Modni žiri

Гвен ми је увек савршена (и кад је несавршена :lol:) Свиђа ми се у сваком издању

L+B+Presentation+Spring+2010+MBFW+gJsh94A3fzvl.jpg
Gwen+Stefani+MBFW+Spring+2011+Official+Coverage+AJlVHpof22Ql.jpg

...da, i meni takodje...skoro sam videla u francuskom magazinu Elle njenu sliku u muskobanjastoj garderobi koja je na njoj bila tako opustena i slatka...pronacicu sada fotografiju ako je ima na netu...

Да.Одлично јој стоји тај дечачки, често војнички изглед. На њој уопште не делује грубо.

Не знам ко је на другој слици, свиђа ми се комбинација, само бих променила обућу :)

...dakle, fotografije su preuzete sa najpoznatijeg modnog bloga na svetu koji se bavi ulicnom modom inace su snimljene na ulicama Milana, Firence, Pariza i Njujorka...blog se smatra vrlo uticajnim faktorom na modnu industriju pa iz tog razloga slike postavljam upravo na ovoj temi...iskreno me zanima sta mislite, da li ovakav pristup modi moze da zazivi kod nas i da li nam se isti u krajnjoj liniji uopste dopada?

11111AlSq_9647Web.jpg

1511Cafe_1747Web.jpg

1511manu_1920Web.jpg

11911SkirtHat_2054Web.jpg

evo, ja ću da kažem, onako laički i totalno subjektivno :)

slika 1. - teško, za ovo ipak treba imati u sebi nešto posebno
slika 2. - ovo mi se sviđa, jedino mi se ova maramica u džepu nikako ne uklapa :)
slika 3. - slatko je, ali ne volim gole noge u zimskoj varijanti, nekako je totalno neuklopljeno, džemperasta haljina (šta li je), kaputić, a dole baletanke i gole noge... kao da je gornja polovina za zimu, a donja za proleće/leto
slika 4. - šljampavo, neuredno, nikad ne bih napravila ovakvu kombinaciju :D izgleda kao neka radnica koja je morala da istrči iz fabrike, pa obula tuđe čizme

Prva fotografija: ne vidim šta je ovde novo ili posebno moderno, pre je klasično, i ima muškaraca (starijih) u Beogradu koji se ovako oblače. Samo što za razliku od gospodina na slici imaju dovoljno ukusa i razuma da izaberu pantalone odgovarajuće dužine.

Druga fotografija: nedovoljno mačo za naše prostore : ) Šešir je lep detalj, ali malo je mladih muškaraca koji imaju hrabrosti da ga nose. I ne samo kod nas...

Treća slika - lepo, klasično i ženstveno, fale hulahopke u svetloj boji. Nosile su se ovakve stvari kod nas, samo smo se u poslednje vreme malo poseljačili, ali proći će i to.

Četvrta slika - bezveze, ali tako se, pretpostavljam, i stiže u fashion blog - obučeš nešto što većina ljudi ne bi. I ovo je već viđeno - lažni boemski šik.

Elles-portent-toutes-un-sac-rouge_mode_large_qualite.jpg

Vanessa Paradis

chanel-iman_b.jpg

Chanel Iman

olivia-palermo_b.jpg

Olivia Palermo

Овако, Ванеса ми се свиђа, црвена торбица разбија монотонију..иако изгледа као да ју је зграбила у последњем тренутку, не одскаче ми превише.

Шанел ми је премршава :confused: Хаљину не видим добро, писмо-ташна ми се свиђа, али, по мени, не иде уз хаљину и сандале...

Оливија..сувише ми суморно делује та комбинација, иако ми се и блуза и сукња и каиш свиђају :lol: боље да је, уместо сукње, обукла неки добар џинс.

Back