Ovaj outfit deluje komforno, toplo, ona ostavlja utisak o-kako-sam-se-fino-ušuškala-samo.
I salutiram tome, jer je no. 1 da se dobro osećamo u onome što nosimo.
Slažem se da uz ovaj džemper svakako ide džins, ovom je boja pravo-u-metu, ali je kroj totano omašen.
Neka su i zvonaste, samo da nogavicama bar ne briše prašinu sa ulice. :lol:

Ne dopada. Farmerke preeeduge, mrtve boje - torbica nije dovoljna da izvadi stvar - džemper šljampav preko svake mere, ona košuljica ispod bi išla bolje uz neki strejt kratak džemper, i da ne palamudim dalje, reći još samo ovo: opušten stil je lep, ali ni to nije tek tako, i tu treba razmišljati o bojama i detaljima, ovo je skroz bezveze. Dosadno.

Upravo. Zapravo, ko i uvek bude, oko sljampavog i prirodnog izgleda se treba duplo potruditi:D
Izgleda jednostavno i apa drapa ali nije jednostavno..kao i kad sminkaju devojke da izgledaju 'prirodno, kao da nemaju sminke'...duplo vise truda tu treba nego inace:D

Ih...Kejt bi za dlaku bila sjajna...kako je izbegla tu dlaku postala je uzasna. Deluje neuredno, sljampavo i zapusteno. Kada bi pantalone bile po meri, dzemper kraci, mozda rukavi kosulje izvuceni i podvrnuti, torba u istoj boji ali drugog oblika cela prica bi bila uspesna.

Ova fotografija potvrdjuje moju hipotezu da je jednostavnost izuzetno zahtevna, svaka greska u duzini, kroju ili tkanini se placa dok se te sitnice na sarenisu i ne primete...

Šta mislite o haljini Taylor Swift?

208924870183646668_YTh9RhsL_c.jpg

Moja prva Barbika je imala lepšu haljinu.
Ne sviđa mi se zlatna traka, a kombinacija te trake i onog otvora na struku je baš problematična. Da nema otvora, i da šlic nije zlatan, tj. da je samo jedna zlatna pruga gore, a ostatak haljine zatvoren, jednostavan i jednobojan, pa bi još i moglo da prođe... ali ne volim kominaciju bele boje i ove tamne metalik-zlatne.

Poslednja izmena:
Za promenu nešto što mi se sviđa

Marion u emisiji Džej Lena, u haljinici A. Mekvina

Savršeno.
Ova haljinica je nešto što bih i sama želela da imam...divan kroj,moja omiljena kombinacija boja kada su karirani uzorci u pitanju.
A Marion izgleda sjajno!( možda druga frizurica...ova baš udara na school girl look)
Marion+Cotillard+MCQ+Alexander+McQueen+TTSWJL+1.jpg

Marion+Cotillard+MCQ+Alexander+McQueen+TTSWJL+2.jpg

Marion+Cotillard+MCQ+Alexander+McQueen+TTSWJL+3.jpg

Marion+Cotillard+MCQ+Alexander+McQueen+TTSWJL+4.jpg

Hajdi nije vilinski tip...a nije ni tip kameleona pa da moze da prodje kao fake vilinski tip...oduvek sam je videla kao rasnu curu iz Dalasa dok su vile one slojevite i krhke, Kejt Blancit recimo...

Marion mi se jako dopada, kao i obicno...inace sama obozavam tartan klana Black watch, obisla sam pola specijalizovanih radnji dok nisam nasla bas njihovu mini suknjicu bez dugmadi i zipera:lol:, vrlo vazno no zaljubljenici su zaljubljenici...

O Elle, jadna mala Elle...ko ti je to učinio:(

Elle Fanning attend the ‘The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2′ World Premiere in head-to-toe Prada

Elle+Fanning+Prada+The+Twilight+Saga+Tom+lorenzo+1.jpg

Elle+Fanning+Prada+The+Twilight+Saga+Tom+lorenzo+3.jpg

Elle+Fanning+Prada+The+Twilight+Saga+Tom+lorenzo+5.jpg

Elle+Fanning+Prada+The+Twilight+Saga+Tom+lorenzo+8.jpg

Jadna mala Elle...
1. Prekini da se farbaš u žuto ili makar ofarbaj to kvalitetno, nije da ne možeš priuštiti
2. Promeni stilistu
3. Sredi stopala dodatno ako ćeš nositi sandale
4. Nemoj nositi ove sandale

Haljina na Hajdi: liči mi na kostime već zaboravljene grupe Bonnie M (samo su njihovi bili bolji).
boney-m-corbis-530-85.jpg

Haljina na Marion: objektivno je OK, ali pošto me je majka tako oblačila i kupovala mi takve stvari sve dok nisam postala fizički jača od nje, ne mogu to ni da gledam, a kamoli da nosim. Inače mislim da je ta šara najbolja za riđokose :)

Ova devojka sa belim tenom u roze haljini i sandalama liči na omiljeno prasence :)

Back