Deena
Primećen član
- Poruka
- 569
Ali zamisli onda koliko je ona uticajna (dobra u svom poslu?), kada može ovako da izgleda, i da bude na tako visokom položaju za takav časopis.
Pa ona je cerka neke poznate manekenke i sa 17 godina je pocela da radi u modnim casopisima, tako da verujem da ima znanje i iskustvo potrebno za tu poziciju.
Da, izgleda jako ozbiljno.
Meni izgleda kao neki prosjak koji stoji pored kontejnera... bas tako ozbiljno, izmuceno i prkosno.
meni se bas bas svidja kako se ova zena oblaci, sve osim onog leopard dezena i slavara.
Ma svi se mi tako oblacimo, tesne farke, dobar sako neka kul bluzica, i prema ukusu baletanke ili stiklice. To je danasnja moda, svaka druga zena to nosi, ali...
Stvarno volim kad vidim te poznate zene koje su obrazovane i imaju puno para da imaju neki malo prefinjeniji stil ili da to bude neki dizajn da ti pamet stane, pravi kvalitetni materijali, onako kad vidis da je stvarno posebno a ne nesto sto ima da se nadje na rasprodaji.
Poslednja izmena:
), a druga stvar je sto i ako pokusavamo retko kojoj zeni/devojci bas tako stoji taj stil. ako mene pitas njoj je bas legao i na ulici retko ili nikad vidim zenu koja je obucena slicno i zna to tako da iznese. za pocetak ima stas i drzanje koji nisu prosecni. sto se mene tice, u opste nije stvar u dizajnu od kojeg staje pamet (zapravo ne volim kada vidim da jesto toliko isforsirano da jednostavno ne izgleda ni prikladno ni normalno nego nabudzeno) i draze mi je kada od obicnih stvari i jednostavnih modela i krojeva znas da iskombinujes nesto sto na tebi izgleda prepoznatljivo, a meni je njen stil bas takav 

свиђа ми се овако неуредно предивно је