Modni žiri

Svesna sam svog neukusa ali ja bih nosila haljinu Kejt Mos...doduse preko dana, recimo obukla bih je za popodnevnu kafu uz podignutu "balerina" pundju, tanke alke na "zlatno", bordo nokte, ravne sandale sa kaisicima i tasnu koja ima lancic umesto rucke...

Dopadaju mi se i prva i treca devojka...u smislu volela bih da imam njihove haljine:)

Zasto neukusa? I meni je simpa haljina...podsetila me bas na jednu haljinu/tuniku iz moje tinejdz hipi faze koju sam obozavala :))
I bas mi se dopada sto nije konvencionalna vecernja haljina...

Haljinu Amy Adams bih nosila (mada mi se boja ne dopada)

da li još neko osim mene primećuje da ovi selebriti (ne svi) imaju neuredne nokte, posebno na nogama? daleko bilo da imaju kandže veštake, što je sad kod nas moderno :roll: , ali može bar da bude doterano i jednostavno
...Na ovim fotografijama ne uspevam da detektujem alarmantne primere u tom smislu, ali sam imala prilike da vidim fotografije stopala poznatih licnosti koje su me sokirale...Ovo je jedan od primera - u pitanju su stopala top modela Lily Cole (2Xclick)...Fotose prstiju nisam pronasla, ali se secam da su nokti bili u izuzetno losem stanju, ne samo kada je u pitanju nega i urednost, vec i zdravstvena higijena...

http://6img.skins.be/1/5/9/8/9/4/1/93197-lily-cole-2009-05-22-the-imaginarium-of-doct.jpg

...Kate Moss nosi klasican kaftan, veoma popularan 70' kada je orijent bio inspiracija hipi generacijama u filozofskom i estetskom smislu - uz simpaticnu i opustenu Reese Witherspoon, moj favorit ove nedelje kada je izbor Lily Lemontree u pitanju...Emmy Rossum ima veoma zenstvenu i skladnu figuru kojoj pristaju modeli kakve bira, iako se meni licno ne dopadaju koloritno (hot pink nijansa ovonedeljnog predloga) ili po teksturi (model u crno-beloj cipki iz proslonedeljnog predloga Lily Lemontree)... ...Dopada mi se izbor koji je postavila @**Freya**, osim poslednjeg modela, inace odlicnog Narciso Rodriguez-a, koji nosi ljupka Jessica Alba, uprkos odlicnoj duzini - nisam ljubitelj colour block paterna, prenaglasenih dekoltea i modela koji prate liniju tela na ovako eksplicitan nacin...Rachel Weisz nosi odlicno skrojen i sasiven, jednostavan ali efektan model koji mi se dopada, kao i sarmantan model na Marion Cotillard, sa diskretnim retro chic-om...Bianca Brandolini nosi kombinaciju koja najvise odgovara mom senzibilitetu (koloritno i krojem) i moj je favorit...:)

Poslednja izmena:
Pa ovo što nosi Kejt Mos je samo jedna varijacija na temu kaftana, ništa neukusno. Tako da Frejo, nema neukusa da ga budeš svesna ;)
Nije mi dezen neki ali kaftane obožavam...i da imam 175+ i 20 kila manje, ne bih izlazila iz tih indi šitova.

Ali zato

:lol:

Karen Gillan in Dolce&Gabbana

Karen+Gillan+Dolce+Gabbana+Doctor+Who+FEPRC+1.jpg

Karen+Gillan+Dolce+Gabbana+Doctor+Who+FEPRC+4.jpg

...Na ovim fotografijama ne uspevam da detektujem alarmantne primere u tom smislu, ali sam imala prilike da vidim fotografije stopala poznatih licnosti koje su me sokirale...Ovo je jedan od primera - u pitanju su stopala top modela Lily Cole (2Xclick)...Fotose prstiju nisam pronasla, ali se secam da su nokti bili u izuzetno losem stanju, ne samo kada je u pitanju nega i urednost, vec i zdravstvena higijena...

