Мобилне блокаде – ниједан систем не покрива толико тачака, Вучић да мирно оде…

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
36.164
https://srbin.info/mobilne-blokade-...a-toliko-tacaka-vucic-da-mirno-ode/#gsc.tab=0

Политички консултант Душан Миленковић је, говорећи о "мобилним блокадама " широм Србије, изјавио је да" ниједан систем не може да покрије толико тачака“. Рекао је и да би Александру Вучићу саветовао да "направи аранжмане како би мирно отишао са власти у наредних шест месеци".​

Незнам шта рећи о мобилним блокадама..

Ваља .. неваља.. коме користи штети ..... Колико кошта .. јели бацање пара

Неки дан Трамп посало 4 000 национално гардаша у ЛА .. Спуцано 200 милиона долара....

4 000 њих шетало градом .. три четири кола запаљена и један излог разбијен ?

Трамп објавио огроман успех ....

Poslednja izmena:
rucni viljuskari do 5 tona 5000 dinara....

Sto jes jes, do pre nedelju dana ili dve nedelje je bila ova akcija...ja nisam uzeo viljuskar ali sam uzeo mnogo fina kolica nosivosti 200kg, sa podesavajucom drskom za 2000 din, ili malo manje....odlican dizajn, bolji nego bilo gde u gradu , ali moras sam da da nabavis rascepku , za tocak...

Kad ce blokiraju vladu, predsednistvo, sudove, policiju i tako to? Koliko sam ja razumeo oni im smetaju a ne kojekakvi obicni stanovnici
Resavaju prvo idiote, tj po grckoj definiciji idiote.....one koji kazu boli me tuki nek gine ko hoce, meni dobro calne mi deo pokradene love vucic i ja miran..

ovi neradnici sto drqaju radni narod beograda i srbije su redak skup kompletnih idiota jer samo idiot moze da seta ko majmun na pesackom ukrug.

ljudima puca film zbog njihovog izivljavanja koje policija cak i forsira, tako da cemo vrlo brzo biti svedoci marisanja po ulicama

onda ce zuti mediji da pricaju o lojalistima jel, a drzavni mediji o teroristima.

ko ne vidi sta se desava i sta nam rade, taj se slep rodio.

Kad ce blokiraju vladu, predsednistvo, sudove, policiju i tako to? Koliko sam ja razumeo oni im smetaju a ne kojekakvi obicni stanovnici
Ноћас су ми блокирали дете на Тари, враћали се са екскурзије и уместо у 23 часа стигли јутрос у 05, захваљујући возачу који је кренуо алтернативним путевима. Негде око два сата већ су се рађале идеје да се крене у деблокаду деце.
Опште малтретирање народа са циљем појаве организације грађана за деблокаду путева.

Ниси имфорнисан ..Блокирани су влада председништво судови полиција и тако то ...

Лоше си разумео, не сметају им ни 'специјални'ни 'обични'

Poslednja izmena:
ovi neradnici sto drqaju radni narod beograda i srbije su redak skup kompletnih idiota jer samo idiot moze da seta ko majmun na pesackom ukrug.

ljudima puca film zbog njihovog izivljavanja koje policija cak i forsira, tako da cemo vrlo brzo biti svedoci marisanja po ulicama

onda ce zuti mediji da pricaju o lojalistima jel, a drzavni mediji o teroristima.

ko ne vidi sta se desava i sta nam rade, taj se slep rodio.

Ко не види не само да је слеп негоо и лоод..а штета што мооотав није

Poslednja izmena:
Ноћас су ми блокирали дете на Тари, враћали се са екскурзије и уместо у 23 часа стигли јутрос у 05, захваљујући возачу који је кренуо алтернативним путевима. Негде око два сата већ су се рађале идеје да се крене у деблокаду деце.
Опште малтретирање народа са циљем појаве организације грађана за деблокаду путева.

Пре неку деценију згазише дете... путбио блокиран ни пун сат.. Отац се одрекао крвне освете

2101364_orig.jpg

Poslednja izmena:
Пре неку деценију згазише дете... путбио блокиран ни пун сат.. Отац се одрекао крвне освете

2101364_orig.jpg
Зато треба блокирати Пинк, Информер, председништво, скупштину, суд а не отежавати живот обичних грађана и малтретирати им децу.
Глупе блокаде путева мову само изазвати појаву деблокадних група састављених од грађана који хоће да живе, раде и уче.
Ја се у ова ваша политичарења не бих мешао, одвратна су ми, све док ми се не угрожавају слободе.

Зато треба блокирати Пинк, Информер, председништво, скупштину, суд а не отежавати живот обичних грађана и малтретирати им децу.
Глупе блокаде путева мову само изазвати појаву деблокадних група састављених од грађана који хоће да живе, раде и уче.
Ја се у ова ваша политичарења не бих мешао, одвратна су ми, све док ми се не угрожавају слободе.
Ниси имфорнисан ..Блокирани су влада председништво судови полиција и тако то ...

Лоше си разумео, не сметају им ни 'специјални'ни 'обични'

Zato sto su p.
Moraju negde bes da istresu i ostaji.im samo da se na gradjane iskale.

Zato sto su p.
Moraju negde bes da istresu i ostaji.im samo da se na gradjane iskale.
Мени више личи на стварање подела у народу, зна се да су Срби погодан материјал за такву праксу.
Непријатељи нас одлично познају и највероватније да инструкције за деловање потурају свим странама.
Већ су то радили у ДСР-у, имали војне мисије и код Тита и код Драже.

На који начин се стиче право блокаде било чега?
Имају ли грађани право да се удруже и врше деблокаде?
Рецимо такође употребимо контејнере са уграђеном ралицом за разбијање блокада.

https://srbin.info/mobilne-blokade-...a-toliko-tacaka-vucic-da-mirno-ode/#gsc.tab=0

Политички консултант Душан Миленковић је, говорећи о "мобилним блокадама " широм Србије, изјавио је да" ниједан систем не може да покрије толико тачака“. Рекао је и да би Александру Вучићу саветовао да "направи аранжмане како би мирно отишао са власти у наредних шест месеци".​

Незнам шта рећи о мобилним блокадама..

Ваља .. неваља.. коме користи штети ..... Колико кошта .. јели бацање пара

Неки дан Трамп посало 4 000 национално гардаша у ЛА .. Спуцано 200 милиона долара....

4 000 њих шетало градом .. три четири кола запаљена и један излог разбијен ?

Трамп објавио огроман успех ....
Svakog dana slusam ljude oko sebe cak i one velike protivnike Vucica kao pozivaju na likvidaciju blokadera, sve vise. Mrznja prema blokaderima je sve gora i gora. Policija izlazi na ulicu da zastiti blokadere jer svakoga dana raste opasnost da ih narod lincuje.

Svakog dana slusam ljude oko sebe cak i one velike protivnike Vucica kao pozivaju na likvidaciju blokadera, sve vise. Mrznja prema blokaderima je sve gora i gora. Policija izlazi na ulicu da zastiti blokadere jer svakoga dana raste opasnost da ih narod lincuje.
jeste, to je taj narod sto vozi porsee, bmwe, a i ti bi mladjo, zasto se i poistovecujes

Вучић вечерас режира инциденте на блокадама: „Поршеом“ на народ, запаљен кафић

Back