Modni žiri

fergiehair11.jpg
moda-za-zimu-2009-2010-kape.jpg

1%5B9%5D.jpg

Ovo mi se dopada , ležerno, jednostavno a opet slatko Ova kombinacija torbe cipele koje nisu u istoj boji me posebno oduševljava, jer smatram da je već prevaziđeno uklapanje obuće sa torbom, mislim ko ne zna istu boju sa istom da spari :lol:

И мени се целокупни, такозвани, "аутфит" свиђа, посебно торба и ципеле :lol: :)

Drugo koja je poenta ove teme?
Da li se postavi neka slika gde je neko poznat odeven, pa se komentariše garderoba na toj osobi, tipa šta ti se dopada a šta ne , ili je poenta da se samo slike postavljaju i to je to?:think:

...Tema je zamisljena tako da forumasima omoguci da se nadju u ulozi modnog kriticara/zirija i iznesu svoje misljenje o odevanju javnih licnosti cije se fotograije u privatnim odevnim kombinacijama postavljaju na ovom mestu...Nepisano pravilo je da se ne postavlja naredna fotografija dok se prethodna ne isprati bar jednim komentarom...Takodje, za postavljanje inspirativnih fotosa lepih modela, modne fotografije, fragmenata sa modnih revija ili scenskih kostima predvidjene su druge teme u okviru pdf-a 'Moda'... :)

...Tema je zamisljena tako da forumasima omoguci da se nadju u ulozi modnog kriticara/zirija i iznesu svoje misljenje o odevanju javnih licnosti cije se fotograije u privatnim odevnim kombinacijama postavljaju na ovom mestu...Nepisano pravilo je da se ne postavlja naredna fotografija dok se prethodna ne isprati bar jednim komentarom...Takodje, za postavljanje inspirativnih fotosa lepih modela, modne fotografije, fragmenata sa modnih revija ili scenskih kostima predvidjene su druge teme u okviru pdf-a 'Moda'... :)

Pa tako sam ja nešto i mislila da je ali ovo non stop postavljanje slika i bez komentara me zbunjivalo.

Hvala na odgovoru :D
Saće isto ;)

Epa evo nešto nađoh simpa sada za ovo vreme.Mada pantalone nisu baš po mom ukusu,ono kao prerasla sam ih, ali sve u svemu sasvim opuštena varijanta.
Mada tražih nešto sa haljinicama ali ne nađoh.
Inače Dženifer Aniston je :)

Jennifer_Aniston_Gets_a4c1.jpg

Dobra mi je ideja opuštene varijante (farmerke, kožnjak,ray ban cvike...), ali mi se ne sviđaju patike-
stvar ukusa, ja ne podnosim starke i sve što liči na njih jer znam da su mi katastrofalno neudobne, i
farmerke što su toliko iscepane...

Back