Moc "zenskog problema"

e, sad... ovo je stvarno otislo predaleko i ne u zeljenom smeru.
dakle, da se vratimo temi. koja ono bese - mesecnica i moc iste. u cemu je caka?
zeni je zbog toga mozda olaksano komuniciranje sa necastivim? ili je isti koristi za necista posla u tom periodu?
ili je pak zena na taj nacin obelezena za nesto ?

dakle, da se vratimo temi. koja ono bese - mesecnica i moc iste. u cemu je caka?
zeni je zbog toga mozda olaksano komuniciranje sa necastivim? ili je isti koristi za necista posla u tom periodu?

pa jeste, obelezena je za prolazak pms-a..
zene u toku jednog meseca imaju jake oscilacije hormona..u svemu tome udeo imaju i same meseceve mene..
e sad mene zanima - kao se muskarci bore s tim?
zene barem dobiju, pa splasnu..:) emotivno i hormonalno..
a sta se sa muskarcima desava? gde ja vas ventil?

pa jeste, obelezena je za prolazak pms-a..
zene u toku jednog meseca imaju jake oscilacije hormona..u svemu tome udeo imaju i same meseceve mene..
e sad mene zanima - kao se muskarci bore s tim?
zene barem dobiju, pa splasnu..:) emotivno i hormonalno..
a sta se sa muskarcima desava? gde ja vas ventil?

ne, ne, nisi me razumela, kapiram ja sve to sa hormonima i propratnim simptomima, sve vreme pricam o cudnovatosti same pojave. o stvarima na koje zenski hormoni u tim slucajevima nikako ne mogu da uticu. dakle, stvar je cistoo nadnaravne prirode, sto bi rekle komsije :D

Izneo sam istinu u njenom najčistijem obliku; dakle, šta kaže ta tvoja biblija o zloupotrebi službenog položaja, naročito o zloupotrebi gnusne prirode kao navedeni primer, ili divljačke kao ono spaljivanje i inkviziciranje?

Mislim, ako je dežurni forumski pop izneo citat iz biblije koji nedvosmisleno govori da je žena pogana i prljava u periodi, smatram se odgovornim da poništim tu budalaštinu kontraprimerima, ma koliko god gnusno i odvratno zvučali.

Šta je, Yahve, istina boli, a?

e zato je ovo sve skupa onako...bas na mjestu...jer meni kalendar ocigledno pokazuje pogresno stoljece...
ma, pogresan milenijum...:rotf:

Izneo sam istinu u njenom najčistijem obliku; dakle, šta kaže ta tvoja biblija o zloupotrebi službenog položaja, naročito o zloupotrebi gnusne prirode kao navedeni primer, ili divljačke kao ono spaljivanje i inkviziciranje?

Mislim, ako je dežurni forumski pop izneo citat iz biblije koji nedvosmisleno govori da je žena pogana i prljava u periodi, smatram se odgovornim da poništim tu budalaštinu kontraprimerima, ma koliko god gnusno i odvratno zvučali.

Šta je, Yahve, istina boli, a?

Kako nastranost rimokatolickih kardinala poništava činjenicu da je žena nečista u toku menstruacije?

ne, ne, nisi me razumela, kapiram ja sve to sa hormonima i propratnim simptomima, sve vreme pricam o cudnovatosti same pojave. o stvarima na koje zenski hormoni u tim slucajevima nikako ne mogu da uticu. dakle, stvar je cistoo nadnaravne prirode, sto bi rekle komsije :D

sama zena je djavolji proizvod..
bog je napravio od adamovog rebra, a ona morala da cacka zmiju i jabuku :malav:
sve su ti to djavolja posla ;)

Kako nastranost rimokatolickih kardinala poništava činjenicu da je žena nečista u toku menstruacije?

Moram da ti crtam? Ajde ovako... samo negiranje i nespominjanje biblije tih zloupotreba i devijantnih (manijakalno-poremećenih) ponašanja muškaraca a isticanje ženskog fiziološkog procesa kao nešto zlo i pogano dovodi verodostojnost i bibliju pod sumnju. Naravno, pokraj ostalih njenih kontradikcija.

Jebte, pa ženu je bog stvorio, što se nije potrudio da je liši tih cikličnih tegoba, on koji voli decu svoju? Nego to prikazuje kao pogan?

Smešno bre!

Back