Modni žiri

Meni se ne sviđa ta aljinica Tejlor Svift ALI moram da je pohvalim u ovim izdanjima ( u pitanju su doduše fotke za Harper's bazar ali nema veze). Izgleda totalno stajliš i elegantno.
Šta god ko rekao, mala ima potencijala:D

Taylor+Swift+Harpers+Bazaar+Dec12+2.jpg

Taylor+Swift+Harpers+Bazaar+Dec12+3.jpg

Taylor+Swift+Harpers+Bazaar+Dec12+5.jpg

Jao koliko je ovo retro : ) Kao mamini modni časopisi iz mog detinjstva (sedamdesete). I odeća, i kombinacije boja, i poze.
Ne znam na osnovu čega zaključuješ da ona ima potencijal - zar nije ovu kosu/kombinaciju/šminku itd. osmislila grupa ljudi?

Mislila sam više potencijal za neki manekenski trip ali i generalno za dobro oblačenje. Znam da su joj ovo osmislili ali u pitanju je klinka od 22 godine koja je prilično napredovala u poslednjih par godina u tom nekom modnom smislu..
Zvuči glupo kad kažem to da ima potencijal ali zaista imam neki osećaj da će se o ovoj maloj u budućnosti pozitivno pričati.

Uostalom zar 99% zvezdi ne oblače stručnjaci pa imaš dobar deo onih koji izgledaju ko retardi..

Ako ništa ima potencijal da izabere dobre stručnjake XD

Na njoj, uz celokupan izgled, šminku, frizuru, obuću i odabrane detalje, izgleda mnogo moćnije i ženstvenije nego na manekenki sa piste:

olivia-wilde-in-calvin-klein-ace-awards-2012.png

Не бих да вређам, али не бих могао да се сложим. :) Не за манекенку, него не знам у чему је поента овог одевног ансамбла.

Пошто не истиче женске атрибуте, као да је кројено за жене које нису више у младим годинама и немају савршену фигуру. Са друге стране, прозрачна белина не би била у складу са неким озбиљнијим животним добом.

А, да ли боље стоји на Оливији?

На Оливијиној сам страни пошто личи на живо биће за разлику од манекенке изгладнелог изгледа и дечачког лица, дакле типичан изданак свега онога што стално потхрањује приче да модном индустријом управљају педери.

Са друге стране, манекенка има дуже ноге и виши струк, а додатно је вероватно у питању и положај објектива, који је генерално на "ред карпет" фотографијама у висини лица (знамо да горњи ракурс визуелно скраћује ноге), док када је модна писта у питању је у висини груди. Такође, манекенка је у покрету, што сукњи даје неку форму, док на Оливији која стоји изгледа просто као комад платна обавијен око струка.

ne dopada mi se tejlor... ne mislim na ove fotke nego na one sa crvenog tepiha... mnogo luta, nema jos izgradjen stil... uvek nesto strci, ili napadna sminka, ili kosa... kao kad se preterano trudis pa na kraju izgledas izvestaceno skroz... tako nekako

Не бих да вређам, али не бих могао да се сложим. :) Не за манекенку, него не знам у чему је поента овог одевног ансамбла.

Пошто не истиче женске атрибуте, као да је кројено за жене које нису више у младим годинама и немају савршену фигуру. Са друге стране, прозрачна белина не би била у складу са неким озбиљнијим животним добом.
.

Meni se sviđa kao poslovna kombinacija za ženu iz visoke klase. Djeluje udobno, elegantno, a providnost je tu da istakne kako se dotična (imaginarna) dama osjeća lijepo i sigurno u svojoj koži čak i kad nema potrebu da ističe svoju figuru.

Meni se sviđa kao poslovna kombinacija za ženu iz visoke klase. Djeluje udobno, elegantno, a providnost je tu da istakne kako se dotična (imaginarna) dama osjeća lijepo i sigurno u svojoj koži čak i kad nema potrebu da ističe svoju figuru.

OK, ukus se tako i zove zato što svako ima svoj. Ali kako je vidim, žene iz visoke klase uglavnom i ne idu na posao, a i ne postoji ozbiljan poslovni dres-kod koji dopušta obnažena ramena. :)

А, да ли боље стоји на Оливији?

На Оливијиној сам страни пошто личи на живо биће за разлику од манекенке изгладнелог изгледа и дечачког лица, дакле типичан изданак свега онога што стално потхрањује приче да модном индустријом управљају педери.

Са друге стране, манекенка има дуже ноге и виши струк, а додатно је вероватно у питању и положај објектива, који је генерално на "ред карпет" фотографијама у висини лица (знамо да горњи ракурс визуелно скраћује ноге), док када је модна писта у питању је у висини груди. Такође, манекенка је у покрету, што сукњи даје неку форму, док на Оливији која стоји изгледа просто као комад платна обавијен око струка.

Složila bih se sa tobom da na manekenski bolje oslikava liniju tela (Olivija deluje zdepasto i nisko), ali mi je kombinacija obuće i šminke bolja na Oliviji.

Imala slične naočare, koje mi je sin polomio prve godine na moru-htela sam da se isečem:sad2:.

Bluzica je stvarno vrh-ležerno elegantna. Tašna mi se učinila jedan noviji Pradin model, ali nije.
A cipelice-ima ih svuda po inostranstvu (IT, FR, D) pravi su hit-mada je meni lično ovaj print malo too much, ali sa ovako svedenom kombinacijom gore je ok:ok:

Joj verujem ti. Ja inače naočare uvek kupujem kod kineza pošto ih redovno lomim...ostavim ih u rancu pa zaboravim i sednem na njega ili mi padaju na pod pa se krive:confused:

Ne mogu da otkrijem čija je bluzica - Torba je Givenchy
Miranda+Kerr+Miu+Miu+Givenchy+TLO+3.jpg

A naočarke Miu Miu
Miranda+Kerr+Miu+Miu+Givenchy+TLO+4.jpg

Za cieple se slažemo, ne sviđaju se ni meni mada u ovoj kombinaciji mogu da prođu. I super što je izabrala ravnu obuću.

Q...Q....Q
kako tako ne paziš naočare, pa kupi tvrdu futrolu za njih.

Miu miu su vrh, samo je takva i cena verovatno:lol:

Tašna nije loša, ali Prada ove sezone ima senzacionalne modele:super: sve svedeno elegantno, a pršti!

Back