Moderatorski zulum

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovatno..............pozdrav dok me jos nisu banovali!
Ukoliko me nema u narednih pola sata znaci da sam pao "na braniku otadzbine"

mene su banovali prosli put na 10 dana , zato sto sam se bunio zbog zloupotrebe moderatorske funkcije od strane Moderatora Milunke Savic. Navodno kazu ometao sam rad moderatora.

Nikog nisam opsovao i uvredio...

Konkretno Milunka Savic mi je dodelila poen zato sto sam NUNS nazvao ustaskom organizacijom. Navodno je rec ustasa zabranjena i moze se koristiti samo u "izvornom obliku"(wtf?!) . Inace za sve odgovornost snosi moderator tab503 koji je uveo ta nova pravila, i neki moderatori jedva cekaju da ih zloupotrebe da se obracunaju sa njima nesimpaticnim diskutantima....

Tako da sad za sad nam preostaje samo da vrsimo pritisak i skrecemo paznju na takve zloupotrebe i da se nadamo da ce se stvari u buducnosti promeniti na bolje.

I glavna im je fora da kad ti daju poen, da obrisu post zbog kog su ti dali poen da niko ne moze da vidi dokazni materijal i da se eto njima veruje na rec.

To je isto kao da te policija uhapsi zbog kradje i brzometno te osude na kaznu a tom prilikom i uniste dokazni materijal.

Evo vidim da je Milunka dodelila poen Consiglieriu na temi o Borisu Tadicu. Sto joj neko dirne Borisa Tadica, ona se odma razbesni i deli poene ko Bozic Bata cokolade....

I naravno obevezno se inkrimisani post obrise da ostali diskutanti ne mogu da vide dal je poen dodeljen u skladu sa propisima ili ne....

A vidite kako "rade" muslimanci na svom najvećem forumu...znači , čivek Srbin je uspeo da napiše samo jedan post i to vrlo realan bez ijedne uvrede i zauvek banovan od strane glavnog njihovog mrsimooda admina zbog radi donjeg pitanja i zbog radi toga što samo nije muslimanac :

citat :

lavkraft je napisao/la:
Meni nije jasno zbog čega se bunite?
Šta mislite koliko tek mi Srbi imamo razloga da proestvujemo, s obzirom da svijet poznaje samo jednu, "izreklamiranu" Srebrenicu, a za onu srpsku neće ni da čuje, kao ni za stradanja Srba u prethodnom ratu, koja, npr. u Sarajevu, nisu manja od stradanja Muslimana u Srebrenici...

21. jul. 2009. 15:15 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila sa-x foruma”
» lavkraft
???????????????????

-------------------------------------

:roll:

P.S. A bogme i ja sam imala negativna iskustva sa ovOm jednom "našom", Milunkom...žena me na pravdi Boga pojuri i dade mi kaznu , a da se nije potrudila ni dobro da pročita šta je to tužibaba šanjika stvarno napisao...želja da mi ga utera joj je bila isuviše velika , a što li , kada se nigde ni ne susrećemo, ostaće mi misterija...možda:mrgreen:

E da...i javno da se zahvalim Banshi koja me prijatno iznenadila reakcijom " ni po babu ni po stričevima ", a baš je ona imala razloga iz prethodnog nam perioda da mi zabiberi kad već može...znači, nisu ONi svi isti...hvala Bogu:)

Moram da kazem da je moderator koto bio vrlo korektan/korektna i da je ponistio 3 poena koja mi je bila dala moderator Milunka Savic zbog navodnog krsenja pravilnika. Ali ono sto mi nije ukinuto je bio ban na 10 dana

Tako sam pre toga imao slucaj da mi milunka dodeli 3 poena za 2 dana i da dobijem ban na 2 dana, pa sam se ja zalio administraciji da sam dobio poen bez razloga, i oni moju zalbu uvaze i ukinu mi taj treci poen. Onda mi OPET milunka da poen bez razloga i ja OPET dobijem ban na 2 dana jer mi je to treci poen. I tako u krug....

Eto i sva tri njena poena prethodna su ponistena, al opet sam morao da odradim ban od 10 dana....

