Modni žiri

...Catherine, Duchess of Cambridge...

http://2.***************/-85i8QGXH3iI/T1xJXRoRy0I/AAAAAAAAGFs/o7SZDS0uTDI/s640/best+dressed7.jpg

http://2.***************/-BU0zlM_DxHM/T61bE4IUOKI/AAAAAAAAGpw/Dg2aF25WJpc/s640/best+dressed2.jpg

http://2.***************/-6oEliycAE18/T2_MWoTPAgI/AAAAAAAAGL0/zNA_iEEenmA/s640/best+dressed2.jpg

http://3.***************/-572onKlM3dI/T61yj5oNE3I/AAAAAAAAGqQ/-AfvPzK2-0E/s640/best+dressed6.jpg

http://1.***************/-JAbqKkB22i0/T5qtvi-5ycI/AAAAAAAAGjk/9BCLSnS2MjA/s640/best+dressed10.jpg

"Kata" je - uvek perfektna:okok: narocito mi se dopada odabir ove boje haljine i cipele.

Lep spoj zenstvenosti, jacine i prirodnosti.

Ketrin mi je bila simpaticnija kao dugogodisnja devojka nego kao supruga, isuvise mi je mlada za ovako stroge forme. Iako sam protivnik kostima u smislu komplet retro izgleda, moram da priznam da je prizvuk, ako ne gresim, sredine XX veka izvukla sjajno, lezi joj. Bez obzira na cinjenicu da joj sve sto nosi lepo stoji misljenja sam da se treba obuci u skladu sa decenijom u kojoj zivimo uz eventualni dodir proslosti, sve sto je od glave do pete mom oku nalikuje na pozorisni kostim.

p.s. srebrne sandale su fantasticne

...Slazem se u potpunosti...Tradicionalizam i konzervativizam britanske kraljevske porodice neminovno se reflektuju na njen stil, nakon sto je odabrala da prati tradicionalni pristup modi koji pripadnici dinastije neguju decenijama: Insistiranje na, pretezno, domacim kreatorima i modnim kucama, formalni krojevi, cesto obavezni sesiri i uglavnom klasicna obuca....Njen polozaj zahteva odredjene kompromise, ali meni licno vise odgovaraju stilski izbori i pristup modi koji neguje Letizia, jer uspesno kombinuje svedenost sa zenstvenoscu, formalne krojeve sa lezernim materijalima, dezenima i zanimljivim izborim obuce koji se ne kosi sa protokolom...Kate-ina obuca je suvise jednolicna i vizuelno ne deluje posebno kvalitetno kada su klasicne salonke u pitanju...Za razliku od dnevnih kombinacija, izbor vecernjih toaleta je najcesce veoma dobar, kao i izbor obuce...Glitter-finish Vamp model Jimmy Choo sandala je zaista veoma atraktivan i odlicno izgleda na njenoj nozi, sto je verovatno i razlog zbog kojeg su upravo one njen izbor u gotovo svim red-carpet prilikama poslednjih meseci...

kate-middleton-red-carpet-outfit-image-4-757161949.jpg
kate-middleton-red-carpet-outfit-image-3-650582377.jpg
144199940.jpg

...Slazem se u potpunosti...Tradicionalizam i konzervativizam britanske kraljevske porodice neminovno se reflektuju na njen stil, nakon sto je odabrala da prati tradicionalni pristup modi koji pripadnici dinastije neguju decenijama: Insistiranje na, pretezno, domacim kreatorima i modnim kucama, formalni krojevi, cesto obavezni sesiri i uglavnom klasicna obuca....Njen polozaj zahteva odredjene kompromise, ali meni licno vise odgovaraju stilski izbori i pristup modi koji neguje Letizia, jer uspesno kombinuje svedenost sa zenstvenoscu, formalne krojeve sa lezernim materijalima, dezenima i zanimljivim izborim obuce koji se ne kosi sa protokolom...Kate-ina obuca je suvise jednolicna i vizuelno ne deluje posebno kvalitetno kada su klasicne salonke u pitanju...Za razliku od dnevnih kombinacija, izbor vecernjih toaleta je najcesce veoma dobar, kao i izbor obuce...Glitter-finish Vamp model Jimmy Choo sandala je zaista veoma atraktivan i odlicno izgleda na njenoj nozi, sto je verovatno i razlog zbog kojeg su upravo one njen izbor u gotovo svim red-carpet prilikama poslednjih meseci...

