Modni žiri

Mnogo sam razočarana ovom pojavom Kate Moss:

75576099966340909_yNcvOTOH_c_large.jpg

Meni sve na njoj bode oci. Ali ne shvatam to buda, a ona polugola, koji je fazon, na kakvo vrijeme se to nosi? :eek: Kako uopste moze da se ukpoli ljetno sa zimskim? :eek:

Bunda može uvek da se nosi, u tome je njena čar. I uvek je prijatno nositi je, nema veze kakva je temperatura. Ne znam zašto ti je čudno što je nosi sa laganom haljinom, pa tako se to i nosi - a u filmovima nikako drugačije : )

NIje mi cudno sto je nosi sa laganom haljinom, to volim da vidim, vec mi je sve na njoj totalni promasaj, sve je nemastovito i krajnje neukusno.
Svi komadi na njoj mi se medjusobno ne slazu i da sad ne pisem kako mi izgleda u svemu tome, kakvu poruku salje.

NIje mi cudno sto je nosi sa laganom haljinom, to volim da vidim, vec mi je sve na njoj totalni promasaj, sve je nemastovito i krajnje neukusno.
Svi komadi na njoj mi se medjusobno ne slazu i da sad ne pisem kako mi izgleda u svemu tome, kakvu poruku salje.

Da je ludača koja pije i puši i glupira se kad joj vreme nije? Ja mislim da ste vi možda mnogo ozbiljno shvatile Kejt Mos. Meni nikada nije bila ljubimica, podseća me na druge žene koje su bile ikone pre nje - na BB, na Deboru Hari, i tako... jeste mi simpatična jer je u nekom rokerskom fazonu, a ovo kako se obukla i očekujem od nje - slika sa stražnjeg izlaza kluba, sa pljugom, obučena u jednostavne i efektne stvari koje dobro izgledaju na njoj, a inače uglavnom nemaju veze sa životom (kao crna varijanta na gornjoj slici - iskreno bih se naljutila ako bi Kejt insistirala da to nije pižama)...

Poslednja izmena:
Bajbic, bice da nas dve razlicito kontamo Kate. Ja cu ti kazati kako je dozivljavam i zasto mi je belo izdanje sasvim ok...i vise od toga

Pocinje Freya esej:lol:

Kate volim zato sto jednostavno nije classy po standardima. Simpaticna mi je zato sto luksuzne stvari podvrne nehajano (a ne tacan broj centima), sto joj kosa uvek deluje cupavo, sto i najelegantniju haljinu nosi lezerno a kad je apadrapava deluje otmeno, kada joj je celo telo golo ne deluje vulgarno, ume da nosi bundu bez da digne revolt PETE i to na najtanje tkanine, kao diva zlatnog Holivuda u rok fazonu nakon sto je usmrkala kokain u toaletu i zivcano prstima rastrsavila kosu...sve sto je uglancano, ispeglano i vezano masnicama nije Kate iako i tako moze da nosi ali ume ona bolje (ako je dole ispeglana gore ce biti izguzvana i kad razmislis bolje, napravi zena balans)...ona dodje stilska mesavina Dzejn Birkin, Veruske i Dzenis Dzoplin ali opet prirodna u svemu, potpuno suprotna vremenu koja nas tera da budemo od glave do pete...od glave do pete je vestacki i lutkasto...slatko pa otuzno da odbija...eto, zato se meni svidja slika:)

Evo da stavim jednu damu pred naš i vaš stručni žiri:

Alicia Keys.

Na modelu mi ova haljina deluje odlično upotpunjeno čizmama, grejačima, kapom, kaišem, a ona ju je ponela baš nekako... Prazno.

Moć detalja na delu (iako nosi fenomenalne cipele):

Alicia-Keys-In-Victoria-Beckham-The-Journals-Of-Mama-Mae-Lee-Lee-App-Launch_large.jpg

Meni se zapravo vise svidja klasicna varijanta ( Alicia Keys), mada se slazem da tu nesto fali. Vise volim kada je jednostavno.
Kako izgleda na modelu mi se ne svidja iz razloga sto po meni nikako ne idu ove carape da vire iz cizmi na ovakvu haljinu, a drugo kais mi je potpuno suvisan detalj, jer haljina sama od sebe vec ima presjek, pa smatram da kaisu tu nije mjesto.
Ali, sto se tice same haljina, dopada mi se.

Meni se više sviđa na modelu, najviše zbog kape i kaiša. Ali grejači i čizme su mi užasni.

S druge strane, na Alicii mi je ,slažem se, preprazno. Nikako mi ceo tao outfit ne ide na salonke. Za moj ukus definitivno na to idu jedne lepe čizme, no opet, ne ove s prve fotke.

