Modni žiri

Jenifer je uzas... Dupe joj je preveliko! Evo nekih haljina koje sam videla na sajtu gore koje po meni mogu da prodju...Ali nista spceijalno..Helen Mirren je i meni najbolja!

...Modifikacije modela prema zahtevima klijenta cesto dovode do sasvim drugacijeg utiska...Takodje je primarno ko model nosi i na kakav nacin:

...Giorgio Armani Prive Couture - Spring/Summer 2010:

00400big_320x480.jpg

...Jennifer Lopez, 2010 Academy Awards:

82nd+Annual+Academy+Awards+Arrivals+BdyBS3-46Lil.jpg

Meni ovaj materijal liči na štepano jorganče.....:confused:

...Zaista nije fotogenican, sto je veliki nedostatak ukoliko se ima u vidu da couture kolekcije uglavnom kupuju dame koje su izlozene medijskoj paznji...Mene podseca na izolacionu foliju, onu koju smo svi voleli da 'puckamo' kada smo bili mali (a neki od nas jos uvek ;))...

...Mozes pogledati model u krupnom planu (br. 40)...

http://www.vogue.co.uk/fashion/show.aspx/full-length-photos/id,8638/Page,3#

...Zaista nije fotogenican, sto je veliki nedostatak ukoliko se ima u vidu da couture kolekcije uglavnom kupuju dame koje su izlozene medijskoj paznji...Mene podseca na izolacionu foliju, onu koju smo svi voleli da 'puckamo' kada smo bili mali (a neki od nas jos uvek ;))...

...Mozes pogledati model u krupnom planu (br. 40)...

http://www.vogue.co.uk/fashion/show.aspx/full-length-photos/id,8638/Page,3#

..jaoj ja obozavam kada neko kupi tehnicki uredjaj pa dohvatim da puckam prstima mehirice u foliji...uhhhhh kako sam bila srecna kada smo kupili klimu jer je folija bila ogromna:heart::mrgreen:

...elem haljina uopste nije losa, gledala dodelu danas i mogu reci da je uzivo sasvim drugaciji utisak odavala, pogledala sam sada kritiku i zapravo je njen izgled okarakterisan kao jedan od uspesnijih...

..jaoj ja obozavam kada neko kupi tehnicki uredjaj pa dohvatim da puckam prstima mehirice u foliji...uhhhhh kako sam bila srecna kada smo kupili klimu jer je folija bila ogromna:heart::mrgreen:

...elem haljina uopste nije losa, gledala dodelu danas i mogu reci da je uzivo sasvim drugaciji utisak odavala, pogledala sam sada kritiku i zapravo je njen izgled okarakterisan kao jedan od uspesnijih...

...Zaista zavisi od ugla snimanja, iako imam utisak da takav model zahteva nesto izduzeniju, visu siluetu...Od vidjenih Armanijevih modela (izradjenih od identicnog materijala), moj favorit, kada je opsti utisak u pitanju (izbor toalete, sminke, frizure, drzanje, aksesoar), bila bi Amanda Seyfried...

82nd+Annual+Academy+Awards+Arrivals+8Lh-cgw_QJLl.jpg
82nd+Annual+Academy+Awards+Arrivals+8W-Gf3obeQLl.jpg
82nd+Annual+Academy+Awards+Arrivals+vFXv_56_kg-l.jpg

meni deluje ko ona zastitna plastika u koju se umotavaju novi uredjaji kad ih kupis. je bih lepo sela i sve jednu po jednu ispucala :neutral: odvratna haljina koja njoj posebno tuzno stoji zbog sovjetskog saveza nazad.

edit: sad sam pogledala malo haljine i ne mogu da se otmem utisku da gomila tih zena tamo podrazumeva da elegancija nije elegancija ako nemas gomilu karnera,nabora i bar nekoliko kila viska materijala :neutral: videla sam neku u groznoj crvenoj/bordo haljini tog tipa al definitivno mi je najveci uzas dzenifer...ima sasvim lepih jednostavnih haljina koje mnogo bolje pogadjaju sustinu elegancije nego neki od skupih i ruznih modela koje pojedine zvezde uvek nose valjda kao statusni simbol :neutral:

i nije mi jasno sta na dodeli traze neki ljudi. sta je nikol rici ikada uradila za film pa da se nadje na crvenom tepihu :neutral:

Poslednja izmena:
Tja....ja ostala bez teksta sto americki kriticari rekli da je Panelopa Kruz bila bzv jer nije napravila neku graor frizuru nego samo pundju i stavila malo sminke jer to kao ne ide uz onu diiiiivnu haljinu.Ma dajte....Ameri ne pzonaju svedenu eleganciju!

...Jos par odlicnih, kashmirskih izdanja Janet Jackson - steta sto je za ovakav, slojevit stil koji ukljucuje masivnu trikotazuj i bogato nabrane stofove ipak potrebno nekoliko santimetara vise, sto svakako ne devalvira bitno ukupan utisak...

janet_jackson_2683788.jpg
janet_jackson_2679151.jpg

...I pohvale za @smokvicicu...;)

Poslednja izmena:
...Dzenet je zaista veoma dobro stilizovana...kritika smatra njen izgled na Armanijevoj reviji za jedan od boljih na Fashion week-u u Milanu, ja se sa kritikom slazem...veoma zenstvena, akcenat na kosi i licu, tkanine fantasticne...

Elem ovo je fotografija obicne devojke iz Londona...veoma dobro uklapanje vladajucih trendova...jos malo pa savrsenstvo casual look-a..dvoumila sam se da li da fotografiju postavim ovde ili na Sta nosim danas obzirom na cinjenicu da se radi o obicnoj devojci koja radi kao PR u Londonu...dakle poput nas je...mene zanima vase misljenje...

Marie_V_12Mar10_b_320x480.jpg

...takodje nepoznata devojka...vecina stvari je high street...Zara, Topshop...

Maria_V_1mar10_TC_b.jpg

prvo sto sam primijetila je slichan shal na obije slike...crnokosoj djevojci ovo pristaje iako mislim da je pretrpano i da obucha shtrci kao i da je duzina pantalona neodgovarajucha,izgleda mi nekako homeless,recimo 4 :o a druga,ne vidim dobro sta je ispod sakoa ali mislim da bi ljepshe izgledalo s nekom majicom/kosuljom koja ne bi bila uvucena u suknju i cipele bi mogle biti bolje uklopljene sa tashnom,posto izgleda damski sve u svemu 6.
6a010980c3a485000b011017a35a32860e-500pi
tPjJfO.jpg

Prvo cu se osvrnuti na devojku iznad Bler :)
Dopada mi se majica uvucena u suknju i posebno torba koja bojom odudara od ostatka kombinacije.
Svedene, sive tonove odlicno razbija topla nijansa torbe. :)
Devojka ima stav i odlicno nosi ovu kombinaciju.

Leighton je slatkica. :)
Dopada mi se bolero, haljina je romanticna i rusticna.
Upadljiv uzorak na carapama je, po mom misljenju, suvisan.
Haljina je dovoljno efektna te smatram da outfit nije potrebno dodatno naglasavati cipkanim carapicama, pri tom, crnim.
Klac je tonski uklopljen s bolerom.

Evo i mog predloga. :)

Louise Ebel

nwyfyr.jpg

149mp9s.jpg

o9ie7t.jpg

Back