http://6img.skins.be/1/5/9/8/9/4/1/93197-lily-cole-2009-05-22-the-imaginarium-of-doct.jpg

...Kate Moss nosi klasican kaftan, veoma popularan 70' kada je orijent bio inspiracija hipi generacijama u filozofskom i estetskom smislu - uz simpaticnu i opustenu Reese Witherspoon, moj favorit ove nedelje kada je izbor Lily Lemontree u pitanju...Emmy Rossum ima veoma zenstvenu i skladnu figuru kojoj pristaju modeli kakve bira, iako se meni licno ne dopadaju koloritno (hot pink nijansa ovonedeljnog predloga) ili po teksturi (model u crno-beloj cipki iz proslonedeljnog predloga Lily Lemontree)... ...Dopada mi se izbor koji je postavila @**Freya**, osim poslednjeg modela, inace odlicnog Narciso Rodriguez-a, koji nosi ljupka Jessica Alba, uprkos odlicnoj duzini - nisam ljubitelj colour block paterna, prenaglasenih dekoltea i modela koji prate liniju tela na ovako eksplicitan nacin...Rachel Weisz nosi odlicno skrojen i sasiven, jednostavan ali efektan model koji mi se dopada, kao i sarmantan model na Marion Cotillard, sa diskretnim retro chic-om...Bianca Brandolini nosi kombinaciju koja najvise odgovara mom senzibilitetu (koloritno i krojem) i moj je favorit...:)
lily cole ima pete ko 80ogodisnja baba koja zivi u uslovima totalne nemastine, pa kakve su ono naslage, odavno ne videh nesto tako gadno :sad2: kako se ne uplasi svaki put kad ima bliski kontakt sa tim...stvarima :eek:

...Karen Gillan ostavlja bez komentara, nazalost, u negativnom smislu kada je izbor odece u pitanju...Plus za stav, sminku i negovanu kosu...

lily cole ima pete ko 80ogodisnja baba koja zivi u uslovima totalne nemastine, pa kakve su ono naslage, odavno ne videh nesto tako gadno :sad2: kako se ne uplasi svaki put kad ima bliski kontakt sa tim...stvarima :eek:

...Uvek sam je dozivljavala vizuelno izuzetno zanimljivom i veoma mi je draga - neobicna je, svoja, sasvim autenticna, drugacija i posebno lepa...Sokiralo me je i stanje obuce (potpetice su ostecene i prljave), ali nisam ocekivala da osoba koja zivi u privilegovanim uslovima, civilizovanoj sredini i bavi se javnim poslom koji ima direktne veze sa estetikom, moze sebi da dopusti ne samo takvu vizuelnu zapustenost, vec i zdravstvenu (ocigledno je, posebno prema izgledu koze i noktiju da se radi o tkzv. atletskom stopalu, ili problemu sa gljivicama)...I ona, nazalost, nije jedini primer - ima ih medju prelepim i poznatim zenama iznenadjujuce mnogo i ono sto meni deluje neverovatno je da one nisu svesne problema i da stopala kojima je potrebna posebna nega ili cak lecenje, izlazu surovom oku kamere u otvorenoj i (da apsurd bude veci) firmiranoj obuci...Jos dva slucaja zdravstvenih problema sa stopalima, Kirsten Dunst i Liz Hurley (u sporiler-u):...

Ugly_feet_celebrities28729-1.jpg

kirsten-dunst-feet-1.jpg

...On topic ;)...:

WhoWoreWhatWhere2-1.jpg

...Elle Macpherson...

aexaminer1-1.jpg

...Princess Letizia of Spain...

kaftan-1.jpg

...Catherine, The Duchess of Cambridge...

Meni se sve dopada sa postavljenih slika. Posebno senovita i prozracna haljina Kejt Midlton.
El je zbilja prezgodna, retko ko moze sebi da dopusti ovakav kroj, posebno u ovako jarkoj boji. Nije nesto sto bih ja nosila (niti bih mogla obzirom na telo) ali njoj bas lepo pristaje, svaka cast.