Ali haljina je sjajna i za moj ukus, kaiš je baš odličan dodatak. Daje neku snagu i oštrinu, skoro osećaj uniforme, izgledu.

http://1.***************/-pn-x13mC5WQ/UIrOCoJO7_I/AAAAAAAAIsk/8cLSztwOA20/s1600/4K1A3153.jpg

http://4.***************/-pzF_T1oEMns/UH8Qbj_j2RI/AAAAAAAAIYs/2ZW09qpmKvA/s1600/ellen+lubin-sherman+1017.jpg

http://1.***************/-2jS-9I4sUyY/UG8jhv5K6HI/AAAAAAAAIKc/PFcpBvGKxgQ/s1600/Final.jpg

http://2.***************/-Bix3PZ5qMho/UGtJX32R1PI/AAAAAAAAIIw/7MrwsbpOPXI/s1600/133602_370809579661613_162051911_o.jpg

http://3.***************/-JUMxzn_oxDo/UFHj1nOrv5I/AAAAAAAAH40/vyjc-e4oM8Q/s1600/82712_Web.jpg

...Ellen Lubin Sherman...

Divan je taj dzemper na prvoj slici, i kombinacija belo bez izgleda Ok koliko se vidi (slika gde sedi), ovo ostalo mi se ne svidja ni malo.
Cudne su cipele (ove trobojne) - lepa kombinacija boja ali deluju ogromno :think:

Meni se sviđaju štraftaste čarape sa prve slike, zeleni mantil bez rukava (nosila bih ga drugačije), i bež džemper sa pletenicama i braon cipele sa četvrte slike... ima tu mnogo lepih stvari - i plavo odelo je dobro, ali plavo bele cipele mi se ne sviđaju (princip je dobar, ali sama cipela mi se ne dopada jer ne stoji lepo, pravi patkasto stopalo).

Evo da stavim jednu damu pred naš i vaš stručni žiri:

Alicia Keys.

Na modelu mi ova haljina deluje odlično upotpunjeno čizmama, grejačima, kapom, kaišem, a ona ju je ponela baš nekako... Prazno.

Moć detalja na delu (iako nosi fenomenalne cipele):

Alicia-Keys-In-Victoria-Beckham-The-Journals-Of-Mama-Mae-Lee-Lee-App-Launch_large.jpg

Samo da dodam da mi se mnooogoo sviđa cela ova fall 2012 kolekcija od Poš Spajsice Vikice. Baš se potrudila

Meni se sviđa, izgleda kao da je navukla nešto na brzaka, u pijanom stanju, kao Debi Hari (samo ne tako dobro i spontano i treš)... Jedino su joj noge premršave, ali ne bi izgledalo ovako dobro da je deblja.

Eee, zato je ona Kejt Mos... Noge joj jesu tanke, ali su takve noge njena mera i to se vidi. Zato je ona brend, a druge manekenke su hodajući ofingeri.

Da je ludača koja pije i puši i glupira se kad joj vreme nije? Ja mislim da ste vi možda mnogo ozbiljno shvatile Kejt Mos. Meni nikada nije bila ljubimica, podseća me na druge žene koje su bile ikone pre nje - na BB, na Deboru Hari, i tako... jeste mi simpatična jer je u nekom rokerskom fazonu, a ovo kako se obukla i očekujem od nje - slika sa stražnjeg izlaza kluba, sa pljugom, obučena u jednostavne i efektne stvari koje dobro izgledaju na njoj, a inače uglavnom nemaju veze sa životom (kao crna varijanta na gornjoj slici - iskreno bih se naljutila ako bi Kejt insistirala da to nije pižama)...

Pocinje Freya esej

Kate volim zato sto jednostavno nije classy po standardima. Simpaticna mi je zato sto luksuzne stvari podvrne nehajano (a ne tacan broj centima), sto joj kosa uvek deluje cupavo, sto i najelegantniju haljinu nosi lezerno a kad je apadrapava deluje otmeno, kada joj je celo telo golo ne deluje vulgarno, ume da nosi bundu bez da digne revolt PETE i to na najtanje tkanine, kao diva zlatnog Holivuda u rok fazonu nakon sto je usmrkala kokain u toaletu i zivcano prstima rastrsavila kosu...sve sto je uglancano, ispeglano i vezano masnicama nije Kate iako i tako moze da nosi ali ume ona bolje (ako je dole ispeglana gore ce biti izguzvana i kad razmislis bolje, napravi zena balans)...ona dodje stilska mesavina Dzejn Birkin, Veruske i Dzenis Dzoplin ali opet prirodna u svemu, potpuno suprotna vremenu koja nas tera da budemo od glave do pete...od glave do pete je vestacki i lutkasto...slatko pa otuzno da odbija...eto, zato se meni svidja slika

Devojke, ovako kada vas čitam razmišljam da bi trebalo na nekom fakultetu da se uvede predmet koji bi se zvao, na primer, "estetika pop-kulture", a vaš opus bi bio obavezna literatura. :)

Bunda može uvek da se nosi, u tome je njena čar. I uvek je prijatno nositi je, nema veze kakva je temperatura. Ne znam zašto ti je čudno što je nosi sa laganom haljinom, pa tako se to i nosi - a u filmovima nikako drugačije : )

Tako je, bunda služi za do auta i od auta, da dami nije hladno jer je ispod lagano večernje obučena. Samo za to služi. Pa kome treba i može da je priušti neka je i nosi. Sve drugo je seljačenje. Noblesse oblige.

Back