Od kada je rec "*********" postala uvredljiva i od kada se zbog nje brisu komentari a komentatori kaznjavaju?
KO je doneo tu odluku (koja nigde nije objavljena), budite ljudi makar ponekad i javno recite, nemojte da se krijete iza anonimnosti koju posedujete, budite ljudi dragi moderatori i bar malo popricajte sa namaq o tom problemu!
MODERATORI BUDITE MAKAR MALO LJUDI I DOZVOLITE DISKUSIJU PO OVOM PITANJU!!!
Svestan sam da cu zbog ove teme snositi posledice i da ce me moderatorski janjicari kazniti ali ne zalim vise da cutim!
na podforumu "politika" su se zapatili neki jako cudni moderatori, ljudi bez stida i obraza koji se gotovo iskljucivo bave kaznjavanjem onnih koji afirmativno govore o Srbiji i Srpstvu (afirmativno, ne ekstremno).
kada neko od milogoreskih, rvatskih, sipterskih komentatore popljuje Srbiju i Srbe, to se tolerise gotovo bez izuzetka. Prosipanje fekalija po Srbiji i Srbima su nasi "divni" moderatori aminiovali ali probajte zato da u iole negativnom kontekstu (ni slucajno prostom ili vulgarnom) pomenete njihove favorite?
Momentalno stize opomena.
Strasno.
nasi moderatori su izgleda skolu slobode govora izucili kod Cede Jovanovica i Komrakova.
ponasaju se kao najgori janjicari. Besni su, osioni, nadobudni i spremni da svako drugacije misljenje momentalno kazne, i zabrane.
FUJ!!!
I dokle cemo to trpeti?
Dokle cemo gldati i slegati ramenima na pokusaje tiranije raznoraznih likova koji sebe nazivaju modreatorima?
Naravno, kao piz.e se sakrivaju iza internih pravila i ne pada im na pamet da kao pravi ljudi, ljudi sa kicmom ik svojim "JA" obrazloze svoje skandalozne odluke!

Vreme je da ovaj forum dobije nove, postene, odgovorne i savesne moderatore!
Ovi sadasnji su zreli za neku NVO penziju!

Prilicno sam siguran da cu posle ovog teksta biti "sklonjen" posto ti beskicmenjaci ne trpe kritiku, ali se nadam da ce makar nekoliko vernih komentatora shvatiti ovu poruku i
nastaviti borbu za pravu krstaricu koju su ovakvi moderatori upropastili, krstaricu bez cenzure!

Puno vas pozdravljam i zelim vam svako dobro.
takodje vam (nam ) zelim i postene i odgovorne moderatore umesto ovi beskicmenjaka koji se kriju iza raznoraznih pravila i kaznjavaju i brisu sve sto se njima licno ne dopada!

P.S. Nadam se da ce pre brisanja makar jedan moderator biti toliko moralan i da objasni makar mali deo ovih "problema"

Pozdrav
Vracaracc

Ma opusti se covece.Boli te tuki.Ne shvataj ovaj forum ozbiljno!;)

I glavna im je fora da kad ti daju poen, da obrisu post zbog kog su ti dali poen da niko ne moze da vidi dokazni materijal i da se eto njima veruje na rec.

To je isto kao da te policija uhapsi zbog kradje i brzometno te osude na kaznu a tom prilikom i uniste dokazni materijal.

Evo vidim da je Milunka dodelila poen Consiglieriu na temi o Borisu Tadicu. Sto joj neko dirne Borisa Tadica, ona se odma razbesni i deli poene ko Bozic Bata cokolade....

I naravno obevezno se inkrimisani post obrise da ostali diskutanti ne mogu da vide dal je poen dodeljen u skladu sa propisima ili ne....

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10491993&postcount=69

Ni manje ni vise, crveni karton...

...najjaca fora mi je "neprikladno izrazavanje" .... pa ne izrazavaju se prikladno u Skupstini i Vladi Srbije, ovi uveli kaznene poene na forumu :hahaha: :rotf: ... kakvi carevi LOL

svaki dan isto
"opet sam bio prost, pa me banovali, pa sad isterujem pravdu"
sve pod parolom zaštite srpstva na forumu :dash:

dođite sebi, ništa vi ovde ne možete da promenite pisanijem, ovo je mesto za zabavu, razonodu i pokušaj normalne diskusije..tako se i postavite
i kad neko po vama uvredi srpstvo, vi lepo trouglić i stprljivo sačekajte da neko od merodavnih reši

Ne ide to bas tako... Jedno je teorija, a drugo praksa...

