Modni žiri

Ali zamisli onda koliko je ona uticajna (dobra u svom poslu?), kada može ovako da izgleda, i da bude na tako visokom položaju za takav časopis.

Pa ona je cerka neke poznate manekenke i sa 17 godina je pocela da radi u modnim casopisima, tako da verujem da ima znanje i iskustvo potrebno za tu poziciju.

Da, izgleda jako ozbiljno.

Meni izgleda kao neki prosjak koji stoji pored kontejnera... bas tako ozbiljno, izmuceno i prkosno.

meni se bas bas svidja kako se ova zena oblaci, sve osim onog leopard dezena i slavara.

Ma svi se mi tako oblacimo, tesne farke, dobar sako neka kul bluzica, i prema ukusu baletanke ili stiklice. To je danasnja moda, svaka druga zena to nosi, ali...
Stvarno volim kad vidim te poznate zene koje su obrazovane i imaju puno para da imaju neki malo prefinjeniji stil ili da to bude neki dizajn da ti pamet stane, pravi kvalitetni materijali, onako kad vidis da je stvarno posebno a ne nesto sto ima da se nadje na rasprodaji.

Poslednja izmena:
Ma svi se mi tako oblacimo, tesne farke, dobar sako neka kul bluzica, i prema ukusu baletanke ili stiklice. To je danasnja moda, svaka druga zena to nosi, ali...
Stvarno volim kad vidim te poznate zene koje su obrazovane i imaju puno para da imaju neki malo prefinjeniji stil ili da to bude neki dizajn da ti pamet stane, pravi kvalitetni materijali, onako kad vidis da je stvarno posebno a ne nesto sto ima da se nadje na rasprodaji.

Da se našalim: pa jeste nam stala pamet od njenog dizajna - nisam primetila da smo o nekome pričale više na ovoj temi : )

Pa ona je cerka neke poznate manekenke i sa 17 godina je pocela da radi u modnim casopisima, tako da verujem da ima znanje i iskustvo potrebno za tu poziciju.

Meni izgleda kao neki prosjak koji stoji pored kontejnera... bas tako ozbiljno, izmuceno i prkosno.

pa ne oblacimo se svi tako (ja prva ne nosim ni stikle ni baletanke :) ), a druga stvar je sto i ako pokusavamo retko kojoj zeni/devojci bas tako stoji taj stil. ako mene pitas njoj je bas legao i na ulici retko ili nikad vidim zenu koja je obucena slicno i zna to tako da iznese. za pocetak ima stas i drzanje koji nisu prosecni. sto se mene tice, u opste nije stvar u dizajnu od kojeg staje pamet (zapravo ne volim kada vidim da jesto toliko isforsirano da jednostavno ne izgleda ni prikladno ni normalno nego nabudzeno) i draze mi je kada od obicnih stvari i jednostavnih modela i krojeva znas da iskombinujes nesto sto na tebi izgleda prepoznatljivo, a meni je njen stil bas takav :)

Ma gledaš to pogrešno.
Pokušaj ovako
Sve se tako oblačimo a ako se i ona tako obrazovana tako oblači to samo znači da mi imamo stila i da možemo da budemo ponosne na sebe :lol:
Viš kako odma menja stvar ;P
Nije da je ona obična nego smo mi sa stilom:lol:

Ma ona se loži na Pati Smit, zato se tako oblači : )

z_Patti-Smith.jpg

PattiSmithLandCamera.jpg
patti-smith-reading.jpg
up-1patti_smith.jpg

Ovo zahteva i muzičku numeru:

Ta što joj se raspalo garant nije mogla da odoli pa je malo lizala po šavovima :lol:

Što se tiče morala, negde je sasvim normalna reakcija da se čovek prvo zapita ' Ljudi nemaju za leba a vidi kako lako oni troše pare i hranu'.
A onda s druge strane, pomislim, ' Zašto bi to bilo ' previše' kad pogledam koliko svi mi na dnevnoj bazi bacamo hrane'. Da ne kažem da mi koji ' imamo' ( pod navodima jer to što većina nas ima nije ne znam koliko ali ipak imamo) svakodnevno uzimamo hrane više nego što nam treba.
Dovoljno je pogledati ove frigane ( mislim da se tako zovu ) - one ljudi koji svojevoljno žive od otpadaka drugih. Baš sam čitala o nekom liku u engleskoj koji je već tri godine frigan - čovek ima posao, luksuzno opremljenu kuću ali već tri godine nije dano ni funtu na hranu jer od svoje volje živi od hrane iz kontejnera. Da ga vidiš kakav je, zdrav, nipošto neuhranjen...to dovoljno govori o tome koliko se hrane ( normalne) baca...

Sad sam ja odužila...samo htedoh i ja da kažem da nije da sam ja neosetljiva na neimaštinu drugih , naprotiv, celo društvo u globalu bi trebalo lupiti po nosu zbog neumerenosti ali eto baš iz tog razloga nekako ne mogu kritikovati tog dizajnera da je otišao ' predaleko'. Jer realno, svi to radimo svakodnevno.

