C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.655
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima hr. foruma pa provociraj malo tamo.![]()
Sladje je ovde...............i kulturnije.Ima hr. foruma pa provociraj malo tamo.![]()
Verovatno..............pozdrav dok me jos nisu banovali!
Ukoliko me nema u narednih pola sata znaci da sam pao "na braniku otadzbine"
Sladje je ovde...............i kulturnije.
Kako mozes da ocekujes da jedan nedojeba.. rvat kaze bilo sta iole smisleno?
vidiš sad te moram prijaviti zbog bezobrazluka
Nije dok smo ovde.Još uvek se zanosimo načelo multietničnosti za pare.Žvaka sa zapada koji multietničnost brani represijom,vojskom,policijom i specijalnim službama.Sto kao ovo nije hrvatski forum![]()

Od kada je rec "*********" postala uvredljiva i od kada se zbog nje brisu komentari a komentatori kaznjavaju?
KO je doneo tu odluku (koja nigde nije objavljena), budite ljudi makar ponekad i javno recite, nemojte da se krijete iza anonimnosti koju posedujete, budite ljudi dragi moderatori i bar malo popricajte sa namaq o tom problemu!
MODERATORI BUDITE MAKAR MALO LJUDI I DOZVOLITE DISKUSIJU PO OVOM PITANJU!!!
Svestan sam da cu zbog ove teme snositi posledice i da ce me moderatorski janjicari kazniti ali ne zalim vise da cutim!
na podforumu "politika" su se zapatili neki jako cudni moderatori, ljudi bez stida i obraza koji se gotovo iskljucivo bave kaznjavanjem onnih koji afirmativno govore o Srbiji i Srpstvu (afirmativno, ne ekstremno).
kada neko od milogoreskih, rvatskih, sipterskih komentatore popljuje Srbiju i Srbe, to se tolerise gotovo bez izuzetka. Prosipanje fekalija po Srbiji i Srbima su nasi "divni" moderatori aminiovali ali probajte zato da u iole negativnom kontekstu (ni slucajno prostom ili vulgarnom) pomenete njihove favorite?
Momentalno stize opomena.
Strasno.
nasi moderatori su izgleda skolu slobode govora izucili kod Cede Jovanovica i Komrakova.
ponasaju se kao najgori janjicari. Besni su, osioni, nadobudni i spremni da svako drugacije misljenje momentalno kazne, i zabrane.
FUJ!!!
I dokle cemo to trpeti?
Dokle cemo gldati i slegati ramenima na pokusaje tiranije raznoraznih likova koji sebe nazivaju modreatorima?
Naravno, kao piz.e se sakrivaju iza internih pravila i ne pada im na pamet da kao pravi ljudi, ljudi sa kicmom ik svojim "JA" obrazloze svoje skandalozne odluke!
Vreme je da ovaj forum dobije nove, postene, odgovorne i savesne moderatore!
Ovi sadasnji su zreli za neku NVO penziju!
Prilicno sam siguran da cu posle ovog teksta biti "sklonjen" posto ti beskicmenjaci ne trpe kritiku, ali se nadam da ce makar nekoliko vernih komentatora shvatiti ovu poruku i
nastaviti borbu za pravu krstaricu koju su ovakvi moderatori upropastili, krstaricu bez cenzure!
Puno vas pozdravljam i zelim vam svako dobro.
takodje vam (nam ) zelim i postene i odgovorne moderatore umesto ovi beskicmenjaka koji se kriju iza raznoraznih pravila i kaznjavaju i brisu sve sto se njima licno ne dopada!
P.S. Nadam se da ce pre brisanja makar jedan moderator biti toliko moralan i da objasni makar mali deo ovih "problema"
Pozdrav
Vracaracc
I glavna im je fora da kad ti daju poen, da obrisu post zbog kog su ti dali poen da niko ne moze da vidi dokazni materijal i da se eto njima veruje na rec.
To je isto kao da te policija uhapsi zbog kradje i brzometno te osude na kaznu a tom prilikom i uniste dokazni materijal.
Evo vidim da je Milunka dodelila poen Consiglieriu na temi o Borisu Tadicu. Sto joj neko dirne Borisa Tadica, ona se odma razbesni i deli poene ko Bozic Bata cokolade....
I naravno obevezno se inkrimisani post obrise da ostali diskutanti ne mogu da vide dal je poen dodeljen u skladu sa propisima ili ne....
... kakvi carevi LOLsvaki dan isto
"opet sam bio prost, pa me banovali, pa sad isterujem pravdu"
sve pod parolom zaštite srpstva na forumu
dođite sebi, ništa vi ovde ne možete da promenite pisanijem, ovo je mesto za zabavu, razonodu i pokušaj normalne diskusije..tako se i postavite
i kad neko po vama uvredi srpstvo, vi lepo trouglić i stprljivo sačekajte da neko od merodavnih reši
kako da me ne boli................I ja sam rodom iz Crne Gore ali SRBIN i ovakav odnos mi mnogo smeta.Ma opusti se covece.Boli te tuki.Ne shvataj ovaj forum ozbiljno!![]()
Ne ide to bas tako... Jedno je teorija, a drugo praksa...
Meni mod preti privatnim porukama, i to cetiri za redom, ja prijavim, oni kazu dao im casnu pionirsku da nece vise... I nikom nista... Jos kazu, ako se ponovi, bice stroziji, ali samo ako mod nije bio izazvan... Cuj to... Izazvan... A slao mi privatne poruke...
Drugi put neki pacenik pocne da me vredja, naziva seronjom, pominje majku i sta jos ne... Poziva na nasilje, trazi mi adresu... Preti... I on mi posalje pretecu privatnu poruku da necu dobro da zavrsim... Ja sve to prijavim, dodje supermod, pobrise sve moje postove i kaze dosta prepucavanja... Ja jos par puta pitam sta je bilo sa mojim prijavama... Bar privatne poruke gde mi je pretio... Ili posta gde mi je pominjao majku... I to se obrise...
Isto supermod se jednom umesao i banovao Paprikarijusa a tipa koji je sve to izazvao i otvoreno pretio jos nagradio... On kaze da mu je to drugarica... Zato i moze da radi st hoce...
Taj trouglic mozete slobodno da uklonite jer vazi samo za pojedine...

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10491993&postcount=69
Ni manje ni vise, crveni karton...
...najjaca fora mi je "neprikladno izrazavanje" .... pa ne izrazavaju se prikladno u Skupstini i Vladi Srbije, ovi uveli kaznene poene na forumu![]()
... kakvi carevi LOL

Meni mod preti privatnim porukama, i to cetiri za redom, ja prijavim, oni kazu dao im casnu pionirsku da nece vise... I nikom nista... Jos kazu, ako se ponovi, bice stroziji, ali samo ako mod nije bio izazvan... Cuj to... Izazvan... A slao mi privatne poruke...
Drugi put neki pacenik pocne da me vredja, naziva seronjom, pominje majku i sta jos ne... Poziva na nasilje, trazi mi adresu... Preti... I on mi posalje pretecu privatnu poruku da necu dobro da zavrsim... Ja sve to prijavim, dodje supermod, pobrise sve moje postove i kaze dosta prepucavanja... Ja jos par puta pitam sta je bilo sa mojim prijavama... Bar privatne poruke gde mi je pretio... Ili posta gde mi je pominjao majku... I to se obrise...
Isto supermod se jednom umesao i banovao Paprikarijusa a tipa koji je sve to izazvao i otvoreno pretio jos nagradio... On kaze da mu je to drugarica... Zato i moze da radi st hoce...
....a koliko ta drugarica naplacuje za usluge....![]()