Zanima me kako tema koja veliča najtraženijeg ratnog zločinca i njegovo nedelo nailazi na previd moderatora:
http://forum.krstarica.com/threads/209344 .
Pri tome je i slika zločinca u avataru i pisanije sasvim OK po ukusu ovdašnjih moderatora,a u isto vreme na sliku Franje Tuđmana novopečena moderatorka Banshee kao iz topa odgovara: "zbog cega tudjman?!
molim te promeni avatar danas u toku dana.".
Znači uvedeno je novo pravilo:
ma mogu i ratni zločinci i fašisti i koljači i genocid i sve,samo da je srpski!
e ja moram na ovo da odgovorim,mislim bas mi je komicno

patriotski blok me zove ustasom,hrvaticom i izdajnikom
a sad ispadoh "patriJota" koji sikanira jadne forumase koji 'slucajno' stavljaju avatar franje tudjmana.
i dalje ne dobih odgovor.
zasto bas tudjman?
nema objasnjenja,jel tako?evo mozes i na pp,rado bih prodiskutovala o tome.
evo ja cu da ti kazem zasto - namerno provociras,manju ili vecu grupu ljudi,prvo temama,a znas i sam kako su bile koncipirane,a onda avatarima.
a posle cete da tuzakate jedni druge
to sta ti stavljas u avatar mene se licno ne tice,ali objektivno to je bila teska provokacija i nemam nameru to da tolerisem i da nakacim sebi pola foruma na vrat kako favorizujem jedne ili druge.
a o ratku mladicu i ostalim junacima i "junacima" svako ko je malo duze na forumu,odlicno zna sta mislim.tako da izvini,ali ceo komentar ti je daleko promasio poentu
a ako je neka tema dovoljno pristojna za pdf politike nemam nameru ni osnova da je gasim.
uzgred,malo objektivnosti i samorkriticnosti ti ne bi lose doslo...
i na kraju - zahvaljujem na uvazavanju molbe.