Modni žiri

elle_macpherson_2787098.jpg
elle_macpherson_2761757.jpg

...Elle Macpherson...

...gornji deo na obe slike mi se dopada, iskreno bas lici na mene ali donji mi se ne svidja skoro pa uopste...ne volim iscepane pa jos tesne farmerice a tesne helanke - pantalone ne prijaju mom oku...

...gornji deo na obe slike mi se dopada, iskreno bas lici na mene ali donji mi se ne svidja skoro pa uopste...ne volim iscepane pa jos tesne farmerice a tesne helanke - pantalone ne prijaju mom oku...

Delim mišljenje u potpunosti :) Mada, pošto je vitka, pocepane farmerke sa rupama koje nisu ogromne joj pristojno stoje. Uzane kožne pantalone, takođe, na izuzetno vitkoj osobi nekako i mogu da prođu, mada je ipak bolje odlučiti se za neku drugu kombinaciju.

Auuuu.
Ovo ozbiljno ne valja. Sta sve moze da se desi sa covekom za 3 godine???? :mrgreen:
http://1.***************/_KWzXprZ00dQ/S893Qz2gKKI/AAAAAAAAAWM/4f4AJYzzSxM/s1600/0416-wentworth-before-after-credit.jpg

Zanima me misljenje o stilu potencijalnih prvih dama UK. Danas su jel izbori, dame nikada zanimljivije, cini mi se da je Karla Bruni unela glamur u evropsku politiku. Zasto da ne, ovako je interesantnije svakako...

generalelection.jpg

samcameronH2508_468x709.jpg

...i meni licno veoma lepa Rachel Weisz u haljini Narcisa Rodrgeza, nezno, zenstveno, neupadljivo...

39_RachelWeisz.jpg

...pa, nijedna od ove tri ponuđene dame (bar kakve su na ovim fotografijama) mi se ne sviđa...Ova na naslovnoj strani Bazaar-a je sasvim OK ali je stilista umešao prste, tako da se to ne računa...:D

...licno nalazim trecu fotografiju najzanimljivijom u smislu da bih sama nosila sta vidim na njoj, pokusacu da pronadjem jos neke njene slicice. Meni je interesantna modna hrabrost koja se siri evropskom politikom, do pre par godina ovakve kombinacije bi bile nazamislive...

Pronasla jos neke fotografije, zapravo je vrlo dobra Samanta Kamerun...

Sam-Cameron-crop.jpg

samantha-cameron.JPG

David+Cameron+6+year+old+Son+Ivan+Dies+6Y3PSWqWaz9l.jpg

Tory+Leader+David+Cameron+Begins+General+Election+2fOaOKHzUMYl.jpg

Poslednja izmena:

Back