Da li biste podelili neke priče sa posla?
Ne mora vaše lično. Možda znate za neke priče.
Mobing?
Uznemrivanje?
Smicalice nekih loših kolega?
Preganjanja sa kolegama
Kako se se izboriti?
Napustila sam posao koji sam radila sa velikim uživanjem, na kom sam stalno napredovala i učila nešto novo i zanimljivo, i u kom sam se sjajno pronalazila, volela uniformu i lokaciju, a najviše zbog nezdravih odnosa među
kolegama. Da stvar bude interesantna, nije na meni vršen mobing, ali jeste na svim drugim relacijama.
Koleginice koje se nisu podnosile međusobno su htele da se družimo, ali je uvek bilo veliko pitanje: "Šta ćeš sa onom zmijom? Pazi se, napraviće ti neki problem."
Kolege su mi bili sjajni i nisam imala ni najmanji nesporazum ni sa jednim, ali ženski svet...
Ružno je, znam, da kao jedna od njih tako mislim, ali nemam izbora.
Sve su mi bile drage na svoj način, ali nisam mogla da podnesem činjenicu koliko daleko mogu da idu da nekog ko im se ne sviđa uklone i naprave da dobije otkaz.
Ponaosob sam ih svaku doživljavala praktično kao sestre, smejale smo se, provodile divno vreme na poslu i mimo njega, ali dosta dobrih žena i kvalitetnih radnica je nedužno ostalo bez posla i plus oklevetano usled puke ljubomore, zavisti, kao i treniranja moći, i to nisam mogla da podnesem.
Znam napamet svakoj rođendane, toliko su mi bile drage. Nedostaju mi, ali ni sa jednom nisam sačuvala kontakt.
Eto jednog od mojih iskustava.