Modni žiri

Charlize Theron

Charlize-Theron-15-Jan-2012_large.jpeg

Ok, ako na to mislis.... Meni se ne svidja kombinacija, tj komadi. Ali mi se svidja fazon sa bosim nogama, ja volim da nosim i kozne duboke cizme na carape boja koza i leprsave haljinice. Ne izgleju mi cipele kao postavljene. Nije mi to "sok", niti gubljenje kalendara.

Da, možda malo surovo komentarišem (mada, ne mislim da time ikoga vređam, čak ni one koje nose ovakve ili slične kombinacije). Da pojasnim do kraja, ovo mi, na primer, nisu slučajevi sa izgubljenim kalendarom (nasumice izabrane slike iz Gugla, nebitno šta nose, nemam pojma ko su):

diesel-boots-tweed-zara-blazer-white-zara-shirt-255-chanel-bag_400.jpg
Diesel-Black-Gold-Fall-Winter-2011-2012-Women-14.jpg
SYc_suzanne_timmins_margiela_boots.jpg

street-fashion-barcelona-nadine-thuy2-500x751.jpg

I sama nosim i drastičnije kombinacije koje se, verovatno, ne bi dopale toj blogerki što je bitna u svetu mode (verujem da jeste, iako nisam za nju čula).

Što se mene tiče, ovo je odličan primer osobe koja, sem stila, nema ni kalendar, ni ogledalo. Iako bi ove cipele koje deluju postavljeno iznutra možda i mogu da se ukombinuju sa nečim (ali sumnjam - štikla je bezveze, baš), a ova haljinica zasigurno može (i to vrlo lepo, mada, nisam shvatila granicu između printa i karnera), u ovoj kombinaciji zaista "ne, nikako!". Ostali elementi su blago rečeno - mučenje. Sa lakom za nokte me upropastila...načisto!

Evo nisam odavno bila na Krsti i naletjeh na ovu temu... Za Oliviu Palermo sam cula neki dan, ali uopste nisam odusevljana njenim izgledom, i u potpunosti se slazem sa Norom. Sve mi je nekako nepovezano i bez smisla, haljina za plazu, zimske cizme, kozna tasna i taj dzemper - meni nista ni sa cim. Ali, to je opet moje vidjenje, kome se svidja samo neka izvoli :D

odlicno joj stoji haljina, bolje nego modelu. ide lepo uz njen ten i celu njenu pojavu...mada nisam ljubitelj zlatnih momenata, ovde super izgleda, sto rece lovor, posebno taj gornji deo...

Pokojni McQueen je...uh! Na modelu je sve savršeno.
Cate je dobro iznela haljinu, sviđa mi se frizura, ali je dužinu nekako upropastila pa deluje krupnije (možda zbog visine štikli). Ja ni pojas ne bih skinula. I zaista ne znam odakle joj ideja da obuje ove cipele (koje niu loše, čini mi se, ali sa ovom haljinom - ne).

Na modelu izgleda baš fino, iako ne volim bele stvari. Zbunjena sam s obzirom na materijal: prvo mi se učinilo da je nekakav pamučast (u tom smislu bih je, možda, kombinovala i sa starkama, ali sa ravnim japankama sa puno kajšića, svakako). Posle videh da se nešto sija, pa se pitam da li je ovo venčanica. :think:
A ne znam kako ova žena gore (avaj! opet ne znam ko je) misli da izbegne makar jednomesečno nemanje sreće za ovaj masakr koji napravi haljinici. Tuga.

Poslednja izmena:

Back