Modni žiri

Sta znam bre meni Andrijana na trenutke prelepa a na trenutke prava seljanka.
Evo gledam ovdu trudnicku fotku , ljanka samo takva.
Na onoj iznad gde muzic drzi ruku na stomaku jedna sasvim obicna devojka nista spec.
A na onoj gde stoji ko caplja tu je atraktivna al nista, opet bzvz.

Stajling na sve tri - jad i beda.

Kad vidim onu Eli Mekfirson gore :worth: , strah me da skrolujem dole na Andrianu , da se covek ne prepadne. U kombinaciji sa corom ...smehotres.

juz5s7.jpg

Adriana Lima
lol, prvo sam pomislila sa ima prljave ruke a onda procitah - dlake :lol:

Ugojene debele prasice.

Pazi na ovaj komentar je cak stavljena i tacka:eek:... O Boze:roll:, debele svakako nisu, zene su trudne bitna razlika, vidi kada si debela onda imas ogroooooman stomak i u njemu masnocu a kada si trudna imas ponovo ooogroman stomak i u njemu bebu:zcepanje:. Bitna razlika koja se da lagano primetiti:zcepanje:

A meni su bas lepe, blistaju mi nekako, doduse one Adrianine ruke ne primetih pa i kada sam primetila ponovo mi je lepa, Andjelina mi inace izgleda tako upalo i bledo, iako volim bledu put ume da deluje nekako ispijeno ali je lepa. Doduse ja zagovaram teoriju da su sve te poznate zene slatke, bar ja ne mogu da se setim nijedne koja mi ono bas nije lepa. Cak i Rene Zalveger ume da bude neverovatno slatka i sarmantna iako nije lepotica.

Elem, htedoh da kazem da je bas bljak reci za trudnu zenu da je "ugojena debela prasica", ma ruzno je reci za bilo koju nego hajde, ali tek koliko je bezveze to reci za nekog ko je toliko vitak kao sto je top model za donji ves, come on

i trudnica moze biti debela.... ali zato sto je debela, ne zato sto je trudna
sto se tice velicine angeline, blizanci zahtjevaju vise prostora, valjda je toliko jasno...

Meni bi bilo ispod casti i svakog nivoa da komentarisem trudnu zenu u negativnom smislu, mozda je na odrzavanju, mozda nosi vise beba, mozda mozda mozda milion tih mozda i ja do sada nisam videla gadno debelu trudnicu, pa i ne moze da bude mrsava i trudna i ne treba da bude takva. Po gradu pretezno vidjam lepe trudnice a i ove poznate su mi bas cute...btw lepa je ona Andjelinina zelena haljina

Jesi dobro?:eek: Ono kao, trudna je...zato se ugojila a Adriana se i nije tako jako ugojila, Andjelina je vise s tim sto je i starija a i ovo joj nije prva trudnoca...Kakav ti je to komentar uopste??

Pa ja nisam znao da je trudna u tom trenutku.
Mislio sam da je promijenila nacionalnu kuhinju i sa tih brazilski specijaliteti presla na srpsku kuhinju ;)

Malo mode za trudnice i njihove jače polovine. (neka puknu dušmani) :D

2s1k7x5.jpg

Marko i Adriana
13ydqnk.jpg

juz5s7.jpg

Adriana Lima

A kako je tek DEBELA
Ugojila se hraneci se sa mladi prasici
:dash:

Još malo mode za trudnice, pošto je odziv perfektan. :D

534qyq.jpg

t70k8n.jpg

2ewjwcy.jpg

k3x9ur.jpg

Ugojene debele prasice.

Pa ja nisam znao da je trudna u tom trenutku.
Mislio sam da je promijenila nacionalnu kuhinju i sa tih brazilski specijaliteti presla na srpsku kuhinju ;)

:mrgreen::zper::mrgreen:

Bolesno! Trudnice nazivati tako pogrdnim imenima. I ti si kao neki moderator.
Sramota! :evil:

Ovo apsolutno nije za podf.ZDRAVLJE niti KUTAK ZA TRUDNICE!Ako imas neki problem s ovim leci se ili napusti temu, niko ovde ne stavlja slike trudnih zena koje su gole ili da se ne vidi sta su obukle, dakle neke slike koje nemaju veze s temom.Ovo je ONO STO TRUDNE ZENE NOSE - deal with it!

Doktorice, ako zelis da otvaras novu temu pod nazivom ONO STO TRUDNE ZENE NOSE na podforumu MODA - ti je otvori. Mislim da ti niko ne brani.

trudnice ne smiju da prate modu o.O

nisam znala da trudne žene nemaju pravo da budu "moderne":eek::eek::eek:

p.s.čizmice, a tvoja žena kao nije bila "debela" dok je bila trudna :zcepanje:?

Niko nije rekao da ne smiju da prate modu ili da trudne žene nemaju pravo da budu "moderne". Za to otvori/te novu temu.

Pustite da kao MODNI ZIRI komentarisemo svjeze fotografije od prije godinu ili dvije , tri... pet.

Ne, njegova zena nije bila debela dok je bila trudna i non stop je bila u cizmajama od 20cm stikle...

@Cizmice, nazovi me kako hoces ali nisi u pravu i ne mozes ljudima zabraniti da ovde postavljaju slike TRUDNICA i njihovih krpica.Sram te bilo, imas sto godina, vecu glupost u zvom zivotu nisam cula!

Back