Modni žiri

Honduras ti stvarno svasta znas :D :heart: :zag:
Sto se tice Emanuel, ni ova Pati mi se ne svidja, sad se osecam kao Bukovski, ''ni Tolstoja ne volim '' :lol:

Za temu
Miranda Ker, meni se dopala haljina i stvarno bih je nosila iako je mnogo roze, rekla bih i da ove cipele vizuelno izduzuju noge.
miranda-kerr-victorias-secret-miranda-kerr-launches-heavenly-kiss-fragrance-1LZvQP.jpg
miranda-kerr-victorias-secret-miranda-kerr-launches-heavenly-kiss-fragrance-ESVtFx.jpg

nosila bih, ali u drugoj boji i kao dzemper..:D

Gledam sad neke fotke od Kristine Agilere..najnovije i razmišljam, holly shit...šta se ovoj ženi desilo...

Nije da je ikada bila lepa ili imala bog zna koliko stila..ali ovo..

Christina+Aguilera+L%27Agence+Dolce%26Gabbana+3.jpg

Ova žena bi po svemu trebalo da bude markantna brineta ili crnka, to se odnosi i na crte lica i na građu... bar sad kad je debela. Meni se nije sviđala ni kao vitka plavuša, ima previše pevačica sa blajhanom kosom i crvenim karminom, a pošto ih ne slušam, nikada nisam uspela da 'pohvatam' koja je koja... ali možda baš tako treba, ko zna.

Ne bih je nikad prepoznala. Izoblicila se zena skroz. Jedino mi se svidja kosulja, tj model kosulje...
Miranda- lepa mi je boja ali je to za mene dzemper a ne haljina. Ne zbog duzine toliko, koliko zbog modela.
A nasi fesn likovi:lol:

Kad god sam videla Blajk Lajvli svidela mi se...ni ova slika nije izuzetak...

Kristina bi nekako morala da pronadje kompromis izmedju kilaze i stila koji prati medijsko pojavljivanje...Bijons je dobar primer jer je ne sputava kilaza da prati modu (spram svog ukusa) a deluje prilicno komotno kada je slikaju...

Kad god sam videla Blajk Lajvli svidela mi se...ni ova slika nije izuzetak...

Mislim da cela kompanija iz Gossip girl nije ni cula za stil, ako sledece godine bude moderno nositi dzak za krompir one ce prve da ga obuku.
Iritantno je sto od Blejk pokusavaju da naprave neku lepoticu posto zena ima bas ruzno lice a tek sto nema harizmu :roll:
5-Clemence-Poesy_105742717276.jpg_bestdressed_item.jpg

za ziri: Sarliz

9-charlize-theron_162517909092.jpg_bestdressed_item.jpg

Kira u haljini Roksande Ilincic

9-Keira-Knightly-130199259_140349538583.jpg_bestdressed_item.jpg

Poslednja izmena:

Back