Lovorovo zrnevlje
Primećen član
- Poruka
- 790
Djevojka koja je slikana se zove Olivia Palermo i veliko je ime u svijetu mode. Ova fotka je sa Fashion Weeka u Nju Jorku.
Takodje ima svoj blog.
Takodje ima svoj blog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ok, ako na to mislis.... Meni se ne svidja kombinacija, tj komadi. Ali mi se svidja fazon sa bosim nogama, ja volim da nosim i kozne duboke cizme na carape boja koza i leprsave haljinice. Ne izgleju mi cipele kao postavljene. Nije mi to "sok", niti gubljenje kalendara.

I meni, skroz! A sklop je ludih elemenata (jedino ne znam da l' bih baš nosila ove šilje na kragni, malo mi kaubojski). A sve drugo - bez problema i sa velikom radošću!
Japanke... u svom savršenstvu!![]()

A sto je sa Bosankama?
Mislim da su i Bosanke dovoljno dobre.![]()
Što se mene tiče, ovo je odličan primer osobe koja, sem stila, nema ni kalendar, ni ogledalo. Iako bi ove cipele koje deluju postavljeno iznutra možda i mogu da se ukombinuju sa nečim (ali sumnjam - štikla je bezveze, baš), a ova haljinica zasigurno može (i to vrlo lepo, mada, nisam shvatila granicu između printa i karnera), u ovoj kombinaciji zaista "ne, nikako!". Ostali elementi su blago rečeno - mučenje. Sa lakom za nokte me upropastila...načisto!
WerQ that golden McQueen Cate
![]()
![]()
![]()
![]()
Gornji deo je posebno megastichan
ali kao da mi nesto fali...ja bih druge cipele obula 

( samo ne mogu da verujem da nije baš mogla bolje cipele naći, ove su gore nego od Kineza)

Meni se prvo učinilo platneno ( takve slične haljine i košulje je moja baba pravila, sve sa tim čipkama i vezovima)
Ali na modelu izgleda mekše nekako.
odlicno joj stoji haljina, bolje nego modelu. ide lepo uz njen ten i celu njenu pojavu...mada nisam ljubitelj zlatnih momenata, ovde super izgleda, sto rece lovor, posebno taj gornji deo...