Modni žiri

Slažem se. Noga bi joj čak izgledala duže, nevezano za to što su u pitanju ravne cipelice..ove čizme seku u gležnjevima i to je uništilo sve :D

A sad ovo, možda ste već kačili, starije je ali...

U biti ne volim jednostavne i jednobojne kreacije..na prvi pogled sam bila ' Blah' a sada, što više gledam
Evan Rachel Wood u ovoj haljini, sve mi se više sviđa.
Klasično, elegantno i nekako smireno a opet ne i dosadno.
Barem meni. A možda samo matorim XD

Fotkice
Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+1.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+2.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+3.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+5.jpg

I na modelu
Alessandra%20Rich%20Fall%202011%20Collection%201.jpg

Uh, ovo mi se bas mnogo svidja. Uh :heart:

...Rihanna je, po mom misljenju, uobicajno losa...neverovatno kako je nikada nisam videla lepo odevenu...valjda joj je takav stil, previse holivudski sljokicav...
...devojka u crno-beloj haljini mi nije losa...treba imati telo za ovo, ne moze svako ovako kratku haljinu da nosi, rekla bih da ona moze...em mlada em tanka...lepo je sto je frizura jednostavna...
...na Lani Jurcevic mi se nista ne svidja...smrkne mi se pred ocima kad vidim ovako jeftino izbacene grudi...
...devojka u D&G odelu...sta znam, sve je ovo fino uklopljeno ali za moj racun previse strogo, valjda zbog kosulje...nekako je odelo dovoljno jake forme i strogog kroja, ja bih zenstveniju bluzu, jaci lak za nokte, karmin, pismo tasnu (bilo sta) kako bih dovela u balans masculine/feminine igru...ali nakon sveprisutne golotinje deluje sjajno...
...bela haljina, cini mi se na istoj devojci, izgleda fantasticno...zabavno, strogo, nesvakidasnje, cisto, sexy...bas mi se svidja...

Gvinet Paltrou

Gwyneth+Paltrow+Emilio+Pucci+Emmys+2011+1.jpg

Gwyneth+Paltrow+Emilio+Pucci+Emmys+2011+3.jpg

Gwyneth+Paltrow+Emilio+Pucci+Emmys+2011+5.jpg

Za mene neočekivano..nisam zamišljala Gvinet u ovako nečemu.

Inače, suknja sama po sebi mi je predivna ( inače patim na čipku ), baš mi deluje nekako egzotično ali taj goli stomak ...ne mogu preko njega da pređem...uvek me podseti na 90e, na Spice Girls ili Kseniju Pajčin ili već neku glupost....nije mi baš za crveni tepih.
Iako kažem, suknja mi je predivna, samo kada bi struktura celog kompleta bila drugačija...ovako :/
S druge strane, Gvinet baš lepo izgleda..prosto sija

Ajde da makar uspešno glumi hipstera pa i nekako.
Ja volim hipstere pošto imam fetiš na skinny jeans..na oba pola ^_^

Donji deo bih i svarila da farke ne izgledaju pogužvano..ne vidim jesu li preduge ili je takav model..
Ali majica i jakna......opustio se čovek u braku, pa to ti je:lol:

skroz providna i pripijena uz telo.. malo too much :o

a sto se hipstera tice, meni se ne dopada to sto ovi okoreli izgledaju svi gotovo identicno..
poznajem i nekoliko likova koji su postali anoreksicni ne bi li mogli da se uvuku u skinny jeans.. mislim strasno :(

Back