Leticija je za moj pojam previse crvena, komplet mi se dopada ali tasna u istom tonu dodje nekako previse ali mislim da naglasena crvena boja ima uporiste u zastavi, u svakom slucaju u nekom nacionalnom simbolu jer vidim da je pored nje covek u vojnoj uniformi.

Vrlo mi je slatka devojka sa fotografije koju je postavila Wild child. Divna kosa, opustena garderoba, bas je slatka.

Elle Macpherson- mi je presavrsena :ok: i kosa i odjeca, prosto sam bez zamjerke na ovo...

Letizia-lijepo pristojno, mada se previse ucrvenila, fali joj neka druga boja da razbije sve to, jer ovako mi djeluje malo monotono

Catherine- moram priznati da me je ovaj put odusevila, presavrsenooo, jako zenstveno, pristojno, :super:

Volim uniforme, ali meni je ovaj sako/jakna morbidan. Zbog naramenica izgleda kao da se kostur prerušio u mornara, i još ove dijagonalne srebrne aplikacije kao krstovi... (danas sam malo neraspoložena :lol: )
A farmerke iz varikine... ne hvala, ja sam taj estetski napor već jednom preživela.

Anna S. bi mogla i juteni džak da obuče i ja bih se valjala u orgazmičkom modnom zanosu. Devojka je lepa do bola

Na stranu tu, obožavam sve što liči na uniformu i zgodan mi je kroj jaknice ali me ovo šljašteće odbija. Ne volim kad šljašti pa da me ubiješ.
Isprane farke su mi ok ako su cele isprane i izbledele. Od mestimično izbledelih farki ludim. Ne razumem ljude koji zaista žele da nose mestimično izbledele farmerke ili one što su prethodnih godina bile IN, kofol prljave...isuse.
I oni retardi što dadnu po 5000 na markirane iscepane farmerke. Kupim ti za tih 5000 kod Kineza 7 pari pa cepaj uzduž i popreko.
Vidi kako sam se odma razljutila, tačno kažem jeza me hvata od toga.

A bojama me podsetila na jednu haljinicu koja mi se veoma svidela...iako sad nema veze s temom baš. Haljina je napravljena od tekstila i bombona inače u emisiji Project Runway, gde se dizajneri takmiče u pravljenju kreacija ' na zadatu temu'. Izazov je naravno bio napraviti haljinu od slatkiša
Dakle offtopic samo me ta Olivijina kombinacija jako podsetila na ovu haljinu:lol:

Project-Runway-Candy-Ven.jpg

A bojama me podsetila na jednu haljinicu koja mi se veoma svidela...iako sad nema veze s temom baš. Haljina je napravljena od tekstila i bombona inače u emisiji Project Runway, gde se dizajneri takmiče u pravljenju kreacija ' na zadatu temu'. Izazov je naravno bio napraviti haljinu od slatkiša
Dakle offtopic samo me ta Olivijina kombinacija jako podsetila na ovu haljinu:lol:

Project-Runway-Candy-Ven.jpg

Vidi kako je tužna ova manekenka - verovatno nije pojela slatkiš već deset godina, a sad joj vanila i jagoda mirišu pod nosom i po celom telu :)

E to je bila dobra scena, smejala sam se za vreme emisije bash, puna soba dizajnera i naravno puni stolovi najraznovrsnijih slatkisa i manekenke dolaze na fitting haljina ...dizajneri uspaniceni, krpe ,lepe, raspadaju im se haljine a manekenke sve redom trpaju slatkise u usta , bas ko da ih nikad u zivotu nisu jele...koriste priliku jadne da se oslade, sve krisom, ko deca:lol:

Ženske, evo vam Sare u jednom meni jako zanimljivom pojavljivanju (izguglala sam je pod "street style" pretragom).

Totalno sam zbunjena.

Uggs, tiara, rock style jeans, elegantna bluzica i vrećasti sportski duks?! :eek:

P. S. Da ne pominjem razočaranost time što je Chanel stavio svoj znak na ovakav ceger od tašne. :roll: :rida:

Kuda ide ovaj svet?

sjp.jpg

Back