...Na ovim fotografijama ne uspevam da detektujem alarmantne primere u tom smislu, ali sam imala prilike da vidim fotografije stopala poznatih licnosti koje su me sokirale...Ovo je jedan od primera - u pitanju su stopala top modela Lily Cole (2Xclick)...Fotose prstiju nisam pronasla, ali se secam da su nokti bili u izuzetno losem stanju, ne samo kada je u pitanju nega i urednost, vec i zdravstvena higijena...
http://6img.skins.be/1/5/9/8/9/4/1/93197-lily-cole-2009-05-22-the-imaginarium-of-doct.jpg
...Kate Moss nosi klasican kaftan, veoma popularan 70' kada je orijent bio inspiracija hipi generacijama u filozofskom i estetskom smislu - uz simpaticnu i opustenu Reese Witherspoon, moj favorit ove nedelje kada je izbor Lily Lemontree u pitanju...Emmy Rossum ima veoma zenstvenu i skladnu figuru kojoj pristaju modeli kakve bira, iako se meni licno ne dopadaju koloritno (hot pink nijansa ovonedeljnog predloga) ili po teksturi (model u crno-beloj cipki iz proslonedeljnog predloga Lily Lemontree)... ...Dopada mi se izbor koji je postavila
@**Freya**, osim poslednjeg modela, inace odlicnog Narciso Rodriguez-a, koji nosi ljupka Jessica Alba, uprkos odlicnoj duzini - nisam ljubitelj colour block paterna, prenaglasenih dekoltea i modela koji prate liniju tela na ovako eksplicitan nacin...Rachel Weisz nosi odlicno skrojen i sasiven, jednostavan ali efektan model koji mi se dopada, kao i sarmantan model na Marion Cotillard, sa diskretnim retro chic-om...Bianca Brandolini nosi kombinaciju koja najvise odgovara mom senzibilitetu (koloritno i krojem) i moj je favorit...