Slažem se u potpunosti, samo što mi se ne dopadaju cipele sa platformama ni u kom obliku i ni na čijoj nozi i (sa žaljenjem) između Britanije i Španije biram Španiju.
Dodala bih samo još jedan komentar - bez obzira na to ko je Kejt sada, čini mi se da njeni stilisti imaju, najpre, zadatak da se (makar među porubima) vidi ko je ona bila. Potpuno britanski.

Meni se uglavnom dopada sve sto nosi Kejt, bas zna da iznese kombinaciju koja je ponekada i preozbiljna za njene godine, ali se junacki drzi :) Od svih njenih kombinacija izdvojila bih haljine, bijelu i ovu tirkiznu sa cipkom koje su apsolutno neodoljive :manikir:

Malo je na toj slici ispala nezgodno, meni je ona izgledala bas lepo kao trudnica...nasumicno stavljam fotke koje sam vidjala ranije...vidim da je radila lice, vidim i da on lici na pajaca (posebno kraj nje), ne slazem sa sa njegovom politikom, nisam fan ni njenih stavova ali su mi skupa jako simpaticni...sto se njenog stila tica, cini mi se da je udoban i praktican...dok za visinu pete u doba "sve smo mi Keri Bredso" skidam kapu...

Carla%20Bruni%20baby%20bump.jpg
Carla-Bruni-flaunts-her-big-baby-bump.jpg
carla-bruni.jpg
c_1906292c.jpg
carla_070711051845.jpg

Malo je na toj slici ispala nezgodno, meni je ona izgledala bas lepo kao trudnica...nasumicno stavljam fotke koje sam vidjala ranije...vidim da je radila lice, vidim i da on lici na pajaca (posebno kraj nje), ne slazem sa sa njegovom politikom, nisam fan ni njenih stavova ali su mi skupa jako simpaticni...sto se njenog stila tica, cini mi se da je udoban i praktican...dok za visinu pete u doba "sve smo mi Keri Bredso" skidam kapu...
Visinu pete je prilagodila visini svog muža. :P

Ostalo se slažem, s tim da mislim da joj je hirurg upropastio lice.

Uh, ne prepoznajem baš sve. :(
Najviše mi se dopada ova u crnoj haljini i kožnoj jakni (to bih možda nosila).
Niko nije baš strašan, sem ove dve poslednje wannabe Karmen, sve i da je to u kontekstu nekog filma.

Ova seda teta mi deluje ko knjigovođa, tužno nekako.
Dižarden i Tim Rot simpa i šmeksi, a Brodi manje, ali može da prođe.
Odri ko neka uboga Hajdi.
Endi bi bila baš super da se ne vide cipele. Zapravo, ne dopada mi se ni haljina, ali njoj nekako fino stoji.
Ne sviđa mi se baš ni Nastasja, ali mi nešto žao da joj zamerim.

Nego, kakve su ovo noge dva mesta levo o Nanija? :eek:

Haha, šta si ti uočila (noge). Stvarno nije u redu izlagati takve noge Nanijevom pogledu :lol:
U kožnoj jakni je glumica Sesil De Frans (ne znam kako se njeno ime piše na srpskom).
Meni niko nije naročito dobar, ali mi niko osim Dajan Kruger ( :roll: ) naročito ne smeta. U stvari mi se sviđa ovaj festival, uglavnom su ljudi trezvenije obučeni nego kada je neka Holivudska akcija u pitanju. I mislim da je odeća prve ciganke (crno, belo, crveni cvet) u stvari super - lepe linije, materijali, boje, samo to nikada ne bih nosila. Druga ciganka se baš uživela u ulogu : )
Najbolje mi izgledaju Tim Rot i žena, u stvari - fino, ali kao da ne pridaju mnogo značaja. Njena haljina nije ništa posebno, ali dobra boja + vrši posao...

Back