Moderatori podržavaju ratne zločince i monstrume!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanima me kako tema koja veliča najtraženijeg ratnog zločinca i njegovo nedelo nailazi na previd moderatora: http://forum.krstarica.com/threads/209344 .
Pri tome je i slika zločinca u avataru i pisanije sasvim OK po ukusu ovdašnjih moderatora,a u isto vreme na sliku Franje Tuđmana novopečena moderatorka Banshee kao iz topa odgovara: "zbog cega tudjman?!
molim te promeni avatar danas u toku dana.".

Znači uvedeno je novo pravilo: ma mogu i ratni zločinci i fašisti i koljači i genocid i sve,samo da je srpski! :evil:

Nije, kao shto vidish mnogi od nas misle da je RM zlochinac, ali isto tako verujem da svako ima pravo na svoje mishljenje.

Zanima me kako tema koja veliča najtraženijeg ratnog zločinca i njegovo nedelo nailazi na previd moderatora: http://forum.krstarica.com/threads/209344 .
Pri tome je i slika zločinca u avataru i pisanije sasvim OK po ukusu ovdašnjih moderatora,a u isto vreme na sliku Franje Tuđmana novopečena moderatorka Banshee kao iz topa odgovara: "zbog cega tudjman?!
molim te promeni avatar danas u toku dana.".

Znači uvedeno je novo pravilo: ma mogu i ratni zločinci i fašisti i koljači i genocid i sve,samo da je srpski! :evil:
e ja moram na ovo da odgovorim,mislim bas mi je komicno :lol:
patriotski blok me zove ustasom,hrvaticom i izdajnikom
a sad ispadoh "patriJota" koji sikanira jadne forumase koji 'slucajno' stavljaju avatar franje tudjmana.
i dalje ne dobih odgovor.
zasto bas tudjman?
nema objasnjenja,jel tako?evo mozes i na pp,rado bih prodiskutovala o tome.

evo ja cu da ti kazem zasto - namerno provociras,manju ili vecu grupu ljudi,prvo temama,a znas i sam kako su bile koncipirane,a onda avatarima.
a posle cete da tuzakate jedni druge :heart:

to sta ti stavljas u avatar mene se licno ne tice,ali objektivno to je bila teska provokacija i nemam nameru to da tolerisem i da nakacim sebi pola foruma na vrat kako favorizujem jedne ili druge.

a o ratku mladicu i ostalim junacima i "junacima" svako ko je malo duze na forumu,odlicno zna sta mislim.tako da izvini,ali ceo komentar ti je daleko promasio poentu :lol:

a ako je neka tema dovoljno pristojna za pdf politike nemam nameru ni osnova da je gasim.

uzgred,malo objektivnosti i samorkriticnosti ti ne bi lose doslo...;)

i na kraju - zahvaljujem na uvazavanju molbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back