FataMorgen
Legenda
- Poruka
- 64.174
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To su ti svetske modne revije.Moze da bude poznat modni kreator i poneka manekenka...ко је овде познат....?![]()
![]()

![]()
Keira Knightley

Ovo mi se dopada , ležerno, jednostavno a opet slatko Ova kombinacija torbe cipele koje nisu u istoj boji me posebno oduševljava, jer smatram da je već prevaziđeno uklapanje obuće sa torbom, mislim ko ne zna istu boju sa istom da spari![]()

videla sam ovaj snimak, toliko je bljutava da mi se povraća

Drugo koja je poenta ove teme?
Da li se postavi neka slika gde je neko poznat odeven, pa se komentariše garderoba na toj osobi, tipa šta ti se dopada a šta ne , ili je poenta da se samo slike postavljaju i to je to?![]()

...Tema je zamisljena tako da forumasima omoguci da se nadju u ulozi modnog kriticara/zirija i iznesu svoje misljenje o odevanju javnih licnosti cije se fotograije u privatnim odevnim kombinacijama postavljaju na ovom mestu...Nepisano pravilo je da se ne postavlja naredna fotografija dok se prethodna ne isprati bar jednim komentarom...Takodje, za postavljanje inspirativnih fotosa lepih modela, modne fotografije, fragmenata sa modnih revija ili scenskih kostima predvidjene su druge teme u okviru pdf-a 'Moda'...![]()

Poderane farmerke, siroka majica na pruge... sesir... def. nije po mom ukusu.
2
![]()