- Poruka
- 2.104
sto places?
sta ti je bwe?
sta ti je bwe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto ne upises Teslu ?Dacman:Eee deco deco.. Mi na exqrziji sta smo radili.. Prosvercovali dve votke al nam nastavnica nasla pivo kad smo se vracali iz prodavnice.. To bilo u osmom..bilo je xtra.. Jao ja zavrsio osnovnu, prosek 4.07 i CAO skolo! Jos samo sutra i preksutra u skolu idem da blejim, pa matura i NIKAD VISE U FUCKANU SKOLU!!! ja se drogiram. Uzmem kutiju od Arijela i u onu rupu gurnem nos pa shmrchem..eh kako onda kijam, al mnogo je lepo..jao i prijemni treba da radim, a malo sam vezbao..jbg treba mi makar 25 poena za ets Zemun, smer administrator racunarskih mreza. To je ogledno odeljenje i prosle godine je trebalo 75 poena, al ne znam kolko treba ovde. A probacu i u ets rade koncar tu ima novi smer elektrotehnicar multimedija al ne znam kolko treba poena jer tek se ove godine uvodi taj smer, al jbg nema u ets zemun... Elem zaprichah se ja gle kolko je sati..au malo sam skrenuo sa teme.. Nema veze! Krokodilcic jen tri tri...
))sad bi ti nash nastavnik francuskog rekao: "ej, ej mikiiiii" ili "alo shumski!"BELFABIO:strhfghngfjryujkfxghtyhngjmbnxhzdhgtrqwwio
Dacman:Eee deco deco.. Mi na exqrziji sta smo radili.. Prosvercovali dve votke al nam nastavnica nasla pivo kad smo se vracali iz prodavnice.. To bilo u osmom..bilo je xtra.. Jao ja zavrsio osnovnu, prosek 4.07 i CAO skolo! Jos samo sutra i preksutra u skolu idem da blejim, pa matura i NIKAD VISE U FUCKANU SKOLU!!! ja se drogiram. Uzmem kutiju od Arijela i u onu rupu gurnem nos pa shmrchem..eh kako onda kijam, al mnogo je lepo..jao i prijemni treba da radim, a malo sam vezbao..jbg treba mi makar 25 poena za ets Zemun, smer administrator racunarskih mreza. To je ogledno odeljenje i prosle godine je trebalo 75 poena, al ne znam kolko treba ovde. A probacu i u ets rade koncar tu ima novi smer elektrotehnicar multimedija al ne znam kolko treba poena jer tek se ove godine uvodi taj smer, al jbg nema u ets zemun... Elem zaprichah se ja gle kolko je sati..au malo sam skrenuo sa teme.. Nema veze! Krokodilcic jen tri tri...
a sta je s tim krokodokodilomMarge:E, da, krokodilcic jen tri tri...