Meni mod preti privatnim porukama, i to cetiri za redom, ja prijavim, oni kazu dao im casnu pionirsku da nece vise... I nikom nista... Jos kazu, ako se ponovi, bice stroziji, ali samo ako mod nije bio izazvan... Cuj to... Izazvan... A slao mi privatne poruke...

Drugi put neki pacenik pocne da me vredja, naziva seronjom, pominje majku i sta jos ne... Poziva na nasilje, trazi mi adresu... Preti... I on mi posalje pretecu privatnu poruku da necu dobro da zavrsim... Ja sve to prijavim, dodje supermod, pobrise sve moje postove i kaze dosta prepucavanja... Ja jos par puta pitam sta je bilo sa mojim prijavama... Bar privatne poruke gde mi je pretio... Ili posta gde mi je pominjao majku... I to se obrise...

Isto supermod se jednom umesao i banovao Paprikarijusa a tipa koji je sve to izazvao i otvoreno pretio jos nagradio... On kaze da mu je to drugarica... Zato i moze da radi st hoce...

Taj trouglic mozete slobodno da uklonite jer vazi samo za pojedine...

Meni mod preti privatnim porukama, i to cetiri za redom, ja prijavim, oni kazu dao im casnu pionirsku da nece vise... I nikom nista... Jos kazu, ako se ponovi, bice stroziji, ali samo ako mod nije bio izazvan... Cuj to... Izazvan... A slao mi privatne poruke...

Drugi put neki pacenik pocne da me vredja, naziva seronjom, pominje majku i sta jos ne... Poziva na nasilje, trazi mi adresu... Preti... I on mi posalje pretecu privatnu poruku da necu dobro da zavrsim... Ja sve to prijavim, dodje supermod, pobrise sve moje postove i kaze dosta prepucavanja... Ja jos par puta pitam sta je bilo sa mojim prijavama... Bar privatne poruke gde mi je pretio... Ili posta gde mi je pominjao majku... I to se obrise...

Isto supermod se jednom umesao i banovao Paprikarijusa a tipa koji je sve to izazvao i otvoreno pretio jos nagradio... On kaze da mu je to drugarica... Zato i moze da radi st hoce...

....a koliko ta drugarica naplacuje za usluge.... :mrgreen:

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=10491993&postcount=69

Ni manje ni vise, crveni karton...

...najjaca fora mi je "neprikladno izrazavanje" .... pa ne izrazavaju se prikladno u Skupstini i Vladi Srbije, ovi uveli kaznene poene na forumu :hahaha: :rotf: ... kakvi carevi LOL

ta fora "neprikladno izrazavanje" im je najnoviji fazon da ti dodele poen kad te mrze i ne podnose a ti ne krsis pravila foruma, nikog ne psujes, ne vredjas i tako dalje

onda ako kazes , sto lepo vreme danas , to se proglasi da si se neprikladno izrazio jer se rec lepo moze upotrebljavati u samo tacno definisanim okolnostima, sto naravno nigde ne pise, al ti moras verovati moderatoru na rec :hahaha:

Opomenma ja stigla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Модерација не дозвољава отварање оваквих тема (вероватно ћеш се огребати за витаминче, а тема ће бити закључана ...)

Све примедбе изнеси на ДГ - УДРУЖЕЊЕ ...
Скоро сви модови супермодови и админи су чланови, често улазе и прате примедбе ...
И (уколико су примедбе оправдане) врше корекције ...

Изнеси, пренеси све примедбе,
ту смо да подржимо !!!

kako da me podrzite kada me vec mesecima ignorisete.
Budite ljudi i javno kazite sta je zabranjeno i zbog cega, nemojte se kriti iza moderatorske anonimnosti!
Kazite sta nije u redu JAVNO!!!!!!!!!.

То све можеш да копираш и да лехалним путем дођеш до онога ко ти прети.
Веруј ми ,ја бих то урадио,и коске би му поломио.
Немој да дозвољаваш то,него ГАЗИ!

izmišljotine i insinuacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back