- Poruka
- 33.100
Šta bi????King 7:Dobro Pac i jomini, svaka vam cast. Nije da sam se smejao nego... Fora vam je u P.M.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi????King 7:Dobro Pac i jomini, svaka vam cast. Nije da sam se smejao nego... Fora vam je u P.M.
marlon:'ebote ja se zezo ranije sa onima da je marlon dvanaest njih koji postuju po specijalnosti, a sad vidim BL ima tim, Ras ima tim, Elvin ima salonske fasiste i jevreje zajedno u zlocinackom poduhvatu, Spasioci ekipa sa Marsa, Rufim, Georgije, Diocles sve jedno te isto...![]()
Jomini, nema nikakve poruke, samo UPS. Mozda ne kapiram ili mi se samo mnogo spava.jomini:Šta bi????
Je l' me zezate vas dvojica???King 7:Jomini, nema nikakve poruke, samo UPS. Mozda ne kapiram ili mi se samo mnogo spava.
A UPS!!! sta znaci?marlon:UPS znaci ce ti rikne Power supply... brate kralju brzo generator...![]()
Znaci brate da si prso... Bl salje Obrazovce, Elvin salje Mosad, Ras... valjda KGB, Jomini ti salje Gazdaricu i Blondiku, Ja CIU... a ti vid sta ces...King 7:A UPS!!! sta znaci?
Jesam, fala.jomini:Si ti dobio poruku ili ne???
Nisam prso, samo se pretvaram, zbog neprijatelja i uhoda ovde. Pomislio sam da je UPS!!! neka tajna sifra pa mi ne bi lako.marlon:Znaci brate da si prso... Bl salje Obrazovce, Elvin salje Mosad, Ras... valjda KGB, Jomini ti salje Gazdaricu i Blondiku, Ja CIU... a ti vid sta ces...![]()