Ta što joj se raspalo garant nije mogla da odoli pa je malo lizala po šavovima :lol:

Što se tiče morala, negde je sasvim normalna reakcija da se čovek prvo zapita ' Ljudi nemaju za leba a vidi kako lako oni troše pare i hranu'.
A onda s druge strane, pomislim, ' Zašto bi to bilo ' previše' kad pogledam koliko svi mi na dnevnoj bazi bacamo hrane'. Da ne kažem da mi koji ' imamo' ( pod navodima jer to što većina nas ima nije ne znam koliko ali ipak imamo) svakodnevno uzimamo hrane više nego što nam treba.
Dovoljno je pogledati ove frigane ( mislim da se tako zovu ) - one ljudi koji svojevoljno žive od otpadaka drugih. Baš sam čitala o nekom liku u engleskoj koji je već tri godine frigan - čovek ima posao, luksuzno opremljenu kuću ali već tri godine nije dano ni funtu na hranu jer od svoje volje živi od hrane iz kontejnera. Da ga vidiš kakav je, zdrav, nipošto neuhranjen...to dovoljno govori o tome koliko se hrane ( normalne) baca...

Sad sam ja odužila...samo htedoh i ja da kažem da nije da sam ja neosetljiva na neimaštinu drugih , naprotiv, celo društvo u globalu bi trebalo lupiti po nosu zbog neumerenosti ali eto baš iz tog razloga nekako ne mogu kritikovati tog dizajnera da je otišao ' predaleko'. Jer realno, svi to radimo svakodnevno.

Slažem se, i bilo bi licemerno napadati baš ove, ali nije da mi nije zasmetalo.
I ja sam čitala o tim alternativnim načinima ishrane - hrana iz kontejnera, ono što samoposluge moraju da bace, a realno još je jestivo, ili oni ljudi koji se hrane isključivo plodovima - voćem i povrćem - koje je palo na zemlju ili ostalo na zemlji, pa ostaci na pijaci itd. Nisam toliko savesna, moram da priznam, jedina mera koju sam uvela po tom pitanju je da kupujem lokalno proizvedenu hranu i sezonsko voće/ povrće, dakle minimum.

Evo još par modela od hrane, kad smo već u toj priči:
http://www.delish.com/food-fun/food-fashion

Love her style :)

http://2.***************/-nwSpT95hmvA/Te0MTaN8YbI/AAAAAAAACNU/qDU9plsKSzk/s640/Blair_Waldorf_2.jpg http://3.***************/-uTF_v28p6VA/TdukBASd4OI/AAAAAAAAAYY/74aNGO6ffjI/s640/Leighton%252BMeester%252B10qjkarh.png
220px-Leightonchanel.jpg

leighton-meester-15483.jpg

Ma ona se loži na Pati Smit, zato se tako oblači : )

z_Patti-Smith.jpg

PattiSmithLandCamera.jpg
patti-smith-reading.jpg
up-1patti_smith.jpg

Ovo zahteva i muzičku numeru:

Honduras ti stvarno svasta znas :D :heart: :zag:
Sto se tice Emanuel, ni ova Pati mi se ne svidja, sad se osecam kao Bukovski, ''ni Tolstoja ne volim '' :lol:

Za temu
Miranda Ker, meni se dopala haljina i stvarno bih je nosila iako je mnogo roze, rekla bih i da ove cipele vizuelno izduzuju noge.
miranda-kerr-victorias-secret-miranda-kerr-launches-heavenly-kiss-fragrance-1LZvQP.jpg
miranda-kerr-victorias-secret-miranda-kerr-launches-heavenly-kiss-fragrance-ESVtFx.jpg

Honduras ti stvarno svasta znas :D :heart: :zag:
Sto se tice Emanuel, ni ova Pati mi se ne svidja, sad se osecam kao Bukovski, ''ni Tolstoja ne volim '' :lol:

Za temu
Miranda Ker, meni se dopala haljina i stvarno bih je nosila iako je mnogo roze, rekla bih i da ove cipele vizuelno izduzuju noge.
miranda-kerr-victorias-secret-miranda-kerr-launches-heavenly-kiss-fragrance-1LZvQP.jpg
miranda-kerr-victorias-secret-miranda-kerr-launches-heavenly-kiss-fragrance-ESVtFx.jpg
da je neke druge boje mislim da bi izgledala ok, ali meni ovako lici na spavacicu...model mi se inace svidja, zapravo imam nesto slicno, ali je malo duza a majica ne haljina...evo sad cu i ja verovatno da budem jedina koja ce ovo da izjavi, al meni je ova miranda ker ruzna, tolko mi ima nesto odbojno u faci da svaki put ostanem zbunjena kad je gledam...ne komentarisem telo, samo lice. sto se tela tice, mislim da je ocigledno zasto se nalazi medju najtrazenijim modelima...

Ova žena izgleda sređeno, dok ona urednica djeluje prljavo i zarozano. Pogotovo što majicu upaše u farmerke samo kod petlje kaiša. A ostatak onako izgužvan štrči.
I prsluk koji je raskopčala samo par dugmeta.

Košulja na tufnice i sako su fenomenalni.

Back