Modni žiri

Ivana Kukric moze da obuce bilo sta i ima zaista lepu figuru, ali ovo mi je sve nesto nabacano. Narocito mi tasna ne ide.

Ja ne volim takve tašne, pa mi zato ne ide - ali objektivno, ako već mora da postoji bela tašna, ova žena je našla najmiroljubiviju varijantu... Meni izgleda ok, nije za padanje u nesvest, ali ne iritira, lepe boje...

Malo domaće gospode.
S leva na desno: Nebojša Grnčarski, Neven Bošković i Ivan Bauer.

117vk1w.jpg

Meni Neven daleko bolje izgleda sada, nego kada je bio super mlad. :arrow:

2nk6srl.jpg

On je prosto čovek za sedu kosu. :lol:

Inače mislim da godine rade, kako za muškarce, tako i za žene.
Ne mogu sad da se setim neke naše javne osobe čiji mi se izgled dopada, a da mi je bolje izgledala u mladosti nego sada... :confused: Nebitno da li je u pitanju muškarac, ili žena. Nekako, sa zrelošću kože i "konačnošću" crta lepota se formira i uobličuje, postaje ona prava, izbrušena... "Život počinje u 30-oj." :D

Mirka Vasiljević

erirsm.jpg

Hmmm... Dopada mi se kombinacija pastelnih boja na Mirki, karamel bez i jorgovan ljubicasta mi bas sveze i sarmantno idu jedna uz drugu u ovim nijansama...
Ne svidja mi se izbor hulahopki, nou, nou (ukoliko su one uopste i bile neophodne, mislim da bi neki snazniji kontrast razbudio ovu kombinaciju...

Meni je ovo horror show.

Od glave do pete.
Sa posebnim akcentom na pantalone i čizme.
Ostatak je ok ali ne dobija prolaznu zbog ova dva.

Meni je horor šou kada nose pastelne boje (pogotovo roze, kajsija) i svetlu obuću, kao ova slika dole, zato mi ovo nije iritantno.
Da li možeš da objasniš šta ti najviše smeta na pantalonama/čizmama?
Meni cela kombinacija liči na pozne osamdesete, ovako je nekako izgledala 'Melina' u Total Recallu.

I meni se ona bas dopada. Prava negovana dama.
A Mirka se oblaci mnogo ozbiljno za svoje godine. I sminka joj je uvek prejaka. Konkretno na ovoj slici, da joj je suknja do kolena, mogla bi glat da prodje kao kombinacija za zenu 60+ ...

Oui, definitivno se slazem da se oblaci previse ozbiljno i zuri u nesto sto joj modno godinama nije doraslo...
I da, slazem se sa Hani, previse jakog rumenila (bronzera?) na bledom tenu...

Upravo sam slucajno videla voditeljku na RTS i sokirala sam se pa rekoh da preko PrtScr podelim to sa vama.
Ako neko moze neka mi objani kako je moguce da se u banku ne ulazi sa golim ramenima, otvorenim prstima...a voditeljka na nacionalnoj televiziji izgleda gore nego pevaljka sa Granda. Bukvalno joj se vidi zadnjica, uslikala bih i to al'me mrzelo da cekam da prodje ovaj skrol dole. Ima i ogroman prsten na desnoj ruci tako da se dobro i zakitila :lol:

...a voditeljka na nacionalnoj televiziji izgleda gore nego pevaljka sa Granda.

Pa televizija sluzi za zabavu... Ne ide poredjenje televizije i banke.

Komercijalni kanali da, ali i ja mislim da je nacionalna televizija za kostimić varijantu, ili bar neka kombinacija sa manje golotinje... ali to se neće desiti.

Evo jedan predlog za nju, za sledeću emisiju:
image.php

Poslednja izmena:
Pa televizija sluzi za zabavu... Ne ide poredjenje televizije i banke.

Nije tacno. Televizija sluzi i za zabavu. Beogradska hronika je informativni program. Kad sam prosli put videla ovu istu voditeljku pricala je o saobracajnoj nesreci sa vise nastradalih i izjavljivala saucesce sa dekolteom do pupka.
Spomenula sam banku jer je tamo oblacenje po bontonu obavezno pa ne shvatam kako na nacionalnoj televiziji nije.

uopste ne kapiram sta je navukla na sebe? haljina, prsluk, blazer, ponco, sal? hulahopke no-go...nude boja cipela i tasne mi se ne svidja i mislim da joj kombinacija boja ne stoji...nakit se takodje ne slaze...i previse contouring pudera za moj ukus

Koliko vidim, Mirka nosi haljinu, preko nje jaknu i preko nje ešarpu (u boju u kojoj je i haljina). U principu mi se to na njoj dopada. Kolorit je mnogo prijatan i umirujuć. Sve ukupno svakako je neprimereno njenim godinama. Ali ona sa 21-om godinom osim što se nosi tako kako se nosi, već ima i dete, muža i posao. Da žuri, žuri. :lol:

Upravo sam slucajno videla voditeljku na RTS i sokirala sam se pa rekoh da preko PrtScr podelim to sa vama.
Ako neko moze neka mi objani kako je moguce da se u banku ne ulazi sa golim ramenima, otvorenim prstima...a voditeljka na nacionalnoj televiziji izgleda gore nego pevaljka sa Granda. Bukvalno joj se vidi zadnjica, uslikala bih i to al'me mrzelo da cekam da prodje ovaj skrol dole. Ima i ogroman prsten na desnoj ruci tako da se dobro i zakitila :lol:

Ova voditeljka (ne znam joj ime) vazda modno greši.
I vazda je gola, koje god da je doba godine.

Marija Veljković, voditeljka "Slagalice"

2j5yy3r-1.jpg

Hm. :neutral:

Poslednja izmena:
Koliko vidim, Mirka nosi haljinu, preko nje jaknu i preko nje ešarpu (u boju u kojoj je i haljina). U principu mi se to na njoj dopada. Kolorit je mnogo prijatan i umirujuć. Sve ukupno svakako je neprimereno njenim godinama. Ali ona sa 21-om godinom osim što se nosi tako kako se nosi, već ima i dete, muža i posao. Da žuri, žuri. :lol:

Ova voditeljka (ne znam joj ime) vazda modno greši.
I vazda je gola, koje god da je doba godine.

Marija Veljković, voditeljka "Slagalice"

2j5yy3r.jpg

Hm. :neutral:

sad kapiram, hvala...jakna i esarpa su mi ok

a za mariju...gornji deo i cipele jos i nekako
ali uz tu tasnu i te helanke/pantalone...nikako:sad2:

Back