Modni žiri

Meni ne smeta ni stariji muškarac ni starija žena, ali starija žena me uvek obraduje, verovatno zato što se ređe viđa... Baš razmišljam da li imam omiljeni holivudski par, i opet je to starija žena (Suzan Sarandon)...

Da ubacim modnu kombinaciju, da ne bude samo spam:
FreidaPinto.jpg

Nosila bih samo četvrtu, žutu, ali ona je mnogo slatka.

Poslednja izmena:
Suzan Sarandon je prelepa zena, ima izuzetan pogled, ali sa kojim muzem prvim ili drugim posto je trenutno singl? Ili si mislila na film Noel kad je juri onaj lepi mladi...

Fridine kombinacije mi se ne svidjaju jer mi ona deluje kao neko detence, ne znam kako bi to izgledalo na zeni koja ume da ih nosi...

Poslednja izmena:
Suzan Sarandon je prelepa zena, ima izuzetan pogled, ali sa kojim muzem prvim ili drugim posto je trenutno singl? Ili si mislila na film Noel kad je juri onaj lepi mladi...

Fridine kombinacije mi se ne svidjaju jer mi ona deluje kao neko detence, ne znam kako bi to izgledalo na zeni koja ume da ih nosi...

Izgledalo bi prosto, verovatno, jer su kratke i uske; ona je sitna, i meni se sviđa baš to što izgleda kao neka devojčica koja se prerušila u ženu. Ali nisam neki poseban ljubitelj ni nje kao glumice ni konkretno ovih modela...

Mislim da je Suzan starija od svog poslednjeg muža, Tima Robinsa. Ona mi se sviđa u svakoj životnoj fazi, i svakoj ulozi, baš je volim.
Noel nisam gledala - jupi! sad znam šta da tražim. Hvala.

Kad smo kod parova meni su recimo Tom i Kejti jako lep par bez obzira na negativnu visinsku razliku

83506_katie-holmes-and-tom-cruise-at-the-valkyrie-uk-premiere.jpg

...i meni se njih dvoje kao par dopadaju...Kejti deluje veoma negovano i prirodno...lepa devojka koja ne mora da bude naga kako bi privukla paznju...

...Marija Karan za moj racun izgleda vulgarno...sve se vidi, i grudi, i kukovi i ledja, tesno, usko...haljina poput neke trikotaze...iznenadila sam se negativno iskreno govoreci...
...za brak je verovatno potrebno malo vise od stilske, vremenske ili fizicke uskladjenosti i na tom podsecanju, u vremenu prepunom razvoda, hvala Hju Dzekmanu...

meni ovaj tip budi neko negativno osećanje, ne znam da li zbog onih tračeva/istina da ženu smara onim sajentološkim stvarima ili šta li :neutral:

što se garderobe tiče, mislim da su mašnice na bretelama višak
obzirom da je već haljina sva u perlicama, nekako mi je previše... mislim da bi obične satenske bretele bile bolje rešenje :)

...i meni se njih dvoje kao par dopadaju...Kejti deluje veoma negovano i prirodno...lepa devojka koja ne mora da bude naga kako bi privukla paznju...

...Marija Karan za moj racun izgleda vulgarno...sve se vidi, i grudi, i kukovi i ledja, tesno, usko...haljina poput neke trikotaze...iznenadila sam se negativno iskreno govoreci...
...za brak je verovatno potrebno malo vise od stilske, vremenske ili fizicke uskladjenosti i na tom podsecanju, u vremenu prepunom razvoda, hvala Hju Dzekmanu...

Znamo mi da niko nije pronasao univerzalni recept za srecu, samo malo tracarimo :manikir:

@ Schatje i meni je Tom od kako je postao sajentolog malo cudan ali je Keji nekako draga pa on deluje simpaticnije pored nje ;)

@ Honduras Noel nije losa drama, interesentniji su glumci nego radnja :confused:

Poslednja izmena:
Meni ne smeta ni stariji muškarac ni starija žena, ali starija žena me uvek obraduje, verovatno zato što se ređe viđa... Baš razmišljam da li imam omiljeni holivudski par, i opet je to starija žena (Suzan Sarandon)...

