baby girl 91
Veoma poznat
- Poruka
- 10.591
Auuu, Ana Bebic, lose, lose do bola lose, nikako mi se ne svidja, previse boja, sve mi je nekako ruzno uklopljeno i bez nekog posebnog stila, posebno me zaprepastila treca slika, haljina je grozna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Kate je dobila izuzetno dobre kritike modnih stucnjaka za ovu kombinaciju (haljina je kreacija Roksande Ilincic)...Ona se, veoma promisljeno, odlucila za britanski tradicionalizam i protokolarni dress code koji se podrazumevaju kada su modni izbori kraljevske porodice u pitanju, sa naglaskom na domace, britanske kreatore i robne marke, saljuci time jasnu i nedvosmislenu poruku, tako da konzervativizam, klasika i specifican outdated izraz ne treba da cude - licno nisam ljubitelj njenog stila, iako, posebno kada su vecernje toalete u pitanju, ume prijatno da iznenadi...Vojvotkinja Katherine i princ Harry su, inace, proglaseni najbolje odevenim javnim licnostima od strane prestiznog 'Vanity Fair' magazina...
...Novi stil osmisljen za pop pevacicu Anu Bebic, sa Gwen Stefani kao inspiracijom...Sta mislite?...
![]()
![]()
![]()
![]()
...Kate je dobila izuzetno dobre kritike modnih stucnjaka za ovu kombinaciju (haljina je kreacija Roksande Ilincic)...Ona se, veoma promisljeno, odlucila za britanski tradicionalizam i protokolarni dress code koji se podrazumevaju kada su modni izbori kraljevske porodice u pitanju, sa naglaskom na domace, britanske kreatore i robne marke, saljuci time jasnu i nedvosmislenu poruku, tako da konzervativizam, klasika i specifican outdated izraz ne treba da cude - licno nisam ljubitelj njenog stila, iako, posebno kada su vecernje toalete u pitanju, ume prijatno da iznenadi...Vojvotkinja Katherine i princ Harry su, inace, proglaseni najbolje odevenim javnim licnostima od strane prestiznog 'Vanity Fair' magazina...
...Novi stil osmisljen za pop pevacicu Anu Bebic, sa Gwen Stefani kao inspiracijom...Sta mislite?...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni ne znam kakav je to stil. Ali sviđaju mi se sandale, ove narandžaste pogotovo. Nije loša ideja za kosu, bar se dešava nešto drugačije. (Inače, uopšte ne znam ko je Ana Bebić.)
...Dopala mi se upravo zamisao, ali i realizacija drugacijeg vizuelnog identiteta od onog na koji smo navikli kada je domaca estrada u pitanju - zenstven, zanimljiv, dovoljno provokativan ali lisen vulgarnosti, mastovit...Zanimljivo koketiranje sa pop art-om, rockabilly-jem, neoromantizmom i retro inspiracijom uopste, romanticna frizura, koloritna smelost...Gradska prica sa dahom prohujalih modnih epoha, od 50' - tih do 80' - dih...
Ukrala bih joj ove zuto ljubicaste sandalice (zutu samu po sebi ne volim, ali je spoj te dve boje savrsen) i nosila sa necim potpuno jednobojnim..crnom haljinicom jednostavnog kroja, tamnim dzinsom, recimo...

...Savrsenstvo kostima koje su nosile, izmedju ostalih, Grace Kelly ('Rear Window'), Kim Novak ('Vertigo'), Tippi Hedren ('The Birds') i Doris Day ('Pillow Talk') je neprevazidjeno...Ono sto mi se dopada kod brand-a Victoria Beckham je upravo superiornost kroja i konstrukcije modela (besprekorno realizovana jednostavnost i 'cistota' linija postignuta izuzetno kompleksnim krojem) koji slavi liniju zenskog tela na sofisticiran nacin, nalazeci inspiraciju u zlatnom dobu Holivuda i modi 50' - tih, insistirajuci na kvalitetnim materijalima i vrhunskom sivenju...Moj stav o Kejtinom oblačenju je i dalje isti, ali mi se više dopada njena haljina nego Viktorijina, a dodaću i to da ne vidim sličnost između njih.
...Misljenja sam da je model koji nosi Viktorija u dizajnerskom smislu (ideja, kreativnost, originalnost, kroj, realizacija) daleko superiorniji i mislim da bi bolje pristajao Kejt od ovog koji ima na sebi...Ona je visoka i izrazito vitka, izduzenog torza, nenaglasenog dekoltea i model koji nosi deluje 'prazno' u gornjem delu, uprkos asimetricnom drapiranju koje je vertikalno i zato nema isti efekat koji bi joj pruzilo dijagonalno drapiranje VB modela i visok struk koji je idealan izbor za njenu figuru...Haljina Roksande Ilincic je sasvim u redu, nijansa takodje i odlicno joj pristaje, ali mu nedostaje 'twist' koji bi jednoj klasicnoj kreaciji, kakvu bi mogla da ponese uspesno i pedesetogodisnja zena, dao notu chic-a i classy ekstravagancije primerene njenim godinama, polozaju i prilici...Moj utisak, naravno...
...Jedan model asocira na drugi i tu se slicnost zavrsava (osim asimetricnog drapiranja u gornjem, form fit kroja u donjem delu i rukava koji spadaju u cap sleeves iako su razlicito realizovani)......Misljenja sam da je model koji nosi Viktorija u dizajnerskom smislu (ideja, kreativnost, originalnost, kroj, realizacija) daleko superiorniji i mislim da bi bolje pristajao Kejt od ovog koji ima na sebi...Ona je visoka i izrazito vitka, izduzenog torza, nenaglasenog dekoltea i model koji nosi deluje 'prazno' u gornjem delu, uprkos asimetricnom drapiranju koje je vertikalno i zato nema isti efekat koji bi joj pruzilo dijagonalno drapiranje VB modela i visok struk koji je idealan izbor za njenu figuru...Haljina Roksande Ilincic je sasvim u redu, nijansa takodje i odlicno joj pristaje, ali mu nedostaje 'twist' koji bi jednoj klasicnoj kreaciji, kakvu bi mogla da ponese uspesno i pedesetogodisnja zena, dao notu chic-a i classy ekstravagancije primerene njenim godinama, polozaju i prilici...Moj utisak, naravno...
![]()

Moram da primetim da mi se mnoge njene kombinacije bas dopadaju. I ona na nekoj od prethodnih strana sa dzemperkom i kaisicem mi je bas simpa.
a prva mi izgleda kao nabacana gomila stvari bez nekog smisla, mada svaki deo pojedinacno bi mogao super da se iskoristi u drugacijim kombinacijama. Takođe...Bilo bi beskrajno nezanimljivo da svi imamo iste afinitete i percepciju - moje vidjenje je sasvim suprotno, ali to je ono sto ovakve diskusije cini interesantnim...Radujem se pogledu iz razlicite perspektive, uvek je inspirativan...![]()