Uh meni se ni jedna previse ne dopada...
Nikol - previse svega, verovatno pod uticajem Rejcel Zoe, tu su i haljina sa dezenom i cipele, i narukvica i nanogica, vise ogrlica, platforme na cipelama...mnogo je to, u pravu je bila Koko, manje je vise...
Dzilijan - klasicna greska svih nizih zena, potrebno je svesti haljinu na adekvatnu duzinu i - smanjiti petu. Niske zene deluju jos nize sa previsokom stiklom...
Kler - previse forme na kaputu...a la Balensijaga stil...takvu formu mogu da nose nize uz izuzetno uzane komade...ovako deluje "progutano"...
Keli - dopada mi se ideja, odlicne cipele...moja jedina zamerka ide perju...dosta je bilo "Crnog labuda", lep trend ali ipak je to trend a ne stil...
Tilda - nisam odusevljena...nije lose ali se meni ne svidja...
Misel - fino, zgodno za copy - paste
Zoe - htedoh da kazem, tja, jednostavno ali videh priliku te svaka cast, retko ko se danas i u po' bela dana ne oblaci k'o za scenu, njen autfit je po mom misljenju spram prilike...
Sarliz - dopada mi se, ona je toliko lepa da joj jednostavnost fino lezi...
Olivija - ne dopada mi se
Mirka je klasicna zrtva mode, sve je tu sto se trenda tice...i saten - svila, jaka tasna, cipka i sorts, i kratko i nakit, i sminka, i zift kosa i taman ten, i previse svega i svacega pa je od lepe cure nastala umrljana groteska...ne moze sve na sebe odjednom da se stavi, k'o da pokusava da pokaze sta sve ima u garderoberu, pa trpaj, trpaj na sebe sve sto moze da stane...