Tacno nazalost,to je neverovatno kako vecina zena oseti neodoljivu potrebu,da se poda muskarcu koji poseduje politicku ili,finansijsku moc.Svaki dan smo svedoci,kako neka prelepa voditeljka,ili
kako sada,neke devojke sebe lazno nazivaju,starlete! Sta je to zapravo?Svedoci smo,kako dolazi do instant ljubavnih veza,izmedju "poznatih" muskaraca,kao i "poznatih zena" i nepoznatih,ali bogatih
"muskaraca". To su nezdrave veze,koje obicno traju kratko vreme,kao vanbracne veze -koje brzo pucaju.Moramo priznati,da muskarci,kada to kazem,mislim na normalne muskarce,retko vole da
imaju bilo kakve veze,sa "poznatim" zenskim osobama. Zasto je to tako? Pa mislim zbog toga,Sto sve te "poznate" devojke,voditeljke,manekenke i starlete,ustvari nisu sposobne,da zive u jednom
skladnom,bilo bracnom ili vanbracnom statusu.Devojka koja je postigla brz "uspeh" u zivotu,bilo preko "kreveta" ili na bilo koji,drugi nacin,izgubila je onu prirodnu zensku privlacnost,na koju pravi
muskarci "padaju".
Ali ja sam sa druge bstrane,proucavao uticaj "mocnih" muskaraca,na vrlo cesto labilnu psihu,mnogih devojaka.Proucavao sam recimo,kao eklantantan primer,slucaj Vladimira Putina.! Pitao sam veliki broj
devojaka,i to devojaka izrazito lepih,sta mislis o PUTINU kao muskarcu? Sve,ali sve ,rekle su:ah,On je neodoljiv! Onesvestila bih se,kada bi me On poljubio! Molim vas !Rec je o Vladimiru Putinu.
Covek bezlicne fizionomije.Covek visok 159 cm.DEvojka prelepa,visoka 180 cm.stara 21 godinu-onesvestila bi se ,kada bi je doticni poljubio.Ali sta? ON je MOCAN moze da pokori svet.Istorija sveta
u njegovim je rukama.Dakle da ne duzim vise,Tacno je.Najveci AFRODIZIJAK za ogromnu vecinu zena,jeste,POLITICKA ili FINANSIJSKA MOC!!! Nemojmo se lagati.To je tako i tacka!!!