Modni žiri

Ej, pozdravi ih, mnogo! :lol:
Nikako da nađemo vreme za kafu, Daglas i ja.
Dobro.
Zaboravio si da prokomentarišeš kombinaciju - ne zaboravi: forum je o MODI. A tračeve o letovanju u Irskoj ćemo da čitamo kod frizera.
Pa dobro....
on je sasvim korektno dotjeran. Dobre cizme koje bas i ne idu uz odijelo ali dobro...
Ona je sa sandalama i kisnim mantilom sto zaista nije bas, bas...

/una/
134274818.jpg
134864096.jpg
Ta Kirsten je teška lujka, čak iritantna, nosi haljinu i sandale na isti način na koji priča.

A Sara je na ovoj tvojoj slici prava žrtva mode, ili modna žrtva. Užas.

Aha, ovo su swingeri: četinari i boja rđe, svako sa tuđim partnerom :)
Sve mi se dopada, osim špicastih cipela kod prve devojke, i jakne druge devojke - ne vidim tačno o čemu se radi, ali izgleda kao jedna od onih socijalističkih 'vatiranih' jaknica, sa dodatim veštačim krznom. Funkcioniše u kombinaciji, ali ja bih se ipak odlučila za neku solidniju jaknu (antilop). Sviđa mi se kako su izabrali gardarobu koja naglašava boju očiju.
Treća slika: divna afro frizura i zelene pantalone, šteta što nema nekog malecnog detalja u kontrastnoj toploj boji (karmin?) - ovo je lepo ali za moj ukus ipak odveć 'prigušeno'.

Aha, ovo su swingeri: četinari i boja rđe, svako sa tuđim partnerom :)
Sve mi se dopada, osim špicastih cipela kod prve devojke, i jakne druge devojke - ne vidim tačno o čemu se radi, ali izgleda kao jedna od onih socijalističkih 'vatiranih' jaknica, sa dodatim veštačim krznom. Funkcioniše u kombinaciji, ali ja bih se ipak odlučila za neku solidniju jaknu (antilop). Sviđa mi se kako su izabrali gardarobu koja naglašava boju očiju.
Treća slika: divna afro frizura i zelene pantalone, šteta što nema nekog malecnog detalja u kontrastnoj toploj boji (karmin?) - ovo je lepo ali za moj ukus ipak odveć 'prigušeno'.

Hihihi... :)

Slazem se, ni meni se ne dopadaju cipele prve devojke, nije mi dopadljiv spic.

Dodala bih samo da mi se ni jakna prve devojke ne svidja, ne volim krzno.
Ostatak je super, odlicne uske pantalone boje cigle, sako puderastog tona i kul sesir.

divna afro frizura

O, da! :zaljubljena:

Najdivnija cica s afro frizurom, po mom misljenju, je Julia Sarr Jamois. :)

Cak i ovaj stravicni, cupavi kaput nosi kulerski. :)

Sto se parova tice, mnooogo mi se svidja kako je devojka sa poslednje slike obucena, narocito volim boju pantalona i devojka na slici iznad u tamno crvenoj jakni, ta kombinacija mi je najbliza, tj. nosila bih je. Muskarci su ok obuceni samo su im malo uske pantalone :confused:
A ova devojka sa afro frizurom je na drugoj slici :worth:

Sto se parova tice, mnooogo mi se svidja kako je devojka sa poslednje slike obucena, narocito volim boju pantalona i devojka na slici iznad u tamno crvenoj jakni, ta kombinacija mi je najbliza, tj. nosila bih je. Muskarci su ok obuceni samo su im malo uske pantalone :confused:
A ova devojka sa afro frizurom je na drugoj slici :worth:

Ovde je kratki video o svakom paru. http://www.thekooples.com/en/couples.html :)

Izuzetno je zanimljivo videti ih kako pricaju, ophode se jedno prema drugom. Vise nisu samo ovekovecena lica sa fotografije.

Sto se parova tice meni se ni najmanje ne dopadaju. Pogotovo ti dzempercici sto svi ovi muski nose. Pa jos kombinacija rolka/kosulja/kravata :( uzas.

Jedino mi se cini (posto se ne vidi sasvim lepo) da mi se dopadaju cipele koje nosi ova devojka u zelenoj sukni, i onaj zenski par dole (izgleda da je isti model cipela u pitanju?).

Ovde je kratki video o svakom paru. http://www.thekooples.com/en/couples.html :)

Izuzetno je zanimljivo videti ih kako pricaju, ophode se jedno prema drugom. Vise nisu samo ovekovecena lica sa fotografije.

Daniela i Julian su najlepši. Povalčim izjavi o detalju u kontrastnoj boji - vidim da ima srebro ili belo zlato (prsten) - savršeno.
Lepa je i Francuskinja sa kraćom kosom, a Mr. Bordo je u pokretu isti Erik Roberts : )

Poslednja izmena:

Back