Modni žiri

je l' ste videli ovu kakva je došla na otvaranje butika, u sred bela dana u centru grada :eek:

slika-ana-nikolic-polugola-seta-beogradom-video-slike-7538-1-1.jpg

Videla sam danas u trac novinama... Ispalo joj dupe pozadi skroz :lol:
Verovatno se zategla, pa da pokaze telo... a jeste zgodna bas. da je obukla bilo kakav minic, ne bi izgledala ko budala...

Lol za Anu Nikolić, jeste zgodna i sve, al' ovo je malo previše. Kombinacija je okej za scenski nastup, fotografisanje, spot, etc., dobro joj stoji, ali baš za otvaranje butika... :confused:

slavica-420.jpg

...Slavica Cukteras (rad stiliste)...

...Na nasoj estradnoj sceni uticaj modnih diktata evidentniji je nego bilo gde u svetu - od uzora u svetskim imenima (najkopiranije su Lady Gaga, Beyonce, Shakira i Rihanna), pa do bukvalnog ili loseg tumacenja aktuelnih linija poznatih dizajnerskih kuca (neretko Haute Couture - koje nisu namenjene ulici, pa cak ni sceni)...Ovog puta, u pitanju je delic kolekcije za jesen/zimu 2011/12 kuce Louis Vuitton:

0310-louis-vuitton-fall-2011-kate-moss-walks-the-runway-smoking-cigarette_fd.jpg

...Slicni modeli vidjeni su i kod nekolicine drugih, manje aktuelnih kreatora, poput Betty Johnson...

Generalno vazi pravilo o neophodnoj razlici izmedju scenske i svakodnevne odece...konkretno govoreci, jedno je da li ce Rihanna obuci korset na sceni ili u spotu a nesto sasvim drugo da li ce se u istom pojaviti na crvenom tepihu. Izaci u donjem vesu u javnost se jednostavno smetra losim ukusom na svim meridijanima. Muzicki spot i bina su njihova radna mesta, dok su sve ostale situacije manje ili vise formalne i zahtevaju odredjen dress code koji se prilagodjava licnom ukusu. Imam utisak da visoka moda koju zvezde pokusavaju da nametnu njima samima cini medvedju uslugu jer obilato koriscenje iste odaje utisak da ne znaju kako treba pa kopiraju jedna od druge te se meni ne dopadaju ni Slavica, ni Ana, ni Rihanna, ni Beyonce...jednostavno previse su iste.

Tužno li je kad neko tako traži pažnju. Ili smeđno? Ili oba?

Svejedno, gajim duboko poštovanje prema onim javnim ličnostima koji i u pristojnoj garederobi, čak i zakopčani do grla, umeju da iznesu samouverenost, seksipil i šarm, kako ova gospođica ( ili gospođa?) ne znam da li bi mogla :)

Poslednja izmena:
Kejt po meni zrači, kako spoljašnjom, tako i unutrašnjom lepotom, veoma je šarmantna i mislim da bi takva bila i u starom donjem delu trenerke i tri broja većoj muškoj majici :)

Mnogo mi se dopada njen stil i kako ga ona nosi, kao i celokupan izgled na ovim fotografijama :)

Veoma je sofisticirana i dostojanstvena u svojoj prirodnosti. Njen osmeh je ubedljivo njen najbolji detalj, koji je zasenio i ovu divnu haljinu :)

Po mom misljenju Kejt je savrseno elegantna i prirodno lepa devojka koja se odeva tako da je trend "ne guta", ne robuje istom a ume da ga iznese nonsalatno uz osmeh. Cesto pogledam sta nosi u svakodnevnim prilikima i svaki put me odusevi njena lezernost. I u ovoj prelepoj haljini i u skotskoj suknji kombinovanoj sa dubokim cizmama i kaputicem ona meni izgleda neverovatno prirodno.

05-tilda-swinton_162715188779.jpg_bestdressed_item.jpg
09-astrid-berges-frisby_162718785976.jpg_bestdressed_item.jpg

...na drugoj fotografiji Astrid Bergès-Frisbey, dok je na prvoj Tilda Swinton...:)

Poslednja izmena:
Kejt po meni zrači, kako spoljašnjom, tako i unutrašnjom lepotom, veoma je šarmantna i mislim da bi takva bila i u starom donjem delu trenerke i tri broja većoj muškoj majici :)

Mnogo mi se dopada njen stil i kako ga ona nosi, kao i celokupan izgled na ovim fotografijama :)

Veoma je sofisticirana i dostojanstvena u svojoj prirodnosti. Njen osmeh je ubedljivo njen najbolji detalj, koji je zasenio i ovu divnu haljinu :)

realno, otkud znaš? :D

Kako vam se dopada stil Taylor Swift? Evo, ja sam izdvojila par slika njenih outfita koji su mi se dopali i inspirisali me i da i sama na nov način neke stvari kombinujem :)
Mislim da je njen imidž dosta sazreo i priložene fotografije bih ocenila čistom desetkom :D

thing.27841863.l.jpg
thing.25049631.l.jpg
thing.23711228.l.jpg
thing.7122328.l.jpg

Ovo je preslikan stil iz Gossip girl, ako ti se svidja pogledaj neku epizodu serije sigurno ces naci puno inspiracije.

Back