Modni žiri

Maja Lena Lopatny (da naglasim, 18-ogodišnjakinja :mrgreen:), ćerka Mie Begović

2wgrywg.jpg

Prvo, moram da irazim šok oko godina, deluje kao da ima 50, mada mnoge žene od 50 godina bolje izgledaju od nje.:confused:
Drugo, odevena je katastrofalno, čista - 0.

25f4qdz.jpg

Sa prethodne strane Gvinet Paltrou (nezgodno je što slike nisu ovako postavljene da može da se citira), istakla je sve šta treba (božanstvene noge, pre svega), prosto se ne zna koja haljina joj bolje stoji. Za obe - 10. :ok:

Možda mi je ova sa sakoom za nijansu bolja.

Gwinet ima dobar stajling samo da je koju godinu mladja. Uvijek ima odlicne cipele. Btw, slike su od prosle godine. Ocjena 9+

Kate Moss, sto reci... nice as always. ocjena 9+

:roll: Morala sam da zagledam dal su joj to rukavi, ali ipak ne-tetovaze...Tu devojku ne mogu da shvatim, tako lepa a tako se unistila:confused:
Ne svidja mi se komb.kaisa i haljine...odvojeno ok, zajedno mi bas i ne ide.Mozda ide uz ovu traku na glavi, ne vidim dobro.Haljina sama mi je solidna, mada nis' posebno a kais mi deluje kao da ga je u poslednjem momentu nasla i stavila jer joj je haljina delovala presiroko...Kakva opservacija:cool: Dakle, od 1-10 dajem 6.

Svi stalno stavljate neke zene u gala haljinama i na stiklama - sta fali lezernom fazonu?
Evo Dzejn Birkin, matora a u patikama, i izgleda bas dobro & decentno:
jane_birkin_narrowweb__200x308.jpg

Lepe boje, dobre pantalone, fino prebacen sal...

Svi stalno stavljate neke zene u gala haljinama i na stiklama - sta fali lezernom fazonu?
Evo Dzejn Birkin, matora a u patikama, i izgleda bas dobro & decentno:
jane_birkin_narrowweb__200x308.jpg

Lepe boje, dobre pantalone, fino prebacen sal...

Slažem se da treba da bude više ovih ležernih kombinacija, od balskih haljina i visokih potpetica. :cool:

Što se tiče Džejn, išla je na sigurnu varijantu, gde nema greški i to je sasvim lepo za svaki dan. Mogla je malo da se
poigra bojama. 8/10

Back