Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Al' u bibliji ništa ne piše da se nemere nateknut' koza ili ovca? Da li je tada muškarac prljav? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Al' u bibliji ništa ne piše da se nemere nateknut' koza ili ovca? Da li je tada muškarac prljav?![]()

Al' u bibliji ništa ne piše da se nemere nateknut' koza ili ovca? Da li je tada muškarac prljav?![]()
A male dečake? Kao u vatikanu, gde potoci svete sperme teku iz nemoćnih guza uplakanih ministranata?, a?
e, sad... ovo je stvarno otislo predaleko i ne u zeljenom smeru.
dakle, da se vratimo temi. koja ono bese - mesecnica i moc iste. u cemu je caka?
zeni je zbog toga mozda olaksano komuniciranje sa necastivim? ili je isti koristi za necista posla u tom periodu?
ili je pak zena na taj nacin obelezena za nesto ?
A i ti obožavas zmije?
ne vidim kakve to ima veze sa datom temom, ali da, volim i zmije, kao i sve ine vrste zivotinja. humanije su nego ljudi, u svakom slucaju!
TEMA!
dakle, da se vratimo temi. koja ono bese - mesecnica i moc iste. u cemu je caka?
zeni je zbog toga mozda olaksano komuniciranje sa necastivim? ili je isti koristi za necista posla u tom periodu?
emotivno i hormonalno..Zmija je simbol sotone u BibijiDragi moj "ubico"....
nikad ne mislim o bibliji kad kacim slike i avatare na svoj profil
pa jeste, obelezena je za prolazak pms-a..
zene u toku jednog meseca imaju jake oscilacije hormona..u svemu tome udeo imaju i same meseceve mene..
e sad mene zanima - kao se muskarci bore s tim?
zene barem dobiju, pa splasnu..emotivno i hormonalno..
a sta se sa muskarcima desava? gde ja vas ventil?
Odvratan si.

Vjerujem ti.
pa jeste, obelezena je za prolazak pms-a..
zene u toku jednog meseca imaju jake oscilacije hormona..u svemu tome udeo imaju i same meseceve mene..
e sad mene zanima - kao se muskarci bore s tim?
zene barem dobiju, pa splasnu..emotivno i hormonalno..
a sta se sa muskarcima desava? gde ja vas ventil?

Izneo sam istinu u njenom najčistijem obliku; dakle, šta kaže ta tvoja biblija o zloupotrebi službenog položaja, naročito o zloupotrebi gnusne prirode kao navedeni primer, ili divljačke kao ono spaljivanje i inkviziciranje?
Mislim, ako je dežurni forumski pop izneo citat iz biblije koji nedvosmisleno govori da je žena pogana i prljava u periodi, smatram se odgovornim da poništim tu budalaštinu kontraprimerima, ma koliko god gnusno i odvratno zvučali.
Šta je, Yahve, istina boli, a?
ne, ne, nisi me razumela, kapiram ja sve to sa hormonima i propratnim simptomima, sve vreme pricam o cudnovatosti same pojave. o stvarima na koje zenski hormoni u tim slucajevima nikako ne mogu da uticu. dakle, stvar je cistoo nadnaravne prirode, sto bi rekle komsije![]()

e zato je ovo sve skupa onako...bas na mjestu...jer meni kalendar ocigledno pokazuje pogresno stoljece...
ma, pogresan milenijum...![]()
jeste malo neumesno, priznajem, al sta cu kad sam radoznale prirode![]()

sama zena je djavolji proizvod..
bog je napravio od adamovog rebra, a ona morala da cacka zmiju i jabuku
sve su ti to djavolja posla![]()

Kako nastranost rimokatolickih kardinala poništava činjenicu da je žena nečista u toku menstruacije?