Da ubacim modnu kombinaciju, da ne bude samo spam:
FreidaPinto.jpg

Nosila bih samo četvrtu, žutu, ali ona je mnogo slatka.

Meni se svidja i ova plava.
A Toma sam gledala, u nekoj emisiji, Opra valjda, kad je skakao kao neki majmun po studiju jer je bio tako zaljubljen :roll: :bljak: od tada moze da obuce sta god, i opet mi izaziva mucnine. A Kejti mi je bila slatka, pre njega... sad me strasno nervira ovaj trip uzorne zenice, previse tetkasta.

Jeste, i plava je slatka, ali mislim da lepo izgleda na nekom ko je tako tanak kao ona (znači, ti možeš : ) Inače mi ovaj trouglić ispod pojasa, i uopšte sve to tako tanko a usko verovatno ne bi lepo izgledalo na nekoj većoj ženi...

A Tom i Kejti: meni je on oduvek izgledao kao ludak. Nadopovan ambicijom ili maničan, nemam pojma, ali nikada mi se nije sviđao. Ona je pretpostavljam ok, slatka je, ali nekako bez karaktera - svaki put kada je vidim izgleda kao neko drugi. Bila je slatka u onom bizarnom filmu o piscima, Wonder Boys.

Kejti definitivno ne stoje ove pantalone.

Za Madonu ne znam, ona mi je u kategoriji 'lujka' tako nit' imam neka očekivanja, niti mogu da je kritikujem... ja tu haljinu ne bih nosila - crvena na sivom/plavom mi je mnogo agresivna, iako sam kroj haljine uopšte nije loš.

U celokupnoj Madoninoj kombinaciji sviđaju mi se samo cvikere.
Rado bih imala takve ali svejedno mi ne stoji taj model :(

Kejti...ne....
Noge joj izgledaju užasno..da su normalne dužine i da obuća nije toliko promašena utisak bi bio mnogo bolji...

Zanimljivost: sto godina mode u nepuna dva minuta : )

Ovo bi trebalo da se okaci na temu Retro moda, fantasticno, samo je malo vise ubrzano gledala sam pet puta za redom da vidim sve :) svaka cast, super :ok:

U celokupnoj Madoninoj kombinaciji sviđaju mi se samo cvikere.
Rado bih imala takve ali svejedno mi ne stoji taj model :(

Kejti...ne....
Noge joj izgledaju užasno..da su normalne dužine i da obuća nije toliko promašena utisak bi bio mnogo bolji...

Da, cizme su promasaj, ali sa druge strane da su u pitanju klasicne kapri pantalonice i neke baletanke mislim da bi kombinacija bila ok.

Slažem se. Noga bi joj čak izgledala duže, nevezano za to što su u pitanju ravne cipelice..ove čizme seku u gležnjevima i to je uništilo sve :D

A sad ovo, možda ste već kačili, starije je ali...

U biti ne volim jednostavne i jednobojne kreacije..na prvi pogled sam bila ' Blah' a sada, što više gledam
Evan Rachel Wood u ovoj haljini, sve mi se više sviđa.
Klasično, elegantno i nekako smireno a opet ne i dosadno.
Barem meni. A možda samo matorim XD

Fotkice
Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+1.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+2.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+3.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+5.jpg

I na modelu
Alessandra%20Rich%20Fall%202011%20Collection%201.jpg

Slažem se. Noga bi joj čak izgledala duže, nevezano za to što su u pitanju ravne cipelice..ove čizme seku u gležnjevima i to je uništilo sve :D

A sad ovo, možda ste već kačili, starije je ali...

U biti ne volim jednostavne i jednobojne kreacije..na prvi pogled sam bila ' Blah' a sada, što više gledam
Evan Rachel Wood u ovoj haljini, sve mi se više sviđa.
Klasično, elegantno i nekako smireno a opet ne i dosadno.
Barem meni. A možda samo matorim XD

Fotkice
Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+1.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+2.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+3.jpg

Evan+Rachel+Woos+Alessandra+Rich+5.jpg

I na modelu
Alessandra%20Rich%20Fall%202011%20Collection%201.jpg

Odlicna haljina.

Back